Børne-, Unge- og Familierådgivningen i Herlev søger en tværfaglig leder med ansættelse fra 1. november 2021

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Herlev kommune er i fuld gang med en forandringsproces under overskriften: Herlev i fremgang – en styrket indsats for borgere i sårbare og udsatte positioner. Som et vigtigt element i processen skal vi som fagpersoner udfordre måden at tænke den kommunale opgavevaretagelse på og omsætte den til konkrete forandringer. Som tværfaglig leder i Børne-, Unge- og Familierådgivningen får du mulighed for at lede den tværprofessionelle opgaveløsning – med fokus på at skabe inkluderende miljøer og deltagelsesmuligheder på hele 0-18 års området. Du skal være en af drivkræfterne i udviklingen af en øget tværprofessionel praksis, der sigter mod sammenhængende og helhedsorienterede indsatser, som tager udgangspunkt i børnenes og de unges hverdagsliv.

I Herlev arbejder vi ud fra en vision om, at alle børn skal trives, udvikles og indgå i fællesskaber, så de får de bedste muligheder for at realisere deres drømme og ønsker. Hos os vil du blive en del af et tæt tværfagligt fællesskab, hvor vi arbejder med børnenes og familiernes ressourcer og insisterer på at arbejde med en høj kvalitet i sagerne. Dette betyder, at du som tværfaglig leder vil indgå i solide tværfaglige samarbejdsrelationer med PPR, vores Familiehus og Sundhedsplejen om at lede og koordinere løsningen af kerneopgaven for udsatte børn og unge i kommunen. Børne-, Unge- og Familie-rådgivningen arbejder tværfagligt omkring familien og er i tæt dialog med skoler, institutioner, andre myndighedsfunktioner i kommunen, sundhedsvæsenet mv. og har et helhedsorienteret blik på familien.

Dine opgaver retter sig først og fremmest mod rådgiverne, hvor du yder en god og solid faglig sparring særligt i sager med høj kompleksitet, som kræver relationel koordinering. Du arbejder engageret og målrettet med at omsætte afdelingens strategiske målsætninger og faglige udviklingsspor uden at gå på kompromis med vigtige driftsopgaver.

Rådgiverne oplever og erfarer, at visionen på børne- og ungeområdet udmønter sig i den generelle kontakt og sparring med dig som deres nærmeste leder, og de bliver mødt af en kommunikerende og transparent ledelse.

Du planlægger selvstændigt sagsgennemgang med rådgiverne og har fokus på progressionen i sagsbehandlingen og på at de juridiske rammer for arbejdet bliver overholdt. Endelig holder du som nærmeste personaleleder ansættelsessamtaler, sygeopfølgningssamtaler samt medarbejderudviklingssamtaler og har stort set med alle dele af personaleledelse at gøre.

Sammen med din lederkollega og lederen af afdelingen deltager du i forskellige faglige samarbejdsfora, som understøtter de strategiske pejlemærker bl.a. i forbindelse med inddragelse af netværket, tidlig forebyggelse, overgang fra ung til voksen m.v.

Center for Børn, Unge og Familier udgøres af Børne-, Unge- og Familierådgivningen, Tandplejen, Sundhedsplejen og Familiehuset, som består af familiekonsulenter, kontaktpersoner og døgninstitutionen Dildhaven. Børne-, Unge- og Familierådgivningen er inddelt i tre distriktsgrupper. Hver distriktsgruppe dækker et skoledistrikt for netop at styrke det tværfaglige samarbejde og den relationelle koordinering. Der er 5-7 rådgivere i hvert distrikt. Èn rådgiver i hvert distrikt er en del af et vagtteam bestående af tre rådgivere der vurderer underretninger og handler i akutte sager.

Afdelingen består derudover af to familieplejekonsulenter, to administrative konsulenter samt en Specialrådgivning bestående af snart fire rådgivere, hvoraf den ene er jurist og har koordinerende opgaver. Specialrådgivningen varetager sagsbehandlingen i forhold til handicapkompenserende ydelser til forældre, der har børn med varigt nedsat funktionsevne (0-18 år).

