Socialrådgivere/-formidlere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Myndighedsrådgivere til Forebyggelses- og undersøgelsesteamet søges til Fagcenter Børn og Familie i Kalundborg Kommune.

Er du socialrådgiver/socialformidler og har lyst til at være vores nye kollega i forebyggelses- og undersøgelsesteamet i Børn og Familie Kalundborg?

Vores gode kollegaer er henholdsvis i lykkelige omstændigheder, flytter til udlandet og har fået job i vores handleteam. Vi søger nye kollegaer der vil blive en del af et tæt tværfagligt fællesskab, hvor vi arbejder med inddragelse af og fokus på børnenes og familiernes ressourcer og insisterer på at arbejde med høj kvalitet i sagerne.

Forebyggelses- og undersøgelsesteamet har, med skolesocialrådgivere og daginstitutionsrådgivere et tæt samarbejde med almenområdet, om at opspore og forebygge sociale udfordringer hos de mindste borgere i Kalundborg Kommune.

Om opgaven i Forebyggelse-og undersøgelsesteamet:

Underretninger, som sendes til Fagcenter Børn og Familie, afklares som en del af arbejdet i undersøgelsesteamet.

Opgaven som rådgiver i undersøgelsesteamet er således at partshøre børn/unge og deres forældre i underretninger, hvor der ikke er tale om en afgrænset problemstilling. Herudover er opgaven at udarbejde børnefaglige undersøgelser jf. SEL §50, samt yde en fremskudt rådgivning og vejledning til daginstitutioner eller skoler.

Undersøgelsesforløbet ser vi som et dynamisk forløb, hvor vi sammen med barnet/den unge og familien er nysgerrige på, hvilke løsninger de selv har, så de selv bliver aktører i eget liv. Hertil kommer hvordan både det private og det professionelle netværk kan bidrage til løsninger, hvorfor vi lægger vægt på afholdelse af netværksmøder, hvor familierne sammen med deres private og professionelle netværk inddrages.

Vi er optaget af at udvikle og dygtiggøre os i inddragelse – både i forhold til hvordan man kan inddrage barnet/den unge mest hensigtsmæssigt i egen sag, og hvordan vi inddrager familierne og deres netværk bedst muligt i sagsforløbet.

Vi har blandt andet været en del af et projekt kaldet: ”Styrket inddragelse af børn og unge i egen sag”, i samarbejde med Børns vilkår og Socialstyrelsen, det er nu evalueret og vi er i gang med, at få de gode erfaringer implementeret i vores myndighedsarbejde.

Herudover er vi i undersøgelsesarbejdet optaget af, hvordan vi ved hurtig indsats kan skabe positiv forandring og konstruktive forløb i undersøgelsesfasen eksempelvis ved at iværksætte foranstaltning undervejs i undersøgelsesforløbet.

Vi arbejder konstant på at øge trivslen på arbejdspladsen og forsøger at gøre, hvad vi kan for at skabe gode arbejdsbetingelser for alle. Vi tilbyder faglig opkvalificering løbende, når det er i tråd med kerneopgaven, samt supervision og andre indsatser i bestræbelserne på at yde så optimale indsatser for borgerne som muligt og for at skabe en arbejdsplads, som alle trives på.

I Forebyggelses- og undersøgelsesteamet er dine hovedopgaver:

  • Udarbejdelse af § 50 undersøgelser
  • Iværksættelse og opfølgning af § 11 forløb
  • Råd og vejledninger til børn, forældre og andre netværkspersoner.
  • Råd og vejledning til skoler, daginstitutioner og sundhedsfagligt personale.


Din profil

Du er uddannet socialrådgiver/socialformidler. Det er en fordel, hvis du har erfaring med myndighedsarbejdet og lovgivningen på området. Du skal kunne arbejde systematisk og finde dokumentationsarbejdet både spændende og nødvendigt. Du skal således have et skarpt blik på administration og sagsførelse. Det stiller krav til dig om, at du er en stærk skriftlig formidler, og at du kan arbejde struktureret og – ikke mindst – bevare overblikket i en travl hverdag.

