Socialrådgivere søges til det specialiserede socialområde med fokus på unge, som overgår fra barn til voksen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du være med til at videreudvikle Frederiksberg Kommunes arbejde med, at sikre unge mennesker med en fysisk og eller psykisk funktionsnedsættelse, en god overgang til voksenlivet? Har du erfaring med myndighedssagsbehandling, og interesserer du dig for tværfagligt samarbejde på tværs af organisatoriske og faglige skel? Så er det måske dig, vi søger.

Social- og Familieafdelingen i Frederiksberg Kommune søger socialrådgivere til to nyoprettede fuldtidsstillinger. Stillingerne er henholdsvis tilknyttet Socialafdelingen og Familieafdelingen til besættelse pr. 1 november 2020.

Frederiksberg Kommune er i gang med at styrke det tværgående samarbejde med fokus på, at hjælpe unge med en fysisk og eller psykisk funktionsnedsættelse godt på vej ind i voksenlivet. En samlet indsats på tværs af børne- og voksenområdet skal styrke det vigtige forberedende samarbejde med den unge og den unges forældre. Det skal ske allerede fra det 14. år, så der sikres holdbare og langtidssikrede løsninger samt muligheder for at påvirke udgiftsniveauet på området.

En bærende del af arbejdsopgaven bliver, at udvikle og koordinere samarbejdet for forløbet fra Familieafdelingen til Socialafdelingen. Det er ambitionen, at der skal etableres et tværgående team med repræsentanter fra Socialafdelingen og Familieafdelingen, der mødes kontinuerligt frem imod den unges overgang til voksenlivet (14- 22 år). Samarbejdet udvides fra det nuværende samarbejde på myndighedsniveau til, at omfatte en langt tidligere koordinering og en mere håndholdt indsats, som også betyder et tættere samarbejde mellem myndighed og udførerniveau.

Stillingen i familieafdelingen vil dog omfatte opgaver vedrørende den kommunale ungeindsats (KUI) og familieafdelingens KUI ambassadør, hvorfor man også i stillingen vil have en vigtig rolle i forhold til relevante samarbejder for en bredere ungemålgruppe.

En helt central opgave er derfor at udvikle og understøtte rammerne for samarbejdet ved at organisere, koordinere og skabe helhed. Og på baggrund af de indhøstede erfaringer, at bidrage til konceptudvikling af nye modeller, for et tættere samarbejde på tværs af forvaltningsområder, myndighed og udfører samt med de unge og deres familier.

En af hovedopgaverne bliver, at bygge bro mellem Familie- og Socialafdelingens respektive udredningsværktøjer og handleplansmodeller. En del af opgaven bliver derfor også at sikre et tæt samarbejde med kommunens botilbud, aktivitets- og samværstilbud på voksenområdet, borgerne og deres pårørende samt eksterne samarbejdspartnere på området.

Der er i Frederiksberg Kommune fokus på, at indgå i et inddragende og virkningsfuldt samarbejde med borgerne. Vi er optagede af, om vores indsatser virker efter hensigten, og vi arbejder målrettet mod størst mulig selvhjulpenhed og rehabilitering/habilitering af unge med særlige behov.

Som kommune lægger vi vægt på, at der er plads til faglig sparring, vidensdeling og til at hjælpe hinanden i hverdagen. Vi har travlt, men vi har også plads til humor og en god omgangstone.

Dine nærmeste kolleger bliver sagsbehandlerne i hhv. Familie- og Socialafdelingen inkl. de faglige konsulenter.

