Dygtig SPS-vejleder til afdelingen i Nord/Hillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at hjælpe elever med at gennemføre en vigtig uddannelse? Er du tålmodig, ihærdig og dygtig til at motivere andre? Så er denne spændende stilling måske noget for dig!

Vær med til at skabe mening for elever med særlige behov

Som SPS-vejleder indgår du i et tæt samarbejde med kollegaer i Center for Studiestøtte og undervisere omkring pædagogisk, trivselsmæssig og faglig støtte til elever med særlige behov. Du får ansvar for en række elever, som du holder læringsmøder med enten individuelt eller i mindre grupper.

”Vi møder eleverne med nysgerrighed og respekt, og hvert møde er unikt. Jobbet som SPS-vejleder er for dig, der ønsker at se mennesker vokse og tage ansvar for deres læring. Hen ad vejen lærer vores elever at klare mere og mere selv, og det er det, der er målet – og det er er så meningsfuldt at være en del af” fortæller Kamilla, SPS-vejleder på SOSU H.

SPS-elever har forskellige udfordringer med at gennemføre deres uddannelse. Det kan være ordblindhed, fysisk handicap eller psykiske vanskeligheder. Målet med studiestøtten er at kompensere for elevernes udfordringer og øge deres tilknytning til uddannelsen.

Du støtter bl.a. SPS-eleverne med at:

  • Skabe overblik og struktur i selvstændigt arbejde og i forhold til fagbegreber
  • Komme i gang med og fastholde fokus i opgaveløsningen
  • Udvikle strategier, der støtter indlæring og fastholdelse af faglig viden
  • Øge udholdenhed og koncentration
  • Reducere eksamens- og præstationsangst ved at eleven bliver øvet i at tilgå og løse opgaver

Du ansættes ved Center for Studiestøtte og refererer til centerleder Anne Jeanette Rasmussen. Dine nærmeste kolleger, som du vil være i tæt dialog med i dit daglige arbejde, bliver det lokale team med læsevejleder, psykologisk rådgiver og fastholdelseskonsulent. Samtidig bliver du også en del af et tværgående center, hvor du vil have et tæt kollegaskab med SPS-vejlederne på de andre matrikler.

Vi søger dig, der kan gøre en forskel for andre

Du har erfaring med undervisning og læring - gerne inden for SOSU-området - og er interesseret i at styrke og understøtte elever, der har brug for ekstra opmærksomhed. Du er dygtig til at strukturere din tid, har et godt overblik og kan få aftaler på plads i en travl hverdag. Du er samarbejdsorienteret og har lyst til at indgå i et tæt samarbejde både med kollegaer i Center for Studiestøtte og undervisere.

Vi forventer derudover, at du:

  • Har viden om pædagogik og læringsprocesser
  • Kan skabe mening og motivation hos eleverne
  • er tålmodig, ihærdig, udadvendt og positiv
  • er dygtig til at danne tillidsfulde relationer
  • har viden om og erfaring med læseundervisning og ordblinde

Et stærkt team og gode kollegaer
Vi er et velfungerende teamorganiseret center med engagerede kollegaer, der vægter videndeling højt og har et fælles fokus på opgaverne. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. På tværs af alle afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os. Hos os kan du regne med gode kollegaer, der glæder sig til at samarbejde med dig og som vil sørge for, at du får en grundig introduktion til opgaverne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentlig.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte SPS-vejleder Rikke Brandt Kjærgaard, telefon 25103713, mail: [email protected], SPS- og læsevejleder Berit Villumsen, telefon 40188028, mail: [email protected] eller centerleder Anne Rasmussen, telefon 25103709, [email protected]

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest den 6. december 2021 kl. 12.00 med forventet opstart d. 1. februar 2022 – men gerne før. Samtaler holdes den 14. december. Hvis du inviteres til anden samtale, bliver du bedt om at løse en case. Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden 10. klasse og mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H’s Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København V
  • Mandag den 06. december 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i København

    Vil du være med til at sikre, at [xxxxx]s børn og unge får de bedste betingelser for at kunne sejre i eget liv, så har vi det helt rigtige job til dig.Kære nye kollegaHos Cen..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København Ø

    Tør du træde ud af rollen som ekspert, er du åben for, at der er mange veje til forandring og evner du at følge borgerens vej, så er du måske vores nye kollega. Vi tror på, at borgeren er ekspe..
    • Socialrådgiver
    • København Ø
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København Ø

    Er du engageret, empatisk og klar til at gøre en forskel? Og vil du være med til at underbygge en behandling, som kan matche et tilbud, du ville ønske for dine nærmeste? Så har vi måske jobbet til .
    • Socialrådgiver
    • København Ø
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    Brænder du for et arbejde, hvor du sammen med gode kollegaer arbejder fagligt og dygtigt med bevilling af hjælpemidler og boligindretning, så er muligheden her. Om jobbetVi søger på grund a..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København V over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0