Du skal kunne se dig selv som facilitator for forandring for familierne og som myndighedsudøver. Funktionen som sagsbehandler kræver, at du kan arbejde både selvstændigt og kunne indgå i tæt samarbejde med dine kolleger i gruppen, på tværs i Fagcenter Børn og Familie og med eksterne samarbejdspartnere.

Vi lægger vægt på, at du har en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang til arbejdet, at du er udviklingsorienteret og har lyst til at arbejde i en organisation under forandring. Du skal være nysgerrig og kunne tænke kreativt og utraditionelt omkring løsninger for børnene/de unge og deres familier. Som sagsbehandler skal du afdække og sætte barnets familie og netværk i spil. Det stiller krav til dig om, at du både skal kunne inddrage familierne og også kunne insistere på samarbejdet.

Vi søger medarbejdere der:

  • Er uddannet socialrådgiver eller socialformidler
  • Arbejder med primært fokus på børn og familiers kompetencer og ressourcer
  • Er fagligt, skriftligt og juridisk velfunderet og har tiltro til egne evner
  • Arbejder med inddragende metoder
  • Er engageret i socialt arbejde og gerne vil udvikle både sig selv og faget
  • Har gode kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt, og som vægter dialog højt
  • Har kendskab til ICS og DUBU
  • Arbejder systematisk og har evnen til sags organisering
  • Meget gerne erfaring på børne- og ungeområdet, men som først og fremmest med lyst til at arbejde i dette udfordrende felt
  • Er stærk i det tværprofessionelle samarbejde og som ser det værdifulde i flerfaglighed
  • Er en god og loyal kollega

Fagcenter Børn og Familie er en tværprofessionelt sammensat organisation og indeholder udover Myndighed og PPR også en udførerenhed med blandt andet familiebehandlere, specialpædagoger, psykologer og familierådgivning.

Derfor skal du vælge os

Fagcenter Børn og Familie:

  • Arbejder med at understøtte dagtilbud og skoler med henblik på at fremme og understøtte inklusion
  • Sætter det tværprofessionelle og det tværsektorielle samarbejde højt i sagsbehandlingen og i hele Fagcentret
  • Tænker i løsninger hvor barnet bliver i nærområdet og i det almene system, så længe det er udviklende for barnet
  • Kontinuerligt har fokus på udvikling og implementering af inddragende metodikker.
  • Vi er en afdeling med et godt psykisk arbejdsmiljø
  • Socialrådgivere/formidlerne arbejder efter vejledende sags tal angivet af Socialrådgiverforeningen
  • Vi sætter en ære i, at den faglige kvalitet i vores arbejde er i top og i balance med vores økonomiske ramme.
  • Vi har flextid, men fast telefontid.
  • Vi modtager supervision.
  • Når og hvor det er muligt inddrager vi civilsamfundet

Vi kan tilbyde:

  • En høj grad af indflydelse og ansvar
  • Høj faglighed med fokus på mål, metodeudvikling, etik og retssikkerhed
  • God faglig sparring fra kolleger, faglig koordinator og ledelse
  • Et miljø, der er opmærksomt på den enkeltes trivsel
  • En arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til godt humør

Fagcenter Børn og Familie har til huse på Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg sammen med den øvrige forvaltning, i gå afstand fra stationen.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

Hvis du vil vide mere

Såfremt du måtte have spørgsmål til stillingerne, kan du ringe til faglig koordinator Julie Johansen eller faglig koordinator Anita D. Kristensen på Administrationens tlf. nr. 5953 5460 eller maile til teamleder Peter Hvidt på adressen: [email protected]



Ansøgning

Der er tale om 2 faste stillinger og et barselsvikariat på 6 måneder med mulighed for forlængelse, alle stillinger er på 37 timer ugentligt.

Stillingerne ønskes besat snarest og senest den 1. februar 2020

Som led i ansættelsesprocessen bliver der indhentet udvidet straffe- og børneattest.

Ansøgningsfristen er den 15.12.2019

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 19.12.2019

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Kalundborg
  • Søndag den 15. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1