Socialrådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Et bedre liv i toppen af Danmark – sådan lyder Regionshospital Nordjyllands vision og den ambition gælder både patienter, pårørende, personale og andre samarbejdspartnere.
Vi tror på, at vejen til et bedre liv i toppen af Danmark går gennem ”Nye veje, nye løsninger" – sammen.


Regionshospital Nordjylland modtager patienter og deres familier i alle livets faser, hvor sygdom kan ændre livssituationen for den enkelte. Socialrådgiveren har en vigtig rolle i at være med til at sikre, at patienter og familier får den rette hjælp og støtte i det sociale og sundhedsmæssige system både internt i hospitalet og på tværs af sektorer.

Interesserer du dig for mennesker og deres sociale eksistens og vilkår? Har du den nødvendige personlige ballast til at være sammen med mennesker i vanskelige og sårbare situationer? Og vil du gerne gøre noget betydningsfuldt for dem? Vil du kunne varetage et krævende og udfordrende job med mening og ansvar? Kan du se dig selv som teamplayer i et tværfagligt samarbejde og er du parat til løbende i samarbejde med hospitalet at udvikle din funktion?

Så er du den kollega Regionshospital Nordjylland søger.
Stillingen er en fuldtidsstilling fordelt med 23,5 timer i Team for Lindrende Behandling og 13,5 timer i hospitalets kliniske afdelinger/specialer.

Team for Lindrende Behandling arbejder på specialistniveau, og varetager de komplekse problemstillinger af fysisk, psykologisk, social og eksistentiel art, som ofte forekommer ved livstruende sygdom. Funktionen er udekørende, hvor du i samarbejdet med patienter og deres nærmeste pårørende, arbejder for at fremme livskvaliteten, også når helbredende behandling ikke længere er en mulighed. Teamet er primært udekørende og er organisatorisk placeret under Medicinsk afdeling. Der arbejdes tæt sammen med Hospice Vendsyssel, den kommunale sygepleje og almen praksis.
Som medarbejder i teamet har du stor indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse, hvor der er fast fremmøde på Hospice Vendsyssel en dag om ugen. Teamet har faste tværfaglige konferencer med sparring i forhold til de palliative problemstillinger og koordinering af de palliative patientforløb.
Dine primære opgaver i Team for Lindrende Behandling tager udgangspunkt i en gruppe alvorligt syge patienter, hvor personligt overskud, styrke og mod til at involvere sig professionelt i kontakten med patient og familie er essentielt. Vi arbejder i en hverdag præget af alvorlige samtaler og beslutninger, hvor en særlig opmærksomhed på at formidle det positive, og de lyspunkter, der også er til stede i svære situationer, er betydningsfulde.
Arbejdsopgaverne er omskiftelige, udfordrende og kræver omstillingsparathed samt lyst og evne til tværfaglig sparring og læring i hverdagen. Opgaverne ligger vægt på høj faglighed, fleksibilitet, kreativitet og engagement.

Hospitalets kliniske afdelinger/specialer – Patientforløbene i Akut-, Medicinsk-, Kirurgisk-, Børn og Unge-, Gynækologisk - og Fødeafdelingen, samt Intensiv afdelingen har forskellige behov for socialrådgiverkompetencer. Du forventes med din specifikke viden og faglighed som socialrådgiver, at kunne styrke det tværfaglige samarbejde om at finde gode løsninger for patient og familie. Det betyder, at du skal have lyst til at være en synlig, engageret, samarbejdende, kreativ figur i hospitalet og kunne håndtere at være involveret i flere opgaver og forløb på samme tid samt evne at være til stede i nuet.

Det gør du ved:
  • At bidrage til individuelle løsninger for patienterne med udgangspunkt i dit faglige kompetencefelt
  • At give empatisk og kompetent rådgivning og vejledning i forhold til sociallovgivningen og sociale støttemuligheder
  • At være en aktiv og udviklende tværfaglig samarbejdspartner
  • At samarbejde løsningsorienteret med patientens bopælskommune


Vil du vide mere
og
Stillingen som socialrådgiver er organiseret i Team - Det nære Sundhedsvæsen.
Der udarbejdes introduktionsprogram.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger vedrørende stillingerne gives ved henvendelse til chef for Team - Det nære Sundhedsvæsen Pia Hæstrup tlf.: 4023 4370 eller afsnitsledende sygeplejerske for Team for Lindrende behandling Dorte Nielsen tlf.: 2130 3280.

Det praktiske
Stillingen er med tiltrædelse pr. 1. januar 2022 eller efter aftale.
Ansøger stiller egen bil til rådighed, der betales kørselsgodtgørelse efter gældende regler.
Ansøgningsfrist er den 7. november 2021.
Der afholdes ansættelsessamtaler mandag, den 15. november 2021.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Hjørring
  • Søndag den 07. november 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Nordjylland

    Vil du stå i spidsen for en afdeling med engagerede medarbejdere, der hver dag arbejder benhårdt på at hjælpe børn, unge og familier, der befinder sig i vanskelige livssituationer? Har du styr på m..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nordjylland

    Børne- og Familierådgivningen søger 3 familiekonsulenter til familieindsatsteametVi har fået mulighed for at ansætte 3 familiekonsulenter – så har du en pædagogisk eller socialfaglig uddannelse, ge..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Frederikshavn

    Socialfaglig ildsjæl søges til Børne og Ungehjem Granly. Børne og Ungehjem Granly er [xxxxx]s døgninstitution til 9 børn og unge, som har behov for netop dig som ledestjerne i deres..
    • Socialrådgiver
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nordjylland

    Mange mennesker i vores samfund lever med konsekvenserne af psykiske lidelser, handicaps og / eller svære sociale udfordringer. De kan derfor have brug for hjælp til at udvikle sig hen mod størst m..
    • Socialrådgiver
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0