To handleplanssagsbehandlere – en til Børnegruppen og en til Ungegruppen i BBU City/Østerbro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Socialt arbejde vedrører alle. Det ved du og tager gerne det ansvar på dig. At støtte børn, unge og familier i udsatte positioner kender du i din nuværende stilling, og du er fortrolig med det. Du er faktisk rigtig god til det.

Fordi du brænder for dit arbejde, har du måske endnu ikke overvejet et jobskifte. Men er den rigtige stilling der, så er de fleste af os vel villige til at være lidt undersøgende på den nye mulighed?

I Borgercenter Børn og Unge (BBU) City-Østerbro tilbyder vi to spændende stillinger som handleplanssagsbehandlere. Den ene i vores Børnegruppe, fordi vi har ansat en af vores dygtige sagsbehandlere som faglig koordinator i gruppen. Den anden i vores Ungegruppe, fordi en af vores erfarne sagsbehandlere har fået en seniorordning og dette giver mulighed for en yderligere stilling, som handleplanssagsbehandler.

At være handleplanssagsbehandler i Børnegruppen og Ungegruppen betyder, at din hverdag vil være præget af mange forskellige opgaver.

Det ene øjeblik deltager du i en spændende faglig udfoldelse af en sag med fokus på ICS sammen med en lille gruppe af dine kolleger, det næste øjeblik er du mødeleder til et netværksmøde sammen en familie og et barn/en ung, en skole og en kontaktperson.

Det at din arbejdsdag hele tiden ændrer sig fra møder med børn og unge og deres familier til dokumentationsarbejde bag skrivebordet, er netop det spændende ved være handleplanssagsbehandler.

Fokus på inddragelse og faglig kvalitet
Vi søger to handleplanssagsbehandlere, som ønsker at arbejde målrettet med, at udsatte børn, unge og deres familier fastholdes så tæt på det almene samfund som muligt. Vi har særligt med fokus på, at vi inddrager børnene, de unge samt deres familierne ind i vores sagsbehandling.

Vi arbejder ud fra vores nye socialfaglige metode Integrated Children’s System (ICS) i samspil med Borgerens Plan, som er en del af vores fælles samarbejdsform og metode med vores udfører område i Københavns Kommune.

Om dig
Vi forestiller os, at du er en socialrådgiver, socialformidler eller har anden relevant socialfaglig uddannelse.

Du har meget gerne erfaring fra myndighedsarbejdet med borgere i udsatte positioner og er fortrolig med det. Du er nysgerrig, energisk og ikke bange for at tage fat.

Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har kendskab til metoderne Sign Of Safety (SOS) og Integrated Children’s System (ICS) samt evt. procesbaseret dokumentation.

Det vil være et stort plus, at du har erfaring med, og er god til, at tale med vores børn, unge, forældre og samarbejdspartnere.

Arbejdet som handleplanssagsbehandler kræver, at du kan arbejde både selvstændigt med dine egen arbejdsopgaver og kan understøtte gruppen med målrettet effektivitet. Du skal derfor være interesseret i at tilrettelægge dit arbejde alene, men også i samarbejde med dine kolleger.

Du må meget gerne være energisk og nysgerrig, samt besidde personlig gennemslagskraft og en god portion humor.

Børnegruppen
Afdelingen består af en afdelingsleder, en koordinator, fire undersøgelsessagsbehandlere, ni handleplanssagsbehandlere samt to studentermedhjælpere.

Børnegruppen består af både erfarne og nyuddannede sagsbehandlere, hvor der er plads til forskelligheder. Det er en gruppe som er kendetegnet ved god trivsel, godt humør og høj faglighed.

I Børnegruppen er dialogen og samarbejdet med børnene (0-13 år) og deres familier, deres private og professionelle netværk omdrejningspunktet.

Børnegruppens kerneopgaver består i at udarbejde børnefagligundersøgelse, handleplaner, iværksætte indsatser samt følge op på indsatserne for at sikre, at der sker en positiv udvikling for børnene og familien. Vi arbejder meget gerne i makkerskaber både mellem undersøgere og handlplanssagsbehandlere.

