Socialrådgiver eller socialformidler til Børne- Unge- og Familierådgivningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi søger en socialrådgiver eller socialformidler til en fast stilling i Underretningsteamet i Børne- Unge- og Familierådgivningen i Herlev. Vi vil gerne have, at du tiltræder hurtigst muligt.

Børne- Unge- og Familierådgivningen er organiseret i distriktsteams omkring Herlev Kommunes tre folkeskoler; Byskolen, Kildegårdsskolen og Gl. Hjort/Lindehøjskolen. Denne organisering muliggør et langt tættere samarbejde med skolerne og institutionerne i de enkelte sager. Vi har i efteråret 2020 etableret kompetenceteammøder på skolerne og er nu i gang med at udvide kompetencecentermøderne til også at omfatte daginstitutionsområdet. Kompetencecentermøderne tager afsæt i et nyere syn på tværprofessionelt samarbejde og relationel koordinering, som bl.a. handler om, at alle fagligheder byder ind ift. hvad opgaven kalder på, og hvor børnenes og familiens/netværkets ressourcer i højere grad inddrages.

Børne-, Unge- og familierådgivningen består udover distriktsrådgiverne af et underretningsteam, to familieplejekonsulenter, en STU koordinator, administrative rådgivere samt en specialrådgivning, der varetager sagsbehandlingen i forhold til handicapkompenserende ydelser til forældre, der har børn med varigt nedsat funktionsevne (0-18 år). Ledelsen består af to tværfaglige ledere og lederen af Børne- Unge- og Familierådgivningen.

Afdelingen er en del af Center for Børn, Unge og Familier, som udover Børne-, Unge- og Familierådgivningen består af Sundhedsplejen, Tandplejen og Familiehuset, som udgøres af Kernen med familiekonsulenter og døgninstitutionen Dildhaven.

Vi er i fuld gang med implementeringen af Åben Dialog, som er en netværksorienteret, helhedsorienteret tilgang, der inddrager relevante fagprofessionelle og private netværk i forhold til familiens situation. Implementeringen af Åben Dialog involverer en stor del af centrets øvrige afdelinger med henblik på at give medarbejderne en fælles tilgang og et fælles sprog i mødet med familien.

Udover Åben Dialog inddrager vi metoder som ICS og SOS blandt andet i forbindelse med udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser og afholdelse af netværksmøder. Vi er i 2020 blevet en del af et projekt under Socialstyrelsen som omhandler progression i sagsbehandlingen. Vi er i den forbindelse optagede af, hvordan vi i handleplansarbejdet og på opfølgningsmøderne kan måle, om der sker fremgang ift. de opsatte mål samt om børnenes trivsel er stigende. I den forbindelse arbejder vi på en mere systematisk anvendelse af Feedback Informed Treatment (FIT).

Som du kan fornemme, er vi en afdeling i udvikling, så du skal derfor have lyst til at være et sted, hvor ´alle spor ikke er lagt på forhånd´ og hvor vi `asfalterer mens vi kører`. Vi er derudover en afdeling, der værner om det gode arbejdsmiljø, og derfor bliver gode sociale kompetencer og ordentlighed vægtet højt i udvælgelsen af nye kollegaer.

Det her kendetegner vores kommende kollega:
  • du vægter tværprofessionelt samarbejde med fælles ansvar for opgaveløsningen højt
  • du skal kunne arbejde med familier, hvor der opstår nogle akutte situationer
  • du skal kunne foretage 24 timers vurderinger, afholde partshøringsmøder samt fremskudte børnesamtaler
  • du er struktureret, systematisk og god til at planlægge dine opgaver
  • du er engageret og i stand til at bevare roen i vanskelige situationer
  • du kan række ud efter støtte fra kollegaer og ledelse, når du har behov for det
  • du bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø for, at alle kan yde deres bedste til opgaveløsningen


Vi kan tilbyde dig:
  • et team og en afdeling, der hjælper, støtter og bakker hinanden op
  • faglig sparring og tæt samarbejde med både kollegaer, samarbejdspartnere og tværfaglige ledere
  • at du får ledelsesmæssig støtte i de mest komplicerede sager
  • mulighed for personlig og faglig udvikling, herunder fast ekstern supervision
  • Mulighed for hjemmearbejdsdage i mindre omfang
  • SBSYS og planlægger at overgå til sagsstyringssystemet DUBU i 2021


Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en 37 timers stilling med flekstid. Hvis du imidlertid har et ønske om en deltidsstilling, så lad det fremgå af din ansøgning. Løn- og ansættelse i henhold til gældende overenskomst samt efter principper om ny løn.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er 31. maj 2021 kl. 8.00. Vi indkalder til samtaler løbende. Vi vil bede dig om, at du vedlægger dit cv, eksamensbevis/(eksamensudskrift) og andre relevante bilag sammen med din ansøgning.

Videre proces
Ansættelsessamtaler afholdes 31. maj 2021. Vi indhenter reference fra tidligere ansættelse, hvis du bliver tilbudt stillingen. Vi indhenter også børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller hvordan det er at være ansat hos os, er du velkommen til at kontakte tværfaglig leder Tina Bohl-Kristensen på telefon 3033 5015 eller leder af Børne-, Unge- og Familierådgivningen Signe Elsvor på telefon 4452 6065. Du er i øvrigt meget velkommen til at kontakte vores TR Julie Nørgaard Nielsen på telefon 4452 6065.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Herlev
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2