Børneområdet i Borgercenter Handicap søger sagsbehandler til teamet Tættere på Familien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Ønsker du at være med til at skabe en positiv forandring for børn med funktionsnedsættelse og deres familiers liv? Så er du måske den sagsbehandler, vi mangler.

Om stillingen i Tættere på familien
I januar 2017 startede vi en spændende og ambitiøs omstilling af indsatsen for børn og unge med handicap og deres familier forankret i vores sagsbehandlerteam Tættere på familien.

I Tættere på familien arbejder vi ud fra en ressource- og løsningsfokuseret tilgang med aktiv inddragelse af familie og netværk, og et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, såvel internt som eksternt.

Vi arbejder ud fra et fælles mindset, hvor vi møder det enkelte barn og familie ud fra deres unikke udfordringer og behov, og hvor vi sikrer en koordineret og sammenhængende støtte til familien.

Tættere på familien består af syv handleplans- og opfølgningssagsbehandlere, som arbejder med tæt opfølgning af de iværksatte indsatser. Derudover består teamet af en netværkskonsulent og en faglig koordinator.

Din kerneopgave bliver at indgå i et samarbejde med familierne og samarbejdspartnere om at udarbejde målrettede handleplaner og iværksætte den relevante foranstaltning. Fokus er på at styrke støtten til barnet og familien.

Du vil have en tæt opfølgning på, om indsatsen er den rette, med henblik på at sikre, at familien mødes af en sammenhængende indsats, der passer til familiens behov.

Vi lægger vægt på, at du

  • Har relevant uddannelse som fx socialrådgiver, og eventuelt erfaring fra arbejde som myndighedssagsbehandler på børneområdet samt handicapfaglig viden
  • Har en nærværende, nysgerrig, tålmodig og inddragende tilgang til børnene og deres familier og altid har barnet i centrum
  • har gode kommunikationsevner, og kan se dig selv som facilitator for forandring for familierne og som myndighedsudøver
  • Har gode samarbejdsevner og formår at samarbejde internt såvel som eksternt med kollegaer og andre faggrupper
  • Har flair for det administrative arbejde og IT-systemer og formår at arbejde effektivt, selvstændigt og struktureret
  • Er ambitiøs på dine egne og teamets vegne og prioriterer det gode samarbejde og teamsamarbejdet højt
  • Er udviklingsorienteret og har lyst til at arbejde i en organisation, som løbende forbedrer vores indsats til målgruppen

Vi tilbyder

  • En spændende arbejdsplads i stadig udvikling med meningsfulde opgaver
  • Introprogram, oplæring og mentorordning
  • Gode muligheder for faglig udvikling
  • Dygtige, engagerede, kreative og modige kollegaer i ambitiøse teams, som prioriterer det gode samarbejde i en travl hverdag
  • En gruppe, som er kendetegnet ved godt kollegialt sammenhold
  • En nærværende og tydelig ledelsesgruppe, der er opmærksom på den enkeltes trivsel og på at sætte retning, rammer og ambitioner for arbejdet
  • Flekstid og sociale arrangementer

Om Børneområdet
I Borgercenter Handicap har vi etableret et Børneområde, som varetager sagsbehandlingen efter servicelovens bestemmelser for børn i alderen 0 til 15 år og deres familier. I tæt samarbejde med forældrene og barnet arbejder vi hver dag på at skabe løsninger, der understøtter barnets trivsel og udvikling.

På Børneområdet er vi opdelt i fire handicapfaglige teams med tilsammen ca. 50 sagsbehandlere. Derudover består Børneområdet af vores Familiehus som yder familiebehandling, kontaktpersonsstøtte og praktisk pædagogisk støtte og vejledning.

I Børneområdet arbejder vi både med de handicapkompenserende ydelser samt foranstaltningsparagrafferne.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst for socialrådgivere, socialformidlere, administrativt personale/HK og efter principper om lokal løndannelse.

Stillingen er med opstart den 1. august 2021 eller snarest muligt derefter og frem til 31. december 2021.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Som led i ansættelsesprocessen vil der blive indhentet reference fra tidligere ansættelse samt udvidet børne- og straffeattest inden stillingen kan besættes.

Borgercenter Handicap er en røgfri arbejdsplads.

Vi er beliggende på Borups Allé, 2200 København N.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Christine Pejstrup på 2165 5661 eller socialfaglig koordinator Nadia Sophie Bjerregaard på 2011 7610.

Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 22. juli 2021
Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt tirsdag den 27. juli 2021.

Om Borgercenter Handicap
Vores målgruppe er københavnere med betydeligt varigt nedsat funktionsevne. Vi består af et myndighedsområde med ca. 333 medarbejdere og 10 centerfællesskaber bestående af 61 tilbud med ca. 2.200 ansatte. Vi arbejder ud fra Socialstrategien, en by med plads til alle, under overskrifterne et værdigt liv, et selvstændigt liv, en helstøbt og langsigtet løsning samt en sund og faglig stærk organisation. Du kan læse om Socialforvaltningen og om Borgercenter Handicaps vision og målsætninger på Københavns Kommunes hjemmeside www.kk.dk og om Borgercenter Handicap på www.bch.kk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Torsdag den 22. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København NV over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1