SPS Rådgiver, proaktiv og positiv til innovativt nyt team. Skal du med på en spændende rejse? Kolding, Sønderborg og ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Er din drivkraft at gøre en specialpædagogisk indsats (SPS) for sårbare unge, hvor du hver dag ved, at lige netop du gør en forskel? Ønsker du en arbejdsdag, hvor der er en god energi, uformelle og glade kollegaer og hvor du arbejder med unge mennesker med behov for støtte på længere videregående uddannelser?

Olivia Danmark er i rivende udvikling og har netop vundet et udbud fra Styrelse for undervisning og kvalitet. Vi skal yde specialpædagogisk støtte til studerende med psykiske eller neurologiske funktionsnedsættelser på længere videregående uddannelser over hele landet (SPS). SPS-ordningen har til formål at sikre, at studerende inden for ordningens målgruppe, kan gennemføre en uddannelse på lige fod med studerende uden en funktionsnedsættelse.

Vi søger en SPS Rådgiver/Studiestøttegivere til at varetage kontakten til studerende på uddannelsesinstitutioner i Sønderborg, Kolding og Esbjerg. Du må gerne bo i syd- eller midt Jylland og du skal påregne en del kørsel i din arbejdsdag. Vi har ansat dine kollegaer, der alle har snarlig opstart og mangler dig, der vil være med på teamet.

Som studiestøttegiver skal du have en relevant lang videregående uddannelse inden for det socialfaglige, psykologiske, pædagogiske, didaktiske, sociologiske eller specialpædagogiske område og minimum 2 års erfaring med undervisning eller vejledning til studerende på mellemlange eller lange videregående uddannelser eller minimum 2 års erfaring med anden støtte til unge med psykiske og/eller neurologiske funktions-nedsættelser.

Du kan også have en relevant mellemlang videregående uddannelse inden for det socialfaglige, pædagogiske, didaktiske, sundhedsfaglige område med efteruddannelse inden for neuropsykologi, pædagogik, neuro-pædagogik, psykologi, vejledning eller specialpædagogik på minimum diplomniveau f.eks. relevante diplommoduler på i alt 10 ECTS og minimum 2 års erfaring med undervisning eller vejledning af studerende på mellemlange eller lange videregående uddannelser eller minimum 2 års erfaring med anden støtte til unge med psykiske og/eller neurologiske funktionsnedsættelser.

Du har lysten og gnisten til at være med til at bygge et nyt team op med den nuværende stærke og velfungerende administration som rygstøtte og support i din arbejdsdag.

Hvem er du?

Du har erfaring i arbejdet med psykisk sårbare unge og unge voksne og gode relations kompetencer. Du står stærkt i din faglighed alene og kan arbejde selvstændigt, men det er lige så vigtigt, at du både kan og vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer.

Du er engageret, empatisk og vedholdende i opgaveløsningerne og du bevarer overblikket i det tværfaglige samarbejde med uddannelsesinstitutionen.

Du har stærke kommunikative evner både mundtligt og skriftligt. Du trives i at arbejdet med støttende samtaler med de studerende og hjælpe de studerende med at udvikle kompenserende strategier til at håndtere kognitive, følelsesmæssige og sociale vanskeligheder samt at hjælpe den studerende til at opnå større selvstændighed i forhold til at håndtere sine studiemæssige udfordringer.

Olivia Danmark arbejder med afsæt i flere relevante tilgange – bl.a. den mentaliserende og systemisk løsningsfokuseret.

Din dagligdag vil bestå af;

  • Gennemføre afklarende forløb for de unge studerende
  • Gennemføre individuelle og gruppeforløb for de studerende
  • Du udvikler tema workshops og er med til at afholde dem
  • Samarbejde med SPS mentor, og SPS fagstøttelærer og SPS Rådgivere på alle uddannelsesinstitutionerne.
  • Du er nærværende ude på alle campus med besøg for at skabe et netværk og kontakter med henblik på rekruttering
  • Deltage i relevante møder, on-line eller fysisk
  • Arbejdsdage på kontoret i Herlev kan forekomme
  • Supervision af de andre faggrupper

Olivia Danmark tilbyder dig;

  • En spændende arbejdsplads med højt til loftet, et selvstændigt job med indflydelse og ansvar.
  • Frihed til at planlægge dine egne arbejdsopgaver.
  • Et spændende fagligt og personligt udviklende arbejde i en veldrevet virksomhed, hvor der er fokus på kvaliteten i arbejdet og løbende udvikling.
  • Stor indflydelse på opbygning af det nye team, vi ser gerne at du bidrager til at sætte dit præg på teamet.
  • En arbejdsplads, hvor der er plads til nye idéer og fokus på involvering og inddragelse.
  • Et uformelt og humoristisk arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på sparring, dialog og kvalitet.

Olivia Danmark arbejder ud fra værdier: Viden, Tillid og Empati og vi ser gerne at det vækker positive følelser hos dig.

Du får nye kollegaer, der er i en opstarts fase, og sammen skal i løse opgaven så vi står klar til studie start efteråret 2021.

Olivia Danmark har en velfungerende administration, som du og dine kollegaer kan trække på og som yder et stærkt fundament samtidig med at I sammen skaber de løsninger der er brug for til jeres arbejdsdag. I skal i gang med at lærer hinanden at kende, løse opgaven og få skabt noget der er innovativt, unikt og hvor jeres talenter løfter opgaven og det at gøre en forskel er tydeligt for jer i jeres arbejde.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension og en god sundhedsforsikring. Der er kørsel forbundet med jobbet og du får betalt kilometer godtgørelse.

Ansøgning

Send gerne din ansøgning i dag. Vi kalder til samtale løbende og ansætter når vi har fundet vores nye super kollega. Vi respekterer den sommerferie du har planlagt men hører gerne fra dig snarest.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Socialfaglig leder, Therese Bjerre eller Markedskonsulent Elisabeth Jensen på tlf. 88 88 71 71.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Horsens
  • Fredag den 09. juli 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Århus

    Rusmiddelcenter Aarhus søger 2 socialfaglige behandlere 37 timer om ugen pr. 1. oktober 2024. Du arbejder på centrets adresse i Jægergårdsgade, 8000 Aarhus C. Begge stillinger er midlertidige.O..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Juelsminde

    Vil du være en del af et stærkt socialfagligt fællesskab i Møgelkær? Institution Nørre Snede, Møgelkær Fængsel søger en ambitiøs og ansvarsbevidst socialrådgiver til Møgelkær Fængsel. Stillinge..
    • Socialrådgiver
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Østjylland

    Vi får mere tid til borgerne og mere tid til udvikling af voksenhandicap til gavn for både borgerne og medarbejderne i afdelingen.Vi har fået ekstra ressourcer og én af vores dygtige kollegaer .
    • Socialrådgiver
    • Østjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver (vikar) i Horsens

    Er du selvstændig og fleksibel? Kan du tale med alle typer mennesker med en anerkendende og empatisk tilgang? – og har du lyst til at være en del af hverdagen på en dynamisk arbejdsplads med fokus .
    • Socialrådgiver
    • Horsens
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
25. juli 2024 4
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1