Erfarne sagsbehandlere til Myndighedsområdet Valby, Vesterbro og Kgs. Enghave i BBU

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi søger sagsbehandlere til Borgercenter Børn og Unge (BBU) til fast stillinger på 37 timer om ugen i Ungeliv. Så hvis du interesserer dig for den tidlige specialiserede indsats, det tværfaglige samarbejde og det at sætte de unge i centrum for en høj faglig indsats, så skal du læse videre og søge hos os.

Som led i en beslutning om at styrke og forenkle borgerens vej gennem organisationen har vi besluttet at integrere undersøgelsesarbejdet i myndighedsgrupperne. Det betyder, at vi den 1. april 2021 har oprettet tre nye afdelinger: Børneliv (0-7 år), Skoleliv (8-13 år) og Ungeliv (14+ år), hvori alle dele af sagsarbejdet indgår.

I Ungeliv (14+ år) er der et særligt fokus på unge-/voksenliv og særligt på overgangen fra skoleliv til unge/voksenliv herunder tilknytning til KUI, beskæftigelse, uddannelse og indsatser i BCV (Borgercenter Voksne), rettidig boligindstilling og evt. videre foranstaltninger f.eks. efterværn.

I denne afdeling er der fokus på psykiatri, uddannelse og de kriminalitetstruede unge. Gruppen har et tæt samarbejde med BBUs to centre CSP (socialpsykiatri) og CUKU (kriminalitetstruede). Øvrige primære samarbejdspartnere er blandt andet SSP, BUC og civilsamfundsaktørerne i lokalområdet.

Vi ønsker et større sagsflow i aldersgruppen. Der skal lægges særligt vægt på målene for livsfasen, herunder selvstændig i livsførelse. Afdelingen består af myndighedssagsbehandlere, Den Korte Snor (DKS) og en kulturformidler. I afdelingen har vi en teamleder, en koordinator med fokus på overgange til voksenlivet og en afdelingsleder, som alle bidrager til den faglige ledelse.

Om BBU VVK
Som socialrådgiver/sagsbehandler bliver du en del af en stor børnefamilieenhed med ca. 170 medarbejdere. Vi samarbejder bredt med boligsociale helhedsplaner, frivillige aktører, skolerne, daginstitutionerne og mange andre aktører i lokalområdet.

Du bliver en del af en organisation med høj faglighed, masser af udviklingsmuligheder, hvor vi vil hinanden, og hvor der både er grin og fokus på trivsel, læring, faglighed, drift og resultatskabelse. Du vil således få gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Enheden rummer bl.a. myndighedssagsbehandlere, kontaktpersoner, familiebehandlere, psykologer, rådgivere, jurister, netværkskonsulenter, daginstitutions- og skolesocialrådgivere. Du bliver således en del af et stort fællesskab, hvor der er plads til at videndele og udfordre hinanden i de faglige drøftelser.

Sammenhold og introforløb
Vi har et unikt socialt sammenhold i enheden, så der er rig mulighed for en masse sjove og uformelle samtaler i løbet af din arbejdsdag. Vores personaleforening afholder derudover også fælles arrangementer med jævne mellemrum.

Det er vigtigt for os at tage godt imod nye kollegaer. Du bliver derfor tilbudt et introforløb, hvor du får en vejleder og mentor, som vil hjælpe dig med stort og småt i din første tid. Du vil derudover i løbet af det første halve år introduceres til området via intromøder med de forskellige faggrupper.

Om dig
Du er uddannet socialrådgiver eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring med myndighedsarbejdet og kendskab til lovgivningen på området. Du skal have et skarpt blik for sagsførelse, og vi lægger vægt på, at du kan formulere dig klart og tydeligt både overfor borgerne og i den efterfølgende skriftlige dokumentation. Du kan lide at samarbejde både internt og eksternt og er indstillet på en til tider hektisk hverdag.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Opstart hurtigst muligt.

Mere information
Hvis du vil høre mere om de forskellige stillinger, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Paulus Scheel på 6137 4685 eller teamleder Claus Fasmer på 2057 1964.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 22. juli 2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København NV
  • Torsdag den 22. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København NV over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2