Engageret sagsbehandler til Børneområdet i Borgercenter Handicap (tidsbegrænset stilling)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at skabe positive forandringer for børn med handicap og deres familier?
Er du god til at kommunikere, og kan du se dig selv i rollen som myndighedsudøver?
Så er du måske den kollega, vi mangler i Borgercenter Handicaps Børneområde.


Om stillingen
Du kommer til at sidde i Borgercenter Handicaps Børneområde med 69 engagerede kollegaer. Børneområdet varetager den helhedsorienterede sagsbehandling af børn med funktionsnedsættelser i alderen 0-15 år i Københavns Kommune.

Stillingen er tilknyttet vores hjemmetræningsteam, der varetager sagsbehandlingen for alle de familier, der hjemmetræner deres barn i Københavns Kommune.

Hjemmetræning er et tilbud til forældre, der har børn og unge med nedsat funktionsevne, og som ønsker at træne barnet 1:1 i hjemmet. Vi har omkring 90 familier, der hjemmetræner, hvorfor vi har rigtig stor erfaring og viden om netop dette område.

Overordnet set, handler det om, at forældrene træner efter en metode, som passer til barnets funktionsnedsættelse, og så løbende modtager supervision af metodens udbyder. Familien skal i samarbejde med supervisor sætte mål for hjemmetræningen, som de skal arbejde hen imod.

Du kommer til at være hjemmetræningsfamiliernes faste sagsbehandler. Dette betyder, at du skal træffe afgørelser i forhold til træningsmetoder, budget m.m. efter servicelovens §32a. Du skal planlægge og afholde de fælles tilsyns- og opfølgningsbesøg med Børne- og Ungdomsforvaltningen to gange årligt og udarbejde tilsynsrapporter, afstemme hjemmetræningsregnskaber i samarbejde med økonomiafdelingen og behandle familiens øvrige ansøgninger efter servicelovens §§41, 42, 83 og 84, jf. §44.

Desuden kommer du til at afholde informations- og opstartsmøder med nye familier.

Som medarbejder i teamet, vil du opleve en forudsigelig hverdag med stor mulighed for planlægning af dit eget arbejde og en tæt kontakt til familierne.

Lidt om os
Vi er et ungt team, bestående af fire socialrådgivere, der brænder for hjemmetræningsområdet. Vi er optaget af, hvordan vi gør hinanden dygtigere, og hvordan vi sammen skaber de bedste muligheder for vores familier. Vi er et team, der i høj grad hjælper og støtter hinanden og har det socialt godt sammen.

Vi ser gerne, at du

  • har en relevant uddannelse som fx socialrådgiver/socialformidler og gerne erfaring fra myndighedsområdet og en handicapfaglig viden
  • har erfaring med relationsarbejde og har en nærværende, nysgerrig og inddragende tilgang til børnene og deres familier og søger det gode samarbejde
  • er god til at skabe overblik og kan prioritere opgaver
  • kan tilegne dig viden om lovgivning og metoder
  • er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt
  • er ambitiøs på egne og dit teams vegne

Vi tilbyder dig

  • rig mulighed for tæt relationsdannelse med familierne, grundet de jævnlige besøg
  • en livlig og spændende arbejdsplads i udvikling med meningsfulde opgaver
  • gode muligheder for faglig udvikling og sparring på tværs af afdelinger
  • engagerede, kreative, humoristiske kollegaer i et ambitiøst team, som prioriterer det gode samarbejde i en travl hverdag
  • en nærværende og tydelig ledelsesgruppe, der er opmærksom på den enkeltes trivsel og på at sætte retning, rammer og ambitioner for arbejdet
  • introprogram, oplæring og mentor samt deltagelse i Borgercenter Handicaps kompetenceudviklingsprogram sammen med andre nyansatte
  • flekstid, sociale arrangementer og faglige eftermiddage

Løn- og ansættelsesforhold
Arbejdstiden er 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. september 2021.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principper om lokal løndannelse.

Stillingen er tidsbegrænset til to år.

Der vil blive indhentet reference fra tidligere ansættelse samt udvidet børne- og straffeattest, inden stillingen kan besættes.

Borgercenter Handicap er en røgfri arbejdsplads. Vi er beliggende på Borups Allé, 2200 København N.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte sagsbehandler Mette Basbøll på 2422 6786 i uge 27-29, sagsbehandler Hanne Peglau på 2374 3004 i uge 31-32 eller afdelingsleder Katrine Christensen på 2445 2880 i uge 30-32.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 10. august 2021

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 17. august 2021.

Om Borgercenter Handicap
Vores målgruppe er københavnere med betydeligt varigt nedsat funktionsevne. Vi består af et myndighedsområde med ca. 333 medarbejdere og 10 centerfællesskaber bestående af 61 tilbud med ca. 2.200 ansatte. Vi arbejder ud fra Socialstrategien, en by med plads til alle, under overskrifterne et værdigt liv, et selvstændigt liv, en helstøbt og langsigtet løsning samt en sund og faglig stærk organisation. Du kan læse om Socialforvaltningen og om Borgercenter Handicaps vision og målsætninger på Københavns Kommunes hjemmeside www.kk.dk og om Borgercenter Handicap på www.bch.kk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København NV over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2