Ambitiøs Uddannelseskonsulent til lager og transportområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Er det naturligt for dig at skabe en god relation til andre og få ting til at ske? Kan du spotte og opsøge potentialerne for virksomheders udvikling gennem uddannelse, og være det naturlige bindeled mellem virksomheder, undervisere og elever tilknyttet lager- og transportuddannelserne på UCH? Så kan vi tilbyde dig en plads hos Virksomhedsservice.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en drivkraft der inspirerer andre, og er en naturlig igangsætter. Du har det bedst, når du sammen med andre får opgaverne til at lykkes og det hele går lidt stærkt.

Du har hjertet med i det du laver, og er verdensmester i at skabe kontakt mellem mennesker, og få dem til at se de potentialer for udvikling, du allerede har spottet.

Derudover er du en person, der sætter pris på at løse dine opgaver ordentligt, og elsker når du kan se, at dit arbejde skaber værdi for andre.

UCH er en organisation, der skal levere varen - både for vore elevers skyld, men i høj grad også for erhvervslivets. Vi er sammen om at skabe en bæredygtig fremtid, hvor virksomheder kan få kvalificeret arbejdskraft og elever har kort vej til lærepladser og karriere.

Du har:

  • evnen til at sætte dig ind i kundernes behov
  • interesse for andre mennesker og let ved at skabe relationer og vedligeholde både personlige og faglige netværk
  • lyst til opsøgende arbejde - en del af arbejdstiden foregår hos virksomhederne, på landevejen samt på messer
  • mange gode idéer og stræber efter det kick, det giver at nå de opsatte mål
  • stor interesse for og gerne kendskab til uddannelses- og arbejdsmarkedsforhold generelt
  • det bedst i et foranderligt arbejdsmiljø og er vant til at træffe beslutninger
  • et administrativt gen, som gør dig i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye it-systemer
  • muligvis kendskab til transport branchen igennem dit tidligere arbejde

Om stillingen

Hos Virksomhedsservice bliver du en del af et relativt nyt team, som består af seks uddannelseskonsulenter og andre nøglepersoner, der understøtter vores arbejde med at skabe kontakt mellem elever, uddannelse og erhvervsliv.

Vi er et velfungerende team, som i det daglige forsøger at spille hinanden gode i et uformelt og humørfyldt samarbejde. Hverdagen er meget varieret med høj grad af frihed og selvtilrettelæggelse.

I dit daglige arbejde vil du få en særlig tilknytning til vores lager- og transportuddannelser. Det indbefatter en regelmæssig gang hos uddannelseslederen og underviserne på området, hvor I gensidigt vil trække på hinandens kompetencer og viden, så vi sammen sikrer, at vores uddannelser og kursusudbud på lager- og transportområdet afspejler erhvervslivets behov.

Du skal beskæftige dig med:

  • Det lærepladsopsøgende arbejde: I samarbejde med kollegaer på UCH, har vi ansvaret for, at alle vore elever får en uddannelsesaftale med en virksomhed. Dette sker via kendskab til virksomhedernes behov, dit netværk samt lysten til at lære eleverne at kende, så du kan skabe det rette match.
  • Flere elever til erhvervsuddannelserne: Som uddannelseskonsulent er du en vigtig brik i at udleve vores vækststrategi, der både omfatter flere faglærte samt mere efteruddannelse. I det opsøgende arbejde, i både private og offentlige virksomheder, hjælper du med behovsafdækning, og ser muligheder i samarbejde med virksomhederne ift. efter- og videreuddannelse af medarbejdere, lederudvikling mv. I samarbejde med områdets ledere og undervisere udarbejder du relevante uddannelsesplaner/forløb. Desuden indgår du i forskellige projekter, som understøtter det opsøgende arbejde. Dette arbejde sker i samarbejde med mange aktører både interne og eksterne.
  • Kundekontakt: Du er ansigtet udadtil i alle typer af netværk. Du indgår derudover i fagligt netværk med UCH's øvrige uddannelseskonsulenter, skoleoplæringsinstruktører, studievejledere og uddannelsesledere, hvor I sammen drøfter problemstillinger, og sparrer med hinanden om muligheder for at udvikle UCH, som det foretrukne uddannelsessted.

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning senest mandag den 24. oktober 2022. Ansøgninger modtages alene elektronisk via vores rekrutteringssystem ved at klikke på linket, hvor du kan vedhæfte ansøgning, CV og relevante bilag. Samtalerne vil finde sted den 26. og 27. oktober.

Tiltrædelse, løn og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse den 1. december 2022. Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere

Du kan høre mere om stillingen hos Leder af Virksomhedsservice Tina Sherman Dyeremose på tlf. 99 122 442 eller mail [email protected]

Se mere om skolen på www.ucholstebro.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Holstebro
  • Mandag den 24. oktober 2022

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Vestjylland

    Vil du være med til at sikre unges progression mod uddannelse og arbejde?Vi søger en uddannet socialrådgiver, som får energi af at arbejde i et miljø med udvikling og høj arbejdsintensitet, og som .
    • Socialrådgiver
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Lemvig

    Babyboom i Jobcenter Lemvig -Vi søger derfor 3 engagerede socialrådgivere/socialformidlereEr du ambitiøs, engageret og relationsskabende med fokus på indsatser og mål?Så er du måske én af..
    • Socialrådgiver
    • Lemvig
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Vestjylland

    Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads, som går op i en borgerinddragende tilgang og refleksiv praksis - så er det dig, vi søger til vores ledige i stilling som Jobcoach i ressourceforl..
    • Socialrådgiver
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Holstebro

    Vores gode kollega har fået nyt arbejde og vi søger derfor en socialrådgiver, der har lyst til at være del af en afdeling i KiF Holstebro med et godt arbejdsmiljø og en høj faglighed. Stillingen er..
    • Socialrådgiver
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
5. juli 2024 6
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1