Vi søger to socialrådgivere til telefonisk rådgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du erfaring med regler om efterløn, sociale pensioner, ydelser og serviceloven og motiveres du af at hjælpe som rådgiver indenfor dette felt - så er det måske dig vi søger?

Om dit nye job
Ældre Sagen rådgiver årligt tæt på 45.000 mennesker om sociale, juridiske og økonomiske forhold. Vi søger, to socialrådgivere/socialformidlere, den ene stilling er en fast stilling på 12 timer, den anden stilling er en tidsbegrænset stilling på 18 timer, der løber frem til 31. december 2022. Begge stillinger fordeler timerne over 2-3 hverdage med 6 timer pr. dag og med mulighed for en hjemmearbejdsdag.

Du bliver en del af vores dygtige rådgivningsteam, der består af engagerede jurister, socialrådgivere, økonomiske rådgivere og en demensfaglig rådgiver

Om dig
Du er måske et sted i dit liv, hvor du har fået indfriet dine personlige karriereambitioner og nu ønsker et job, hvor du kan integrere din erfaring og viden med dit samfundsfaglige engagement i en god sags tjeneste.

Du skal primært yde telefonisk rådgivning til medlemmer og pårørende og da henvendelserne er mangeartede, er det en fordel hvis du har bredt kendskab til reglerne om efterløn, sociale pensioner og ydelser knyttet hertil, boligstøtte og hjælp i medfør af serviceloven.

Det er en fordel hvis du:
  • er generalist med en del års erfaring
  • kan arbejde selvstændigt
  • løbende følger med i lovgivningen indenfor det sociale område
  • kan lide at tale med mennesker på en ligeværdig og empatisk måde
  • sætter en ære i at bruge din faglige viden og erfaring til gavn for andre
  • er fleksibel omkring dine arbejdsdage fx i forhold til ferier og sygdom i afdelingen
  • er robust og trives med en til tider hektisk arbejdsdag med mange bolde i luften
  • kan arbejde i storrumskontor, hvorfra vi yder den telefoniske rådgivning.

Om os
Vores team er præget af et engageret arbejdsmiljø med interessante og meningsfyldte udfordringer. Vi har et uhøjtideligt og dynamisk arbejdsfællesskab, hvor etik, engagement og stor faglighed sættes højt og vi har det sjovt samtidig med, at vi opnår gode resultater for vores medlemmer.

Arbejdsstedet er på Islands Brygge, på Ældre Sagens hovedkontor, Snorresgade 17-19, 2300 København S.

Der påregnes tiltrædelse snarest. Stillingerne kan ikke forventes opnormeret.

Information og ansøgning
Du kan læse mere om Ældre Sagen og Rådgivningen på www.aeldresagen.dk
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Gitte Clausen, tlf. 33 96 86 06 eller [email protected] eller socialfaglig koordinator Anne-Birgitte Sindahl, tlf. 33 96 87 63.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 28. april 2022 kl. 23.00. Husk at angive i din ansøgning hvilken stilling du søger. Send din ansøgning og CV via vores rekrutteringssystem – vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du finder linket til stillingen på www.aeldresagen.dk under ”ledige stillinger”.

Ældre Sagen kæmper for et samfund, hvor alle kan leve et godt og langt liv. Det gør vi via vores arbejde med viden og holdning på samfundsniveau, via rådgivning, et stort frivilligt arbejde, medlemsarrangementer og andre tiltag. Værdierne i vores arbejde er nærvær, indsigt og handlekraft. Vi er en almennyttig organisation og neutral i partipolitisk, etnisk og religiøs henseende. Vi har over 915.000 medlemmer, 215 lokalafdelinger, 21.000 frivillige samt et sekretariat med 175 medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København S

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i København S

    Har du lyst til at arbejde tværfagligt og gøre en forskel for patienter, som er i behandling i psykiatrien? Så er det dig, vi søger som socialrådgiver til [xxxxx] Hvad er r..
    • Socialrådgiver
    • København S
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København V

    Faglig konsulent med jobfokus søges til spændende fondsprojekter Vil du være en del af Carelink Gruppens fantastiske indsats, hvor vi hjælper borgere på sygedagpenge i overgangen til job og med..
    • Socialrådgiver
    • København V
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    Vi søger 2 socialfaglige medarbejdere, til at varetage indsatsen overfor borgere, der er sygemeldte og står udenfor arbejdsmarkedet af helbredsmæssige, psykiske og/eller sociale årsager.Vores f..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København NV

    Har du lyst til at arbejde tværfagligt og gøre en forskel for patienter, som er i behandling i psykiatrien? Vil du bidrage til udviklingen af den socialfaglige indsats? Så er det dig, vi søger som .
    • Socialrådgiver
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København S over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
29. juli 2024 1
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1