Socialfaglig koordinator søges til Familieafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Da en af vores dygtige kollegaer har valgt at søge arbejde tættere på sin bopæl, søger vi derfor en ny faglig ambitiøs og analytisk skarp socialfaglig koordinator til understøttelse af vores nye undersøgelsesteam samt vores modtagelsesteam.

Familieafdelingen generelt
Familieafdelingen er opdelt i flere forskellige teams, der alle varetager opgaver inden for området udsatte børn og unge, en specialrådgivning samt et faglig team med juridisk bistand. Herudover har Familieafdelingen ansvaret for drift og udvikling af fire selvejende ambulante- og døgninstitutioner, beliggende i Frederiksberg Kommune.

Børne- og Ungeområdet på Frederiksberg har i disse år et stort fokus på at omlægge indsatsen til en tidlig forebyggende og effektiv indsats herunder styrke forebyggelsesindsatsen og udvikle det tværfaglige samarbejde med skoler, dagtilbud, PPR og sundhedsplejen, interne institutioner mv. og med henblik på at sikre en fælles koordineret indsats. Der er endvidere fokus på at få udviklet og styrket den metodiske tilgang til at få afdækket familiens potentialer og udfordringer for at kvalificere indsatsen.

Du kan læse meget mere om handleplanen her. For yderligere informationer om Frederiksberg Kommunes strategi på Børne- og ungeområdet henvises til Sammenhængende Børnepolitik 2016

Lidt om dig:
Du er uddannet socialrådgiver eller har anden relevant uddannelse. Du har flere års relevant erfaring fra børnemyndighedsområdet og anses formodentlig allerede i dag for at være et fagligt fyrtårn dér, hvor du er. Du har en stor arbejdskapacitet, er engageret, omstillingsparat, nysgerrig og har pondus, når du agerer professionelt både inden for og uden for rådhusets vægge. Du må gerne kunne tænke både kreativt og utraditionelt om løsninger for vores børn og deres familier.

Du har viden om DUBU, ICS og kendskab til LØFT. Du skal brænde for myndighedsarbejdet og være en stærk mundtlig og skriftlig formidler. Du skal i forhold til opgavevaretagelsen have et godt blik for de mulige konfliktende hensyn, der kan være i spil, og du skal forstå at navigere i sådanne spændingsfelter med stor faglig sikkerhed. Du har fuldstændig styr på lovgivningen og anskuer enhver beslutning ud fra en skarp vægtning af faglige og økonomiske hensyn. Du ser fokus på tydelige mål, progression, børne- og forældreinddragelse, tværfaglighed, metodeudvikling og retssikkerhed som fundamentet for en høj faglighed. Stillingen stiller krav til dig om, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret og ikke mindst, at du kan bevare overblikket og sikre rette prioritering i en travl og nogle gange uforudsigelig hverdag. Det er mindst lige så vigtigt, at du har en anerkendende tilgang til alle dine kollegaer.

Arbejdsopgaverne vil primært være:
  • At du bliver faglig tovholder for vores undersøgelsesteam og modtagelsen
  • Varetagelse af gruppemøder
  • At du skal kunne sikre løbende oplæring og opkvalificering af de børnefaglige undersøgelser på tværs i hele afdelingen.
  • Løbende sagsgennemgang ift. status, lovmedholdelighed, aftaler og prioritering
  • At du kan sikre faglig sparring i vanskelig/- og ofte akutte sager.
  • Du agerer og kan tage med rådgivere ud i komplicerede sager (2ér på nogle sager)
  • Håndtering af underretninger/genvurderinger og klagesager
  • Du samarbejder tæt tværfagligt med relevante interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og ikke mindst, at du kan bevare
    overblikket og sikre rette prioritering i en travl og nogle gange uforudsigelig hverdag
  • Du er medlem af UKN som 2´er i Familieafdelingen

Vi forventer, at:
  • At du er super skarp i tragtning af børnefaglig undersøgelser og sikre implementering af ICS tragtningsmetoden i hele afdelingen
  • Du udviser selvstændighed og ansvarlighed i opgaveløsningen
  • Du er systematisk i din måde at arbejde på. Du ser løbende aktiv inddragelse af børn/unge, forældre og det private og professionelle netværk, som en betingelse for at kunne løse kerneopgaven
  • At du er sikker i din formidlingsevne, både skriftligt og mundtligt
  • At du kan tage ejerskab og er handlings- og udviklingsorienteret i dit arbejde
  • At du aktivt indgår i teamet, og bidrager til et godt arbejdsmiljø – både fagligt og socialt
  • At du er velfunderet i DUBU, SOS og ICS.
  • At du kan undervise på tværs i hele afdelingen
  • Du aldrig er i tvivl om, at det er familierne, der har brug for os, som vi skal sætte i centrum for det vi gør

Vi kan bl.a. tilbyde dig at:
  • Blive en del af en fantastisk afdeling, som sætter fagligheden og hinanden højt
  • Godt arbejdsmiljø
  • Indflydelse på tilrettelæggelse af egne arbejdsopgaver
  • En arbejdsplads hvor der er plads til mangfoldighed og humor
  • En faglig ambitiøs arbejdsplads i en spændende udviklingsproces med fokus på kerneopgaven og en sammenhængende indsats i forhold til børn, unge og deres familier
  • Nærværende ledelse og tæt sparring med de andre faglige koordinatorer
  • Flextid

    Løn og ansættelse:
    Løn og ansættelsesvilkår sker efter principperne om Ny løn. Som supplement til løntrinsindplaceringen ydes der fuldt børn- og ungetillæg. Stillingen er på 37 timer ugentligt og er til besættelse pr. 01.12.


Yderligere oplysninger:
Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte faglig koordinator Monica Tangå Larsen tlf. 28 98 36 35, sektionsleder Charlotte Jensen tlf. 28 98 04 38.

Ansøgningsfrist:
Din ansøgning skal være os i hænde senest torsdag den 22. oktober kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler:
Ansættelsessamtalerne forventes afholdt mandag den 26. oktober 2020.

Det bemærkes, at Familieafdelingen fra 1. januar 2020 har røgfri arbejdsdag.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 5
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 7
15. september 2024 10
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 9
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 8
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 7
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 7
25. august 2024 8
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 9

Værd at vide når du søger job som socialrådgiver i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer