Vikarstilling: Studievejleder (AC) til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Kongens Lyngby

Kan du agere i en dynamisk organisation og samtidig levere en faglig kompetent vejledning, hvor din personlige indsats gør en forskel? Så er du et godt bud på vores nye kollega, da vi i Studievejledningen ved Danmarks Tekniske Universitet søger en barselsvikar (12 måneder) til vejledningsteamet.

Vejledning, studieplanlægning, kommunikation og studietrivsel
Studievejledningen ved DTU er kendetegnet ved at have den studerende i centrum, når vi vejleder i forhold til de mange muligheder, studielivet og DTU byder på. Målet for vejledningen er at stille en bred vifte af vejledningstilbud til rådighed for den studerende, så den studerende bliver i stand til at træffe gode reflekterede valg vedrørende sin studiesituation. Vejledningstilbud, der passer lige netop til den enkelte - både når planerne lykkes, og når der opstår forhindringer. Her er den enkeltes trivsel afgørende for succes med studiet, og den bredt funderede personlige vejledning er derfor en væsentlig del af jobbet.

Du kommer til at udfolde dine vejledningsfaglige evner på tværs af studieordninger, studieretninger og uddannelser samt på tværs af studieplanlægning, regelvejledning, dispensations- og klagemuligheder. Nogle gange gennem kollektive arrangementer, andre gange ved personlige en-til-en-samtaler fysisk eller online eller gennem telefon- og mailvejledning.

Derudover bliver dine opgaver at gennemføre målrettede samtaler med forsinkede studerende samt afholde workshops om studieplanlægning og relaterede emner.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaerne i teamet og afdelingen, men også på tværs af DTU med bl.a. undervisere og studieledere for bacheloruddannelsen. Som internationalt eliteuniversitet har DTU mange udenlandske studerende, hvorfor du arbejder på både dansk og engelsk.

Erfaring som studievejleder og evne for at arbejde selvstændigt
Vi søger en kollega, der går på arbejde for at skabe mærkbare resultater og som derfor trives med at planlægge og håndtere egne opgaver selvstændigt - i et miljø med mange sideløbende projekter og opgaver, hvor samarbejde og videndelig er vigtige nøgleord. Vi tager det for givet, at du interesserer dig for andres trivsel, og at du har de nødvendige lytte-, kommunikations- og samarbejdsevner. Det afgørende er imidlertid, at du kan fastholde fokus på at understøtte de studerende i at komme godt og sikkert gennem studiet på DTU. Derudover rummer dit CV:
  • En uddannelse på kandidatniveau.
  • Erfaring med vejledning af studerende på videregående uddannelser, gerne på et universitet.
  • Flydende på både dansk og engelsk - mundtligt og skriftligt.
  • En vejlederuddannelse, eksempelvis AEU's grundmodul eller tilsvarende
  • dette er ikke et krav, men har du det allerede, er det en fordel.


Studievejledningen - dit nye team
Du bliver del af et velfungerende team på 6 AC-studievejledere og ca. 12 studenterstudievejledere samt 8 studenterundervisere.

Teamets værdier er troværdighed, høj faglighed, rummelighed og humor. Vi har en arbejdskultur, hvor vi hjælper og er til rådighed for hinanden - vi spiller hinanden gode. Vi arbejder i åbne kontorlandskaber, hvor der altid er plads til at vende en sag eller gi' en hjælpende hånd. Vi er en del af Kontoret for Vejledning & Optagelse, der i dag består af 18 fastansatte medarbejdere og ca. 25 studentermedhjælpere/-studievejledere.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med AC-overenskomsten. Det er en midlertidig stilling på 12 måneder med tiltrædelse 1. oktober 2021, evt. tidligere hvis muligt.

Afhængigt af opgaverne kommer du til at arbejde på både DTU's hovedcampus i Lyngby og campus i Ballerup.

Ansøgning og kontakt
Send venligst din ansøgning senest onsdag den 11. august 2021. Åbn linket 'Ansøg online', udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Vi forventer at holde samtaler torsdag den 19. august. Ansættelsesforløbet forventes afsluttet inden udgangen af august.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Bente Wibom på 4525 1190, [email protected] eller teamkoordinator Heidi Berggren Brøndal Pedersen på 4525 1078, [email protected]. På grund af sommerferie kan der være lidt længere svartid.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Afdelingen for Uddannelse og Studerende (AUS) er DTU's centrale studieadministrative enhed. Afdelingen er organiseret i seks kontorer og består af ca. 90 medarbejdere, som samarbejder med alle universitetets interessenter på uddannelsesområdet; fra de studerende til ledelserne på internationale samarbejdsuniversiteter.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 2
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3