Mentor søges til særlige HF inklusionsklasser på Københavns VUC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Mentor søges til særlige HF inklusionsklasser på Københavns VUC Kunne du tænke dig at arbejde med unge indenfor autismespektret (og andre diagnoser med lignende støttebehov), som støttes i et særligt HF-forløb?

Så er du måske vores nye kollega?

KVUC udvider fra august på inklusionsområdet og skal derfor ansætte en mentor med start 1. august 2022.

KVUC har siden 2012 arbejdet målrettet med inklusion af unge i alderen 18-25 år med særlige behov via uddannelsestilbuddet HF Inklusion.

HF Inklusion er tilrettelagt med en særlig organisering af undervisning og studieunderstøttende tiltag specifikt tilpasset målgruppen efter følgende principper:

  • Et trygt og udfordrende studiemiljø
  • Personlig og social udvikling som afgørende faktor
  • Støttende undervisning i en ordinær tilrettelæggelse
  • Alle har ret til en ungdomsuddannelse

Inklusionslinjen er en tilrettelæggelse over 3 år, hvor de unge afslutter en fuld hf eksamen og samtidig trænes i at kunne indgå i ordinære undervisningsrammer.

Se mere om inklusionsklasserne på KVUC’s hjemmeside https://kvuc.dk/uddannelser/hf/hf-autisme/

Arbejdsopgaver Du vil indgå i KVUC’s mentorteam med 7 andre mentorer og arbejde tæt sammen med de faste HF-undervisere i klasserne.

Mentorarbejdet er bygget op omkring et relationelt arbejde med de unge der understøtter en inklusion i et ordinært hf-studiemiljø samt forbereder til videre uddannelse. Det vil ofte være hjælp til at få skabt struktur omkring hverdagen i og uden for skolen, overblik over afleveringer, lektielæsning og undervisning, ligesom der arbejdes med personlige udfordringer.

Vores mentorer spiller en central rolle i KVUC’s arbejde med fastholdelse af de unge, konkret ved fx en SMS om morgenen og i samtaler med de unge om motivation og forventninger omkring det at gennemføre en ungdomsuddannelse. Arbejdet som mentor har erfaringsvis mange facetter og indbefatter aktiviteter med et både faglig som socialt fokus i form at ture ud af huset, sociale arrangementer, ekskursioner mv. En del af mentorernes ansvarsområde er desuden samarbejde med de unges netværk og forældre samt jobcentre i de samarbejdende kommuner.

Det daglige arbejdet er baseret på et tæt og positivt samarbejde mellem HF undervisere og mentorer, hvor dialog og løbende afstemning er essentiel. Der afholdes jævnlige personalemøder, hvor mentorer, undervisere og ledelse diskuterer udvikling og udfordringer omkring den enkelte inklusionsklasse og den enkelte elev.

Der vil være mulighed for at deltage i supervision, efteruddannelse og konferencer med fokus på målgruppen for at kvalificere det daglige arbejde.

Arbejdstid Arbejdstiden vil i vid udstrækning følge KVUC’s skoleår, og fastlægges med udgangspunkt i antal undervisningsdage, eksamensdage (herunder forberedelse) og planlægningsdage.

Om dig Du er en erfaren pædagog eller har anden relevant uddannelse og erfaring
Vi fortrækker, at du har målgruppeerfaring, og evt. har erfaring fra arbejde med ungdomsuddannelser.

Vi forventer af dig, at du er ansvarlig, kan arbejde selvstændigt, er fleksibel, kan bidrage med inspiration, humor og gode samarbejdsevner. Ligeledes har du flair for og lyst til at arbejde i et miljø for unge med særlige behov.

Det er ikke en afgørende forudsætning, at du har erfaringer og viden om målgruppen, men du skal have lyst til at arbejde med faglig formidling til sårbare unge, både individuelt og i grupper.

Løn og ansættelse Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen og ønskes besat senest 1.august 2022.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Lærere m.fl. ved almen voksenuddannelse, forberedende voksenundervisning og ordblindeundervisning.

Arbejdsstedet bliver KVUC med adresse på Vognmagergade 8, 1120 København K.

Kontakt og ansøgning Har du har spørgsmål er du meget velkommen til at ringe eller skrive til leder af inklusionslinjen Stig Pedersen 3141 1811/ [email protected]

Ansøgningsfrist 15. juni 2022.

Det forventes at der afholdes ansættelsessamtaler i uge 24.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kort om KVUC Københavns Voksenuddannelsescenter (KVUC), er en selvejende institution under staten, hvor rummelighed og tolerance vægtes højt med plads til alle.

KVUC tilbyder undervisning inden for følgende uddannelsesområder:

  • Almen Voksenuddannelse (AVU)
  • Højere Forberedelseseksamen (HF)
  • Gymnasial Supplering (GSK)
  • Forberedende Voksenuddannelse /FVU)


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København K
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i København

    Vi opnormerer myndighedsteamet og samtidig har vi en kollega der går på barsel - så vi leder efter nye kollegaer.Er du dedikeret til udsatte børn, unge og deres familier? Er du uhøjtidelig..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    Vil du være med til at sikre, at [xxxxx]s børn og unge får de bedste betingelser for at kunne sejre i eget liv, så har vi det helt rigtige job til dig.Kære nye kollegaHos Cen..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København N

    Har du kompetencer til at vejlede unge og voksne om valg af uddannelse og karriere? Studievalg Danmarks kerneopgave Studievalg Danmark er en ressource i unge og voksnes valgproces. Vi laver s..
    • Socialrådgiver
    • København N
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København Ø

    Tør du træde ud af rollen som ekspert, er du åben for, at der er mange veje til forandring og evner du at følge borgerens vej, så er du måske vores nye kollega. Vi tror på, at borgeren er ekspe..
    • Socialrådgiver
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København K over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0