Misbrugsbehandler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Organisationen.

Sct. Ols S/I er en organisation inde for rusmiddelområdet bestående af 2 døgnbehandlings afdelinger på Bornholm og en ambulant dagbehandling med bofællesskab i København.

Sct. Ols organisationen har specialiseret sig i behandling med mennesker med rusmiddelproblemer, der ønsker en misbrugsfri tilværelse.

Læs mere på www.Sct-ols.dk

Målgruppen.

Vores målgruppe er mænd og kvinder i alderen + 18 år, og vi samarbejder med de fleste kommuner i Danmark. Behandlingsforløbene varierer fra 2 – 6 mdrs. varighed i døgnbehandling efterfulgt af efterbehandlingsforløb enten i egne kommunale tilbud, eller Sct. Ols dagbehandling i København. Forløbslængden i Sct. Ols dagbehandling varierer meget afhængigt af den sociale handleplan på vegne af borgerne, fra visiterende myndighed.

Typisk er borgere, der ankommer til Sct. Ols fra 20 – 40 år, og med forskellige niveauer af problematikker med rusmidler, dog altid i en belastningsgrad, der påkræver behandling i miljøafskærmet omgivelser. Indskrivningen på Sct. Ols er i samarbejde med borger, visiterende myndighed, og altid med et frivilligt og motiverende afsæt fra borger, i at opnå en tilværelse uden rusmidler.

Arbejdspladsen.

Personalegruppen på Sct. Ols består af forskellige fagprofessioner, og afhængigt af hvilken funktions, der bestrides. Den primære personale gruppe af behandlere kan være uddannet pædagoger, socialrådgiver eller sundhedsfagligt. Derudover har vi i særlige tilfælde ansat personale med psykoterapeutisk uddannelser. Dagligdagen for behandlerne er tilrettelagt i fastlagt struktur, som er centreret omkring at varetage behandlingshverdagen for brugerne.

Derudover er der medarbejdere, der varetager administrative områder af Sct. Ols, miljøterapeuter, miljøvagter, køkkenpersonale og pedelmedarbejdere. Intentionen er, at alle disse faggrupper i sammenskabelse skaber Sct. Ols organisationen, og i samarbejde skaber de bedste vilkår for borgerne i vores behandling og eksterne samarbejdspartnere.

Værdierne, der arbejdes ud fra på Sct. Ols, er defineret som det inkluderende terapeutiske samfund. Behandlingsmodellen tager udgangspunkt i et læringsperspektiv på udviklingen af rusmiddelsproblem, og vejen ud af.

Stillingsbetegnelse

Vi søger en engageret behandler til vores dagbehandling i København. Stillingen er 37 timer pr. uge, og der må forventes 1 dag, hvor arbejdstiden er til kl. 18.00. Som behandler i vores dagbehandling har du i samarbejde med dine kollegaer ansvaret for behandlingsdagsprogrammet, enesamtaler, skriftlig afrapportering på borgernes forløbsudvikling og kontakt til samarbejdspartnere. Der vil i den første periode være fokus på oplæring i behandlingskonceptet.

Vi kan tilbyde dig, som ansat på Sct. Ols.

  • En dynamisk arbejdsplads med et særligt hjerte og idelogisk ståsted i behandlingen af mennesker med rusmiddelproblemer.
  • En organisation, der ønsker trivsel, et godt arbejdsmiljø og organisatorisk udvikling.
  • En organisation, der ønsker og tilstræber et respektfuldt og fagligt miljø omkring vores kerneydelse.

Vores ønsker til dig, som ansat på Sct. Ols.

  • At du har relevant socialfaglig, sundhedsfaglig eller psykoterapeutisk uddannelses baggrund.
  • At du har lyst til og er motiveret for at arbejde med vores målgruppe, og har lyst til at lære vores faglige tilgang til behandling af rusmiddelproblemer.
  • At du er motiveret for, at skabe et positivt fagligt og etisk arbejdsmiljø med dine kollegaer.
  • At du kan reflektere over egne psykiske dynamikker, og den indvirkning disse kan få på sammenspillet med andre mennesker.

Telefonisk henvendelse vedrørende spørgsmål til stillingen, rettes til:

Behandlingschef på Sct. Ols S/I Thomas Krøger 56 47 03 03 eller 25 14 49 73 og mail [email protected]

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2021.

Tiltrædelse: så hurtigt som muligt.

Ansøgning sendes pr. mail til behandlingschef Thomas Krøger på mail [email protected] og

vedhæft venligst relevante bilag, som f.eks. opdateret CV, anbefalinger, udtalelser og referencer mv. såfremt det er muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København K
  • Fredag den 01. oktober 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i København

    Vil du være med til at sikre, at [xxxxx]s børn og unge får de bedste betingelser for at kunne sejre i eget liv, så har vi det helt rigtige job til dig.Kære nye kollegaHos Cen..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København N

    Har du kompetencer til at vejlede unge og voksne om valg af uddannelse og karriere? Studievalg Danmarks kerneopgave Studievalg Danmark er en ressource i unge og voksnes valgproces. Vi laver s..
    • Socialrådgiver
    • København N
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København Ø

    Tør du træde ud af rollen som ekspert, er du åben for, at der er mange veje til forandring og evner du at følge borgerens vej, så er du måske vores nye kollega. Vi tror på, at borgeren er ekspe..
    • Socialrådgiver
    • København Ø
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København Ø

    Er du engageret, empatisk og klar til at gøre en forskel? Og vil du være med til at underbygge en behandling, som kan matche et tilbud, du ville ønske for dine nærmeste? Så har vi måske jobbet til .
    • Socialrådgiver
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København K over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0