Uddannet Pædagog 35 timer søges pr 1.8 2021 eller hurtigst muligt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Søren Kierkegaard: Vi er menneske før alt andet:

Vi opfordrer naturligvis til, at du orienterer dig på vores hjemmeside og læser det pædagogiske grundlag igennem, men lige så vigtigt er det, at du kommer og hilser på os, da stemningen i huset kun mærkes, når man er der fysisk. På den måde fornemmer du også, inden du søger, om vi er det perfekte match for dig.

Anbefaling: Du kan også gå ind på youtube og søge: Legepædagogik i vuggestuen. Denne film varer 11 minutter og fortæller om vores legepædagogik. Her ser du indretning og vores måde at arbejde på. Optaget i 2019.

Som ny i samarbejdet med os:

- Vil den første periode i din ansættelse hos os være introduktion til arbejdet i praksis, og parallelt hermed en teoretisk indføring i vores rutine- aktivitets- og legepædagogik, som vi har arbejdet med de sidste 4 år. Vi forventer, at du kommer til at bruge tid på at blive en del af vores faglige kultur, og vil gøre hvad vi kan for, at du også kommer til at føle dig som en del af gruppen, og bliver lige så stolt af det vi kan sammen, som vi er. Det er derudover også vigtigt, at vi kan grine sammen og have det rart. Vi ved at ting tager tid.

Som pædagog hos os:

Vores første prioritet i arbejdet er nærvær, tryghed og omsorg for børnene, hvor vi tager afsæt i Trygheds cirklen, samt tilknytningsteorien. I vores positionering på gulvet, har vi fokus på, at observere børnenes legeudvikling, hvilket du også kan lære hos os. Når man bliver god til at observere legeudviklingen, vil dette give gode forudsætninger for, at arbejde med inklusion og etablere et fælles sprog herfor. Det er super spændende at bruge sin faglige viden om børns legeudvikling, når man sidder og observerer børnenes leg. Det tager tid at lære, men det skal vi nok sørge for at du får lært hos os.

I vores forældresamarbejde er vi nysgerrige på deres perspektiv og anerkender dem som en vigtig del af samarbejdet.

I vores kollegiale samarbejde, følger vi hinandens arbejde, og støtter hinanden i udførelsen heraf. Dette sker på egne gruppemøder, møder på tværs og personalemøder – og såmænd også ”ved kaffekanden” i en pause, hvis behovet er der. Vi glæder os til at høre og se dine refleksioner og tiltag i udviklingen af pædagogikken, i hverdagen og på møder sammen med os.

Det er vigtigt, at du, fordi vi arbejder med tilknytning og tryghedscirklen, er god til først og fremmest, som menneske, at skabe en nær og varm relation til børn, hvilket er første forudsætning for, at børnene trives og udvikles. Du vil blive introduceret til: Viden om børns psykosociale udvikling, af vores psykolog og konsulent, sammen med os. Vi er menneske, før vi er pædagoger.

Pædagogik:

Det ligger grundlæggende til os, at undre os fagligt. Vi er nysgerrige på børnenes intentioner og på, hvordan vi hele tiden understøtter børnenes udvikling i hverdagen, ud fra et videns- perspektiv. Vi arbejder løbende med evaluering af mål, vi har sat for børn og voksne i vores rutinepædagogik, samt legepædagogik. Dette gøres med afsæt i ”Aktionslæring” (Krogh og Smidt).

I 2021 vil vi blive introduceret til en evalueringsform, hvor vi reflekterer konkrete praksisfortællinger og kobler disse på læreplanstemaerne. Dette gør vi med afsæt i ”læreplanstræet” (Rod og Blickfeld), og glæder os til, at du bliver en del af.

Vi er en institution i evig udvikling med børn og forældre i centrum og et godt kollegialt sammenhold med god humor.

Samarbejdspartnere:

Vores samarbejdspartnere er: Netværket Asylselskabet, Institutionsbestyrelsen, Københavns kommune, forældrene m.v.

Besøg hos os og evt ansøgning:

Yderligere information samt aftale om besøg: Marlene Bjerregaard. Tel: 28255544 Ansøgning sendes til: [email protected]

Løn efter gældende overenskomst

Ansøgningsfrist. 23.6.2021 Skriv til os på mail, eller ring til os tel: 28255544 og besøg os gerne. Vi står klar til at tage imod dig. Samtaler vil foregå løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København N
  • Onsdag den 23. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København N over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1