Socialrådgiver søges til projektstilling i KBH+ [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

KBH+ søger erfaren socialrådgiver, der har lyst til et udfordrende job med unge i alderen 18-30 år med forskellige udfordringer, de unge kan være henviste fra jobcentrene og anonyme kriminalitets truede unge. Stillingen er en projektstilling af foreløbig 2 års varighed. Stilling løber til 31/07/ 2023.

KBH+ er et hus for unge, både dem der står på kanten af samfundet og dem, der allerede har fundet en plads. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi skal inspireres af nogen, der ikke ligner os selv. I KBH+ findes et kulturmiljø, hvor fællesskab og aktiv ungdomsdeltagelse sætter rammen for de unges udvikling. KBH+ ligger på Østerbro i København

Du bliver en del af en organisation, hvor engagement, arbejdsglæde og etik er i højsædet. Vi er hele tiden i udvikling, der fordrer og giver plads til at arbejde selvstændigt og muligheder for at bringe nye ideer og initiativer i spil.

Primære arbejdsopgaver:

  • sikre de unges rettigheder ift. gældende lovgivning.
  • arbejde kriminalitetsforebyggende og -reducerende med de unge
  • holde sig opdateret på lovgivningen
  • generel socialrådgivning til de unge
  • undervisning i forhold til uddannelsessystemet og jobmarkedet.
  • tværfagligt samarbejde og sparring til kollegaer på konkrete sager
  • samarbejde med primært jobcentrene
  • udarbejde skriftlig dokumentation

Derudover vil der også være lettere praktiske gøremål i huset som alle medarbejdere er en del af at sikre, er indbydende for de unge der kommer.

Hvad vi forventer af dig:

  • du har interesse for og erfaring med arbejdet med målgruppen og vil arbejde ca. 2 aftener om ugen.
  • er uddannet socialrådgiver med 3 års erfaring som minimum.
  • er idérig både metodisk og praktisk og gerne vil involvere sig i udviklingen og implementeringen af nye og alternative løsninger
  • er reflekterende og har stor selvindsigt
  • er systematisk i sagsbehandlingen, både mundtligt og skriftligt.
  • er selvstændig og ansvarlig
  • Har erfaring med at undervise og formidle stofområder til forskellige målgrupper
  • har et indgående kendskab til kommunernes arbejde og målgruppens komplekse problematikker
  • kan danne bæredygtige relationer, og arbejde tværfagligt.
  • er robust og rolig anlagt også når der er svære sager/situationer med de unge

Vi tilbyder:

En arbejdsplads, med stor afveksling i arbejdsopgaverne og ofte akutte udfordringer, som skal løses her og nu. Vi tilbyder fast supervision og gode muligheder for kollegial sparring og feedback.

Du vil blive introduceret til og oplært i vores metode i KBH+ som hedder ’udviklende relationer’. Vi bruger metoden som fælles sprog og systematik i vores socialfaglige arbejde på tværs af fagligheder og indsatser. Vores helhedsorienterede tilgang har de unges udvikling i fokus og vi justerer vores praksis i forhold til de unges behov og interesser.

Du vil opleve høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen og skal derfor trives i dette.

Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst på området.

Stillingen ønskes besat fra august (med mulighed for at afvikle planlagt ferie selvfølgelig).

Ansøgningsfrist den 16. juni 2021 inden midnat. Ansættelsessamtaler afholdes i ugerne 25 - 26. Stillingen er på 37 timer med 2 ugentlige aftenvagter. Tiltrædelse 1. august 2021.

For spørgsmål kontakt venligst direktør Stine Hamburger på [email protected] eller socialrådgiver Malan Hentze på [email protected]

Læs mere om KBH+ på kbhplus.dk, og besøg os på Facebook

FAKTA OM AskovFonden:

KBH+er en del af AskovFonden, som er en non for profit NGO med mere end 75 års erfaring med at arbejde med socialt udsatte. Vores løsninger bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af. I AskovFondens 5 afdelinger arbejder vi for at skabe bedre vilkår for udsatte mennesker i Danmark.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i København over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 6
26. september 2024 7
25. september 2024 8
24. september 2024 5
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 6
19. september 2024 5
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 7
15. september 2024 10
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 9
10. september 2024 9
9. september 2024 9
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 9
5. september 2024 10
4. september 2024 10

Værd at vide når du søger job som socialrådgiver i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer