[xxxxx] søger to socialrådgivere til nyt projekt Familieven

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Mødrehjælpen søger to selvstændige, udviklingsorienterede og fagligt kompetente socialrådgivere med erfaring fra børne- og ungeområdet, socialt gruppearbejde og samarbejde med frivillige.

Stillingerne er på hhv. 30 timer i rådgivningen Aalborg og 37 timer i rådgivningen København med funktioner i flere af Mødrehjælpens lokalforeninger.

Familieven er et treårigt projekt, som er finansieret af undervisningsministeriet. Mødrehjælpen møder hver dag enten i lokalforeningerne eller i rådgivningen familier, der efterspørger fagligt funderet rådgivning koblet tæt sammen med lokale sociale, netværks-skabende aktiviteter. Med Familieven sammenkobler vi indsatser i lokalforeninger og i rådgivningen for at give familierne den bedst mulige og helhedsorienterede hjælp lokalt. Familieven består i, at sårbare familier i regi af én af Mødrehjælpens lokalforeninger matches med en frivillig, der understøtter familien med henblik på styrkelse af netværk, få hverdagen til at hænge bedre sammen og/eller give sparring til forældrerollen. Målgruppen for Familieven er afgrænset ved, at der i familien skal være mindst ét barn under to år.

Målet er, at Familieven skal udbredes til i alt 8-10 af Mødrehjælpens lokalforeninger og det i et stærkt fagligt samarbejde mellem frivillige, frivilligafdelingen og rådgivningen. Tilsammen udgør Familieven og den tilknyttede rådgivning en solid støtte til sårbare familier i barnets første 1000 dage. Ved at kombinere den frivillige indsats med kompetent, helhedsorienteret rådgivning i et tillidsfuldt rum er det ambitionen at komme hele vejen rundt om familiernes støttebehov.

Indsatsen forudsætter, at du brænder for at hjælpe sårbare børnefamilier i et tæt samarbejde med frivillige, som du coacher og understøtter med den viden og de erfaringer, du har opnået om socialt gruppearbejde.

Om stillingerne
Stillingerne omhandler rådgivning og vejledning af gravide og børnefamilier og udvikling og understøttelse af en familievensordning for målgruppen. Stillingerne omfatter såledeles følgende indsatser:

Familieven – bistå lokalforeninger med at etablere/og eller udvikle en familievensordning, tilbyde sparring og coaching til de frivillige, der indgår eller skal indgå i familievensordningen. Dette vil primært være på individniveau for at bidrage til et fagligt kompetenceløft, men kan også forekomme som gruppesupervision.

Rådgivning – i en åben og anonym rådgivning at varetage enkeltstående eller kortere individuelle rådgivningsforløb. Rådgivningen vil primært være om de udfordringer, der kan opstå i det tidlige forældreskab og med udgangspunkt i hjælp til selvhjælp.

Desuden skal familierne støttes gennem socialt gruppearbejde, hvis formål er at styrke familiernes forældrerolle. Gruppearbejdet kan enten udbydes af frivillige med supervision og coaching fra rådgiveren eller ved at rådgiveren sammen med frivillige deltage i gruppeforløbet.

Du kommer til at indgå i et tværfagligt team omkring projektet, som foruden de to socialrådgivere også omfatter en frivilligkonsulent. Der vil løbende blive holdt projektmøder ca. hver 4. uge for at koordinere indsatsen og de erfaringer der samles op. Herudover skal du forvente mødeaktiviteter med øvrige frivillige om rådgivningsmæssige formål for at sikre den tværgående sammenhæng i indsatserne.

Derudover indgår du i et fagligt fællesskab med medarbejdere i rådgivningen i Aalborg og i København, hvor medarbejdere repræsenterer en bred tværfaglighed.

Om dig
Vi forventer, at du er uddannet socialrådgiver og har minimum 4-5 års erfaring og gerne fra børne- og ungeområdet samt erfaring med socialt gruppearbejde og frivillige.

Desuden har du:

  • Erfaring med og lyst til at rådgive brugere ved ansigt til ansigt-samtaler
  • Opdateret og bred faglig paratviden inden for det familieretlige og socialretlige område, herunder skilsmisse, samvær og forældremyndighed, økonomi og sociale ydelser samt særlig støtte til børn og unge
  • Erfaring eller lyst til at arbejde med frivillige, gerne særligt med mentorordninger
  • Erfaring med at undervise, coache og/eller yde supervision
  • Erfaring med og lyst til socialt gruppearbejde
  • Kendskab til og erfaring med kommunale og andre relevante myndigheders arbejde med udsatte forældre og børn
  • Erfaring med arbejdet med familier i krise og sårbare situationer
  • Stærke samarbejdsevner både internt og eksternt
  • Færdigheder i at rådgive på engelsk.

Personlig forventer vi
At du trives med at arbejde selvstændigt og struktureret og samtidig kan indgå konstruktivt i et tværfagligt samarbejde i en afvekslende hverdag, hvor det at kunne håndtere mange bolde i luften er en styrke.

Du er omstillingsparat og har et rummeligt menneskesyn samt blik for de forskellige behov frivillige har for både at kunne deltage, kunne bidrage og fastholdes.

Du har personlig gennemslagskraft og har evnen til hurtigt at omstille dig i forhold til brugernes meget forskellige problemstillinger.

Endelig søger vi en kollega, som kan bevare roen, udviser empati og tålmodighed og som er positiv, åben, idérig og udviklingsorienteret med mod på nye udfordringer.

Løn og ansættelse
Stillingerne er hhv. 30 timer og 37 timer med ansættelsesstart 1. maj 2020 eller snarest derefter.

Stillingerne er tidsbegrænset til 31. december 2022.

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest og giver samtykke til, at Mødrehjælpen må indhente børneattest i forbindelse med ansættelsen og løbende i ansættelsesforholdet.

Arbejdsstedet er hhv. rådgivningen i Aalborg, Boulevarden 30, 9000 Aalborg, og rådgivningen i København, Abel Cathrines Gade 13, København V.

For begge stillinger må det forventes, at der kan være uger med op til tre dages ugentlige arbejde i regi af lokalforeninger og derfor en del rejseaktivitet.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:

  • Projektansvarlig frivilligchef Maria Norup Hertz på [email protected]
  • Vedr. stillingen i Aarhus: National rådgivningschef Pernille Kristoffersen på [email protected]
  • Vedr. stillingen i København: National rådgivningschef Susanne Svenningsen på [email protected]

Ansøgningsfristen er 6. marts 2020 kl. 9.00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 5
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 7
15. september 2024 10
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 9
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 8
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 9

Værd at vide når du søger job som socialrådgiver i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer