Ambitiøs ungerådgiver til den kommunale ungeindsats

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Motiverer det dig at understøtte udsatte unge i en helhedsorienteret uddannelsesrettet beskæftigelsesindsats? - så er du måske vores nye kollega.

Vil du have muligheden for at indgå i en dynamisk og ambitiøs ungeenhed hvor faglighed er højest på dagsordenen og hvor der er plads til at tænke innovativt? Lyngby-Taarbæks ungeenhed søger en ambitiøs ungerådgiver, der er motiveret for at understøtte udsatte unge i en helhedsorienteret uddannelsesrettet beskæftigelsesindsats.

Ungeenheden er organisatorisk forankret i Center for Unge, Borgerservice og Arbejdsmarked. Som ungerådgiver indgår du i et stærkt fagligt team med andre rådgivere, virksomhedskonsulenter, uddannelsesvejledere, mentorer, SSP-konsulenter – i alt ca. 24 kolleger. Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med vores socialindsats og vores eksterne samarbejdspartnere og du bliver en del af udviklingen af et tværfagligt samarbejde, der strækker sig på tværs af hele kommunen og altid har den unge i fokus.

Din uddannelsesbaggrund er socialfaglig. Du er erfaren, fagligt stærk og dygtig til at koordinere og samarbejde på tværs af faggrupper med henblik på at skabe de bedste løsninger for de unge, så de kommer i uddannelse eller beskæftigelse.

Du vil passe godt ind i vores ungeenhed, hvis du:
  • Har indsigt i den virkelighed, de unge møder i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet og de udfordringer unge på kanten af arbejdsmarkedet kan have,
  • Formår at inddrage de unge i udformningen af deres uddannelsesplan og understøtte et meningsfuldt forløb frem mod uddannelse eller beskæftigelse
  • Kan ramme de unge hvor de er, og kan udfordre konstruktivt så den unge kommer videre i sit forløb
  • Formår både at være lyttende, ressourceorienteret og anerkendende og samtidig kan sætte en tydelig ramme for samarbejdet,
  • Kan arbejde med de inddragende digitale funktioner i vores kommunikation med borgeren
  • Kan indgå konstruktivt som en del af en tværfaglig, helhedsorienteret indsats


Dine primære arbejdsopgaver vil være at:
  • At varetage myndighedsrollen og sagsbehandlingen inden for beskæftigelsesindsatsloven for unge under 30, der modtager uddannelseshjælp
  • At arbejde med ungeinddragende, helhedsorienterede uddannelsesplaner og at koordinere planerne med alle relevante parter.
  • Afholde samtaler med ledige og udsatte unge og støtte dem i at opnå deres uddannelsesmål
  • Indgå i fagligt samarbejde med mentorer, uddannelsesvejledere, virksomhedskonsulenter og servicelovs-området om at udvikle og identificere udsatte unges optimale vilkår på arbejdsmarkedet


Vi ønsker desuden en kollega, der:
  • Proaktivt bidrager til den fælles opgaveløsning i vores velfungerende rådgiver-team, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden
  • Er løsningsorienteret og bidrager til at finde løsninger
  • Har stærke relationelle kompetencer
  • Gerne har erfaring i at samarbejde med virksomheder, arbejdsgivere, psykiatri mv.
  • Motiveres af at hjælpe udsatte unge på vej mod bæredygtige uddannelsesplaner
  • Sætter en ære i en høj grad af datadisciplin og forvaltningsmæssig ordentlighed


Du bliver som ungerådgiver i Lyngby-Taarbæks ungeenhed en del af en organisation, der brænder for at skabe virkningsfulde indsatser for de unge. Humor, engagement og en uformel tone er en del af vores hverdag. Vi sætter pris på et godt arbejdsmiljø og vi forventer, at du bidrager til et godt kollegialt samarbejde.

Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2021. Du vil blive aflønnet i henhold til overenskomst.

Der er ansøgningsfrist den 11. august 2021, kl. 12.00 og samtalerne foregår i uge 33.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte fagkonsulent Christian Grønborg Helms på tlf. 20 41 90 06 eller afdelingschef for ungeenheden Kamille Jakobsen på tlf. 29 64 91 15.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
1. oktober 2021

Arbejdssted
Center for Unge, Borgerservice og Arbejdsmarked, Toftebæksvej 12, 2800 Kongens Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1