Afdelingen har implementeret Åben Dialog i sagsbehandlingen. Åben Dialog er en netværksorienteret, helhedsorienteret tilgang, der inddrager relevante fagprofessionelle og private netværk i forhold til familiens situation. Implementeringen af Åben Dialog involverer en stor del af centrets øvrige afdelinger med henblik på at give medarbejderne en fælles tilgang og et fælles sprog i mødet med familien. Derudover samarbejder vi med Socialstyrelsen, Rambøll og Absalon omkring, hvordan vi skaber progression i sagsbehandlingen samt løbende måler at børnene og de unge udvikler sig.

Vi overgår i 2021 til CLOUD og DUBU, og du bliver en af drivkræfterne bag implementeringen af det nye sagssystem.

Det her kendetegner vores kommende tværfaglige leder:
  • Du skal være bevidst om dit ansvar mht. at skabe fremdrift i opgaveløsningen, sikre lovmedholdeligheden og have et skarpt økonomisk blik
  • Du skal have gode samarbejdskompetencer indadtil, udadtil og opadtil
  • Du skal kunne bevare roen i pressede situationer
  • I den tværprofessionelle praksis skal det falde dig naturligt at sætte kerneopgaven i centrum ud fra de strategiske pejlemærker
  • Du skal være i stand til at opnå følgeskab omkring løsningen af kerneopgaven internt i afdelingen og kunne medlede på andre områder
  • Du er fleksibel ift. de mangeartede arbejdsopgaver, som kræver prioritering for at nå de overordnede mål, der er sat
  • Du må gerne have en analytisk sans og selvstændigt skabe overblik over dine ledelsesopgaver, som du sætter handling bag
  • Du skal som person være rolig, lyttende og konstruktiv i mødet med andre omkring opgaveløsningen, men du skal også kunne udfordre og undre dig på en respektfuld måde
  • Såfremt du besidder eller har stort potentiale for at udvikle ovenstående personlige og faglige ledelsesmæssige kompetencer er din uddannelsesmæssige baggrund mindre vigtig, men det forventes at du besidder stor socialfaglig indsigt og erfaring i arbejdet med udsatte børn og unge.

Vi kan tilbyde dig:
  • en ledelse der på tværs af centre og afdelinger arbejder i samme retning
  • en ambitiøs, samarbejdende og konstruktiv medarbejdergruppe
  • et udfordrende og spændende arbejdsområde med indflydelse og ansvar
  • faglig sparring og tæt samarbejde med lederkollegaer og samarbejdspartnere
  • en meningsfuld stilling hvor den faglige kvalitet i arbejdet med udsatte børn, unge og deres familier er i højsædet
  • en afdeling, der er kendetegnet ved, at der er en uformel og venlig omgangstone samt et godt socialt miljø

Mere om stillingerne:

Du vil sammen med din lederkollega stå for den daglige drift i afdelingen, ligesom afdelingens samlede ledelse arbejder tæt sammen omkring den tværprofessionelle kerneopgave samt øvrige kommunikation og planlægning af aktiviteter i afdelingen. Vi går meget op i at have en sammenhængende og samstemt ledelse.

Du bliver faglig- og personalemæssig leder for i alt ca. 10 rådgivere i Byskoledistriktet og Kildegårdsdistriktet og på sigt kan der ligeledes blive tale om ledelse af afdelingens to administrative konsulenter. Du vil også på sigt have bagvagtordning hver tredje uge dvs. stå til rådighed for opkald fra døgnvagten uden for afdelingens åbningstid.

Du vil sidde på gang med rådgiverne og dele kontor med din nærmeste lederkollega samt to tværfaglige lederkollegaer fra PPR/det udgående ressourceteam.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en stilling på 37 timer uden øverste arbejdstid. Løn- og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst samt efter principper om ny løn.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er fredag den 27. august 2021 kl. 8.00. Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Videre proces
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 9. og den 10. september 2021. For de som går videre, bliver der indkaldt til 2. samtale i umiddelbar forlængelse deraf. Vi indhenter reference fra din seneste arbejdsplads. Vi indhenter også børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Børne-, Unge- og Familierådgivningen, Signe Elsvor, på telefon 4452 6065 (jeg holder ferie i uge 30-31-32).


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Herlev
  • Fredag den 27. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
16. december 2024 1
15. december 2024 1
14. december 2024 1
13. december 2024 1
12. december 2024 1