Opsøgende jobformidler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Opsøgende jobformidler


Opsøgende jobformidler til virksomhedsvendt indsats (projektansættelse)

HK Nordjylland og Jobcenter Aalborg ønsker i fællesskab at gennemføre en ekstraordinær indsats ift. den alt for høje ledighed for dimittender med en kort videregående uddannelse, herunder markedsføringsøkonom, serviceøkonom, multimediedesigner m.fl., samt de mange berørte ”Corona-ledige” indenfor HK-området.

Derfor ansætter vi i fællesskab en opsøgende jobformidler, som får til opgave ”at køre landsdelen tynd” og opsøge virksomheder, hvor der er muligheder for at få ansat ledige HK’ere.

Baggrunden for dette er, at vi ser det som vores fælles opgave at hjælpe medlemmerne/borgerne videre i job.

Vi har kandidaterne – og vi ved, at jobbene findes ude i virksomhederne!

Vi har masser af viden, hjælperedskaber og databaser, som sikrer, at der kan matches mellem jobåbningerne på arbejdsmarkedet og medlemmernes/borgernes kompetencer.

Vi søger derfor hurtigst muligt en ny kollega, der kan være med til at hjælpe vores medlemmer/borgere videre i deres arbejdsliv gennem et nyt job
Du har derfor konkret og praktisk erfaring fra uddannelses- og/eller beskæftigelsesområdet og har en forståelse for gennemførelse af projekter og initiativer i en politisk styret organisation. Desuden er det vigtigt, at du som person er udadvendt og en dygtig kommunikator.

Dine primære opgaver bliver - i samarbejde med vores lokale Jobbørsmedarbejder

  • Opsøge virksomheder ved fysiske besøg; møder; messer; digitalt; telefonisk mv.
  • Virksomhedskontakt - at vedligeholde og videreudvikle relationen med de samarbejdspartnere, som vi allerede har et samarbejde med og skabe kontakter til nye virksomheder
  • Sammen med kollegaerne i HK Nordjylland og JC Aalborg at arbejde fokuseret og målorienteret bl.a. i forhold til opnåelse af måltal.

Hvad leder vi efter?
Har du erfaring med den opsøgende kontakt til virksomhederne og viden om arbejdsmarkedet, og kan du skabe resultater for vores medlemmer/borgere i form af ordinære jobs, løntilskud eller praktikker?
Kan du desuden nikke genkendende til:

  • Jeg har et stort virksomhedsnetværk
  • Jeg er til handling og mindre snak

Det er desuden en forudsætning, at du har forståelse for vores opgaver som fagforening/A-kasse og Jobcenter.

Vi lægger vægt på, at du:

  • trives med at etablere samarbejdsrum med interne og eksterne interessenter
  • trives med at sælge, opsøge og kontakte virksomheder
  • er selvmotiverende og kan drive processer
  • har stort kendskab til erhvervslivet i Nordjylland
  • kender til uddannelsessystemet/KVU-uddannelserne i Nordjylland
  • kan dokumentere dine resultater og trives med resultatstyring
  • har en baggrund som f.eks. jobkonsulent, karrierevejleder, HR- konsulent, outplacement konsulent m.m.
  • kan finde og screene kandidater til indkomne jobordre og sikre tilfredshed hos virksomhederne med den leverede service

Hvorfor skal du vælge os
På beskæftigelsesområdet er både HK Nordjylland og JC Aalborg med til at sætte dagsordenen i Nordjylland med engagerede og involverede kolleger, der arbejder selvstændigt og har stor indflydelse på egen arbejdssituation. Vi er udviklingsorienterede, både når det handler om medlemmerne/borgerne og os selv, og vi har stort fokus på kompetenceudvikling.

Du får et alsidigt og selvstændigt job med plads til ambitioner, hvor du i høj grad kan sætte din faglighed i spil og samtidig være en del af en fælles profil. Du bliver en del af et engageret team med en personlig omgangstone og interesse i det hele menneske, hvor vi i fællesskab ønsker at skabe størst mulig værdi for vores medlemmer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt; og senest 1. januar 2021.
Arbejdstiden tilrettes ift. opgaverne og er joborienteret.
Der er tale om en projektansættelse på 12 måneder.
Stillingen kræver, at du vil stille bil til rådighed.
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem HK-Provinsklubben og Sammenslutningen af Provinsafdelinger i HK.

Hvis du vil søge stillingen
Søg stillingen ved at sende en motiveret ansøgning samt et målrettet CV ved at trykke ”ANSØG” nedenfor senest torsdag d. 19. november 2020 kl. 9.00.

For nærmere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Jørgen Andersen, HK Nordjylland tlf. 2372 1450; faglig koordinator Dina Skjødt Dinh, Jobcenter Aalborg tlf. 2519 9068 eller TR Carsten Frederiksen, HK Nordjylland tlf. 2178 8331.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, race, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Om HK Nordjylland
HK Nordjylland har omkring 28.000 medlemmer. Med 75 medarbejdere og kontorer i Aalborg, Hobro, Hjørring, Frederikshavn og Thisted dækker vi den nordjyske region. HK er opdelt i fire faglige sektorer – HK Privat, HK Handel, HK Kommunal og HK Stat.
Om Jobhuset, Jobcenter Aalborg
Jobhuset er en kommunedækkende enhed på ca. 150 medarbejdere, der varetager beskæftigelsesindsatsen for forsikrede ledige og jobparate kontanthjælpsmodtagere samt virksomhedsservice. I Jobhuset arbejder vi ud fra et værdigrundlag, hvor vi lægger vægt på professionalisme, fællesskab og udvikling samt at vores adfærd afspejler nysgerrighed og personligt ansvar. Desuden har vi fokus på opgaven, og vi arbejder for helheden og sammenhængen i Jobhuset.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København S
  • Torsdag den 19. november 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København S over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1