Gruppen vil i den kommende periode have endnu større fokus iværksætte tidlige og rettidige indsatser for familierne, herunder at finde løsninger i familierne, lokalområdet og i netværket. Derudover har vi et øget fokus på at inddrage børnene og familierne i sagsbehandlingen samt fortsat lave hyppige opfølgninger på de foranstaltninger, vi sætter i værk.

Ungegruppen
Afdelingen består af 11 engagerede og fagligt stærke myndighedssagsbehandlere og én faglig koordinator.

I Ungegruppen er der to-tre sagsbehandlere, der udelukkende udarbejder børnefaglige undersøgelser. Sagsbehandlerne arbejder, når det giver mening, i makkerskaber, da dette er med til at sikre en indsats over for børnene, de unge og familierne som er præget af kontinuitet og høj kvalitet.

Gruppen har fokus på familiens ressourcer og prioriterer at involvere den unge, familien og familiens netværk. Vi arbejder ud fra principperne i ”tæt på familien” – inspireret af sverigesmodellen.

Vi ønsker at få en god forståelse for familiens og den unges vanskeligheder og ressourcer, så vi sammen kan finde ud af hvad den bedste og mulige hjælp er, så familierne og de unge igen, så vidt muligt, bliver i stand til at klare sig selv.

Vi har et godt kollegialt sammenhold og har fokus på faglig udvikling.

BBU City-Østerbro
BBU City-Østerbro er en af i alt fem områdeenheder i Borgercenter Børn og Unge, som er en del af Københavns Kommunes Socialforvaltning. I BBU City-Østerbro er vi ca. 100 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Vores målgruppe er børn, unge og familier, som har behov for særlig støtte efter Serviceloven.

BBU City-Østerbro består af flere forskellige grupper, som samlet set leverer en rettidig, tæt og kvalificeret indsats.

Vi er opdelt i to myndighedsgrupper: Børnegruppen for 0-13 årige og Ungegruppen for 14-23 årige, som består af både specialiserede undersøgelses- og handleplanssagsbehandlere.

Derudover har vi en Styrket Modtagelse, skole- og daginstitutionssocialrådgivere, en sikkerhedsplansgruppe og kriminalitetsgruppe. Vi har vores egne familiebehandlere og kontaktpersoner, og vi prioriterer at have tæt samarbejde såvel internt i grupperne som på tværs af grupperne og ud af huset.

Vi ønsker at være kendt for at samarbejde tæt og insisterende vores børn, unge og familier, en høj kvalitet i sagsbehandlingen og et godt og konstruktivt samarbejde med vores og familiernes samarbejdspartnere.

Vi har et godt kollegialt arbejdsklima med fokus på faglig udvikling.

Vi kan tilbyde dig

  • en spændende arbejdsplads i udvikling og med meningsfulde opgaver
  • introprogram og oplæring samt gode muligheder for faglig udvikling
  • en arbejdsplads med høj faglighed med fokus på mål, metodeudvikling, etik og retssikkerhed
  • en høj grad af indflydelse og ansvar for egen sagsstamme med stor mulighed for at bringe din faglighed i spil
  • engagerede, kreative og dygtige kollegaer i en ambitiøs gruppe, som prioriterer det gode samarbejde i en travl hverdag
  • en nærværende og tydelig ledelsesgruppe, der er opmærksom på den enkeltes trivsel og på at sætte retning, rammer og ambitioner for arbejdet
  • flextid
  • kantine, et lattermildt miljø og sociale arrangementer

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er fastansættelser på 37 timer ugentligt i Børnegruppen og 32 timer i Ungegruppen.

Ansættelse i henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

Som led i ansættelsesprocessen indhenter vi udvidet straffe- og børneattest.

Skriv gerne i din ansøgning, hvilken af stillingerne du søger.

Vi ønsker stillingerne besat den 1. september 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Børnegruppens afdelingsleder Marie Sølling på 2999 4050 eller Ungegruppens afdelingsleder Cecilia Petersen på 2943 1743.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 20. juli 2021.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler uge 29, de kan foregå på Teams, hvis dette er nødvendigt pga. sommerferien.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Tirsdag den 20. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København NV over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2