Misbrugsbehandler søges til Enner Mark Fængsel og Silkeborg Arrest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vi søger en misbrugsbehandler, psykoterapeut eller psykolog til ambulant misbrugsbehandling i Enner Mark Fængsel - pr. 1. maj 2020 (muligvis før), da en af vores gode misbrugsbehandlere skal på barsel. I samme ombæring laver vi en intern medarbejderrotation, så derfor er det en fuldtidsstilling (og ikke et vikariat). Der er tale om 37 timer ugentligt.

Har du lyst til at arbejde i et komplekst felt med fokus på flerfagligt samarbejde, og har du mod på at håndtere komplekse problemstillinger og udfordringer, kan det være dig, vi søger til vores behandlingsteam i Enner Mark Fængsel, Ambulant og Silkeborg Arrest. Stillingen vil være 3 dage i Enner Mark Fængsel og 2 dage i Silkeborg Arrest.

Silkeborg Arrest er en mindre arrest med 20 pladser. Der er mulighed for misbrugsbehandling to gange om ugen – både individuel behandling og gruppebehandling.

Enner Mark Fængsel er et lukket fængsel med meget høj grad af sikkerhed. Enner Mark Fængsel har sikrede afdelinger til indsatte fra fx gråzoner og bandegrupperinger, og det kan være et hårdt miljø at færdes i. Det er derfor vigtigt, at du tager stilling til, om et arbejde i et lukket fængsel med denne målgruppe er noget for dig, før du sender en ansøgning afsted.

Arbejdsopgaverne består primært af:

  • Individuelle samtaler og psykoedukation
  • Opsøgende motivationsarbejde i forhold til indsatte
  • Flerfagligt samarbejde med afdelingernes øvrige personale
  • Løbende dokumentation og journalføring
  • I det omfang det er muligt, så har vi også gruppeforløb (primært fokus på misbrugsbehandling og mindfulness ud fra Hjulsøgårdfondens manualer)

Din profil og kvalifikationer:

  • Du har en social- eller sundhedsfaglig grunduddannelse, gerne med en psykoterapeutisk eller misbrugsrelateret efteruddannelse, eller er uddannet cand.psych.
  • Du har erfaring med og brænder for at varetage individuelle samtaler
  • Du er personligt forankret, så du kan sætte sunde, tydelige grænser og føle dig tryg ved at blive udfordret af en til tider vanskelig klientgruppe
  • Du har gode samarbejdsevner, så du kan indgå kvalificeret i løsningen af behandlingsarbejdet sammen med de øvrige faggrupper i fængslet
  • Du har erfaringer fra arbejdet med misbrug/kriminelle eller andre udsatte grupper, hvor du er stærk i at udvikle meningsfulde relationer til en til tider udfordrende og divergerende klientgruppe
  • Du kan arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret i forhold til udførelse af daglige arbejdsopgaver, særligt med en omhyggelighed i forhold til dokumentation og skriftlighed
  • Har faglige kompetencer og lyst til at arbejde med misbrugsbehandling og forandringsarbejde
  • Du har bil til rådighed, da offentlig transport ikke er optimalt i forhold til at kunne passe arbejdet.

Du bliver en del af vores terapeutteam, hvor vi:

  • Har et godt og engageret kollegialt fællesskab, hvor vi også mødes til sociale arrangementer udenfor arbejdstiden
  • Anerkender vigtigheden af refleksion, gennemsigtighed og åbenhed omkring det, der kan være svært
  • Får supervision og faglig sparring – og som psykolog deltager i autorisationsforløb, såfremt du ikke er autoriseret
  • Sørger for at du får en grundig introduktion til dine nye arbejdsopgaver samt løbende sparring og vidensdeling. Derfor starter du også før vores kollega går på barsel, så du får en god overlevering og en tryg start.

Om os:

Hjulsøgårdfonden har på nuværende tidspunkt ansvaret for Misbrugsbehandlingen i Enner Mark Fængsel, Nr. Snede Fængsel og alle arrester i Midt- og Vestjylland, Østjylland og Nordjylland, samt Odense og Svendborg Arrest. Vi har specialiseret os i at levere misbrugsbehandling til Kriminalforsorgen, og vi har tilpasset og udviklet vores behandlingsydelser gennem de sidste 15 år til Kriminalforsorgens institutioner. Vi er lige nu cirka 45 medarbejdere, og der er en ligelig fordeling mellem psykologer og psykoterapeuter. Du kan læse mere om os og vores behandlingskoncept på vores hjemmeside: www.misbrugsbehandling.dk.

Løn og ansættelse:

  • Din stilling er en fuldtidsstilling på 37 timer.
  • Løn forhandles ud fra kvalifikationer og indenfor de givne muligheder, vi har i forhold til vores kontrakt med Kriminalforsorgen.
  • Betingelse for ansættelse er, at du kan sikkerhedsgodkendes af Kriminalforsorgen.

Har du lyst til at være en del af vores team?

Så send en motiveret ansøgning (max 1 side) samt CV og uddannelsesbevis til Kai Andersen på mail [email protected] senest 22. marts klokken 18.00. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler bliver senest afholdt i uge 13. Tiltrædelse er den 01. maj 2020 (muligvis før).

Hvad lægger vi vægt på, når vi læser din ansøgning?

Hvem er du? Hvad står du for? Og hvorfor passer du ind i jobbet som ambulant misbrugsbehandler i Kriminalforsorgen? Vi er interesserede i at høre mere om, hvem du er - dine erfaringer kan vi se i dit CV, så brug hellere plads i ansøgningen på dét, vi ikke kan se i dit CV.

Kontakt enten Behandlingschef Kai Andersen på telefon 6171 3858 eller Behandlingskoordinator & Misbrugsbehandler Christiane Jensen på telefon 5373 9713 for spørgsmål til stillingen. Mobiltelefoner er ikke tilladt i fængslerne, så hvis vi ikke tager telefonen, så læg en besked eller send en SMS, så ringer vi tilbage, når det er muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Horsens
  • Søndag den 22. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0