2-3 socialfaglige medarbejdere søges til socialpsykiatrien og ASF (autismeområdet) hos Center for socialpædagogisk ve...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Center for socialpædagogisk vejledning og væresteder er et fagcenter, hvor vi har samlet § 82-, § 85- og § 99-vejledningen med værestederne. Fagcentret har stort fokus på samspillet mellem socialfaglig vejledning og væresteder samt kontakten til civilsamfundet.

Om opgaven

Som socialfaglig medarbejder yder du socialpædagogisk støtte til selvstændigt boende voksne i eget hjem rundt omkring i Kolding kommune efter Servicelovens §85. Samtaler vil også kunne forekomme på Låsbyhøj, eller hvor borgeren er tilpas med at mødes. Du støtter borgeren i at finde styrker, ressourcer og egne positive egenskaber. Støtten kan være guidning, støttende samtaler, ledsagelse og praktisk pædagogisk støtte ift. arbejde, uddannelse, bolig, hverdagsmestring, struktur i hverdagen, netværk, fritid ol. Du får et tæt samarbejde med kommunens egne tilbud, og vi har stort fokus på at udvide og udvikle vores samarbejde med civilsamfundet.

Du er ansvarlig for tilrettelæggelse af det målrettede udviklingsorienterede eller vedligeholdende pædagogiske arbejde – altid i tæt samarbejde med borgeren og med udgangspunkt i borgerens aktuelle ønsker, behov og plan. Hver borger vil være tilknyttet 1-2 medarbejdere.

Støtten tager udgangspunkt i borgerens aktuelle situation og behov, og støtteniveauet aftales og tilpasses på halvårlige opfølgningsmøder med myndighedsrådgiver. Støtten gives individuelt eller som gruppetilbud. Erfaring på begge områder vil være velkommen.

Hvem leder vi efter?

  • Du har en socialfaglig uddannelse
  • Du må gerne have erfaring med specialiserede områder, f.eks. psykiatri, handicap, ADHD, autisme eller misbrugsproblematikker/dobbeltdiagnoser.
  • Du er IT-kyndig ift. dokumentation og digitale løsninger med borgerne.
  • Du vægter dokumentation af dit arbejde med borgeren højt.
  • Du er selvstændig og løsningsorienteret.
  • Du har en fleksibel indstilling og forstår, at vores opgaver følger borgerens behov.
  • Du har generelt et godt overblik og kan koordinere din kalender, fordi dynamik er en nødvendighed for, at hverdagen kan fungere.
  • Du har et positivt livssyn, og vægter humor i dit arbejde.
  • Du forstår vigtigheden af et godt teamsamarbejde, da travle hverdage kan betyde alene arbejde.
  • Du møder borgeren, de pårørende og samarbejdspartnere på en respektfuld og anerkendende måde.

Om Center for socialpædagogisk vejledning og væresteder

Vi understøtter borgere, der modtager støtte efter Servicelovens §82 og §85. Derudover har vi et SKP-team, som efter §99 varetager udsatte borgere og borgere med sindslidelse, og vi har flere uvisiterede væresteder efter §104.
Vores socialpædagogiske medarbejdere har personalefaciliteter og udgangspunkt fra Låsbyhøj, Nørregade 1, Kolding, hvor vi bor dør om dør med vores tætte samarbejdspartnere fra blandt andet Rusmiddelcentret, Ungekontakten, Børne/familiehuset og regionens Lokalpsykiatri.

Fagcenteret organiseres med en centerleder, fire afdelingsledere, administrativ understøttelse samt ca. 100 medarbejdere. Medarbejderne er opdelt i mindre teams.

Aktuelt arbejder vi med at skabe et fælles center med fokus på kerneopgaven og et mere fleksibelt tilbud til borgerne, så vi hele tiden matcher det aktuelle behov, og så vi får fuldt udbytte af vores store faglighed.

Dine kommende kolleger er kendetegnet ved at være engagerede, iderige, modige og fagligt dygtige. Der er høj trivsel og stor imødekommenhed. Det er fortrinsvist alene-arbejde i borgerens hjem. Vi har ugentlig fællestid med enten personalemøde, faglig sparring eller temadrøftelser.

Ledelsestilgangen er åbenhed, ordentlighed og tillidsbaseret, og der er en høj grad af indflydelse i det daglige arbejde. Vi arbejder med en anerkendende og samarbejdende dialog og forventer, at alle tager ansvar for, at opgaven løses med høj kvalitet og effektivitet. Vi er selv ansvarlige for metodevalg til kerneopgaven og arbejder tæt sammen i teamet og med ledelsen, hvis det kræves.

Selvværd og sammenhæng – vores tilgang

Vi er nysgerrige på borgerens liv, ønsker og drømme, og støtter borgeren i at tage ansvar i voksenlivet. Med udgangspunkt i Selvværd og Sammenhæng går vi borgerne i møde med tilgangen:

  • Stil spørgsmål, før du giver svar
  • Skab mening sammen med borgeren
  • Gør det muligt

Derudover har vi fem leveregler, som er vores pejlemærker for mødet med borgerne:

  • Gå borgeren i møde
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Det er borgerens plan/aftale
  • Alt indenfor din radar er dit ansvar
  • Tal et sprog, som alle mennesker forstår

Du kan læse mere om Socialforvaltningens vision Selvværd & Sammenhæng på Kolding Kommunes hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Lønnen bliver fastsat efter principper for lokal løndannelse i henhold til ansøgerens kvalifikationer.
Du skal have kørekort.
Der indhentes straffeattest.

Stillingerne er på fuld tid med tiltrædelse pr. 01.2.2023 eller efter aftale. Der er 2 faste stillinger og 1 barselsvikariat.

Der kan forventes aftenarbejde 1-3 gange om ugen og weekendarbejde, når opgaven kræver det. Arbejdstiden ligger derudover med hovedparten i dagtimerne mellem kl. 8 og 17. Den fleksible arbejdstid tilpasses i forhold til opgaveløsningen, f.eks. gruppeforløb eller aktuelle borgere med individuelle hensyn.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til mail [email protected] med overskriften "Spørgsmål fra ansøger", da spørgsmålet videresendes.

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "søg stillingen".

Ansøgningsfrist: torsdag den 23. november 2023

Samtalerne afholdes fredag d. 1. december 2023.

*OBS: Skriv i ansøgningen hvilket speciale du søger (ASF og/eller socialpsykiatri)

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bb317311)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Kolding
  • Torsdag den 23. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. september 2024 4
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2