Arbejdsopgaver
Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:
  • Planlægning og koordinering af brobygning og samarbejde på tværs af afdelinger, herunder udvikling af værktøjer mm til implementeringen af de nye tiltag
  • At bidrage til konceptudvikling af nye samarbejdsmodeller, for en mere koordineret og sammenhængende indsats, herunder værktøjer til evaluering og erfaringsopsamling
  • Rådgivning og vejledning af unge med nedsat psykisk- og fysisk funktionsevne og deres pårørende
  • Sikre kvalificering af familieafdelingens vurdering af hvilke unge, der forventes at overgå til Socialafdelingen
  • Sikre at der så tidligt som muligt i samarbejde med den primære sagsbehandler bliver lagt en plan for, hvad der skal aftales og eventuelt iværksættes før det 18. år, med henblik på at sikre en god overgang
  • Bistå og sikre sammenhæng mellem børne og voksenområdet og herunder indgå i et tæt koordineret samarbejde med sagsbehandlere i Familieafdelingen og deres ambassadør for den kommunale ungeindsats ( primært relevant for stillingen som forankres i Familieafdelingen)
  • Forskellige afklaringsopgaver, herunder f.eks. observation af borgeren i hjemmet eller på borgerens dagtilbud og indhentning af yderligere lægefaglige, psykologiske og/eller neuropsykologiske oplysninger(primært relevant for stillingen som tilknyttes Socialafdelingen)
  • Sagsbehandling på tværs af Servicelovens bestemmelser for børn og voksne, herunder i forhold til stillingen forankret i Socialafdelingen, undersøge mulige botilbud, dagtilbud, aflastning, mfl., samt udarbejde indstillinger til Socialafdelingens visitationsudvalg
  • Vejlede om forsørgelsesmulighederne efter det fyldte 18. år og indgå i samarbejdet med voksenområdet, når der skal tages stilling til det fremtidige forsørgelsesgrundlag
  • Sikre, at sager overdrages rettidigt til Socialafdelingen med relevante oplysninger
  • Opfølgnings- og afklaringssamtaler med borgere, pårørende og samarbejdspartnere
  • Udarbejdelse af afgørelser og handleplaner
  • Udarbejdelse af værgemåls- og flytteindstillinger til Familieretshuset
  • Behandling af klagesager.


Vi ønsker, at du:
  • Er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har anden relevant uddannelse
  • Har erfaring med myndighedsopgaver inden for det specialiserede socialområde (i forhold til den ene stilling gerne erfaring specifikt med sagsbehandling på børneområdet og i forhold til den anden stilling gerne erfaring specifikt med voksenhandicapområdet)
  • I forhold til stillingen i familieafdelingen, gerne også har interesse for arbejdet med den kommunale ungeindsats
  • Har erfaring med udredningsmetoder (børnefaglig undersøgelse og voksenudredning) og udfærdigelse af handleplaner og arbejder analytisk, systematisk, målrettet og resultatorienteret med ansøgnings- og opfølgningssager
  • Kan bevare overblikket, i en til tider hektisk hverdag
  • Kan prioritere og organisere arbejdet således, at vi når vores mål
  • Er god til og trives med, at kommunikere både på skrift og i tale
  • Er god til og trives med, at samarbejde med mange forskellige aktører
  • Er robust og besidder en vedholdenhed
  • Har et højt refleksionsniveau og er i stand til at reflektere over egen rolle i arbejdet
  • Er dynamisk, engageret og anerkendende i tilgang til borgerne, pårørende, kollegaerne og samarbejdspartnere
  • Er serviceorienteret, fleksibel og har et godt humør samt gode samarbejdsevner.


Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads som lægger vægt på, at der er plads til faglig sparring og vidensdeling med kollegaer, faglige konsulenter og ledelse
  • Gruppebaseret faglig supervision
  • Varierede arbejdsopgaver med stor kompleksitet
  • Fokus på medarbejdertrivsel, høj faglighed og kvalitet i arbejdet
  • En arbejdsplads på Frederiksberg Rådhus – centralt i hovedstaden med let adgang til både bus og metro.


Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at ringe til Ann-Christin Rudy på tlf.: 2898 5057 eller Helle Hansen på tlf.: 2898 3638.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter gældende overenskomst med Dansk Socialrådgiverforening, Frederiksberg Kommune Kommunal Forening eller anden forhandlingsberettiget organisation.

Løn forhandles efter principperne om Ny løn.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flekstidsordning.

Ansøgningsfristen den 14. september 2020 kl. 12.00.
Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
16. september 2024 7
15. september 2024 10
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 9
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 8
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 9
19. august 2024 10
18. august 2024 11
17. august 2024 11

Værd at vide når du søger job som socialrådgiver i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer