Socialrådgiver til Modtage- og afklaringsteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Lolland Kommunes Modtage- og afklaringsteam, søger en socialrådgiver til varetagelse af opgaver i Børn- og Ungeområdets modtageenhed.

Hvem er vi
Børn- og Ungerådgivningen i Lolland Kommune består af ca. 50 medarbejdere fordelt på to fysiske adresser. Vi arbejder med en aldersspecialisering i rådgivergruppen, som i praksis betyder, at børneteamet beskæftiger sig med gruppen 0 – 13 år, mens ungeteamet arbejder med gruppen 14 – 22 år.
Aldersspecialiseringen er valgt ud fra et professionaliseringsperspektiv, hvor vi søger at kvalificere det socialfaglige indsats i forhold til en afgrænset målgruppe.

Modtage- og afklaringsteamet arbejder på tværs af alle aldersgrupper og håndterer det indledende arbejde i nye sager, samt foretager vurderinger i underretningssager.

Igangværende udviklingsproces
Børn- og Ungerådgivningen er i gang med en udviklingsproces, hvor det er ambitionen at bevæge myndighedsarbejdet fra en klassisk administrativ forståelse, hen imod en mere dynamisk progressionsforståelse, med fokus på barnets umiddelbare udvikling og trivsel.

Tidligere halvårlige handleplansmøder bliver afløst af faste kvartalsvise møder med en præcis rammesætning (Signs of Safety / Løsningsfokus), samtidig med at det tværfaglige samarbejde styrkes via tættere professionelle relationer.

Lolland Kommune ønsker at bygge bro mellem fagligheder, således at opgaveløsningen bliver fælles. Viden skal deles og målene skal udvikles og fastholdes, i tæt samarbejde mellem familien og de professionelle i Lolland Kommune.

Opgaver
Modtage- og afklaringsteamet varetager indledende myndigheds- og rådgivningsopgaver i nye sager. Det er således modtage- og afklaringsteamet, der følger op på underretninger, håndterer de første kontakter til borgerne, samt evt. iværksætter støtte, jf. servicelovens §11. Såfremt teamet vurderer, at der er grundlag for iværksættelse af en børnefaglig undersøgelse, træffes der afgørelse herom og sagen overleveres herefter til undersøgelses- og foranstaltningsteamet. Børn- og Ungerådgivningen anvender ICS og DUBU i fuldt integreret praksis.

Vi er netop påbegyndt en proces, hvor vi arbejder med Familierådslagning og det forventes, at rådgiveren kan understøtte processer i familierne, så de selv kommer frem med løsninger.
Desuden forventes det, at man varetager § 11 forløb, med udgangspunkt i et ressourcesyn på familien, barnet/den unge.

Tjenestested
Du vil få tjenestested i Maribo/Nakskov.

Vi søger en socialrådgiver/socialformidler, der:
  • ønsker at indgå i Modtage- og afklaringsteamet, og som ønsker at være med til at påvirke organisationen. En organisation med faglige og udviklingsmæssige ambitioner, men også med ambitioner om at fastholde et unikt arbejdsmiljø
  • er robust og har sagsbehandlings- og/eller familiebehandlingserfaring og som er interesseret i alene at fokusere på forebyggelsesområdet, samt den indledende del af sagsbehandlingsområdet
  • kan håndtere "mange bolde i luften", har gode kommunikative og skriftlige kompetencer og har kendskab til både sårbare børn og unge, og deres familier
  • kan arbejde løsnings- og ressourceorienteret og være nysgerrig på de løsninger, som barnet/den unge og familien selv finder
  • har kørekort.

Stillingen fordrer i høj grad samarbejdskompetencer, da der er kontakt til mange samarbejdspartnere.

Dine personlige og faglige kvalifikationer er afgørende for, om vi vælger dig til jobbet. Vigtigst er det, at du er udviklingsorienteret og omstillingsparat både på det organisatoriske og det personlige plan i forhold til at sikre høj faglig kvalitet i det daglige arbejde. Du skal være motiveret for at modtage supervision.

Du bliver en del af en arbejdsplads, der:
  • har en ambitiøs og omsorgsfuld kollegagruppe, der ønsker at udføre et fagligt kvalificeret stykke arbejde med respekt for rammer og ressourcer
  • er rummelig og åben overfor dine individuelle behov og således prioriterer at arbejdsliv og privatliv hænger sammen.
  • hvor det er målsætningen at 75 procent af rådgiverne har en specialiseret børnediplomuddannelse og hvor det forventes at du på sigt ønsker at efteruddanne dig.

Løn og ansættelsesforhold
Løn efter gældende overenskomst og efter princippperne om lokale løndannelse.

Der gøres opmærksom på, at der rekvireres straffeattest / børneattest for den person, der tilbydes stillingen.

Ansættelsessamtaler
Samtaler forventes gennemført den 19. marts 2020 og vil være baseret på en case.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Teamleder
Charlotte Veistrup på tlf. 2167 9693 eller Souschef Michael Vinther Hansen tlf. 4167 3801.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=014a3c41)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Maribo
  • Onsdag den 04. marts 2020

Lignende jobs

  • Visitator med lyst til, at arbejde med visitering ...

    Er du uddannet fysio- eller ergoterapeut, og har du lyst til at arbejde med sagsbehandling og visitering af hjælpemidler? Så er det dig vi glæder os til at høre fra.Vi søger pr. 1. november 202..
    • Socialrådgiver
    • Maribo
    Få mere info
  • Visitator med lyst til, at arbejde med visitering ...

    Er du uddannet fysio- eller ergoterapeut, og har du lyst til at arbejde med sagsbehandling og visitering af hjælpemidler? Så er det dig vi glæder os til at høre fra.Vi søger pr. 1. november 202..
    • Socialrådgiver
    • Maribo
    Få mere info
  • Ambulante familiebehandlere til RUG

    Vil du være med til at hjælpe børnefamilier, hvor rusmidler fylder for meget?Vi søger 2 nye kolleger med socialfaglig uddannelse til Rusmiddelbehandling Guldborgsund (RUG) 37 timer/uge i faste stil..
    • Socialrådgiver
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Lærepladskonsulent

    Vi søger CELF søger lærepladskonsulent til vores dynamiske team i markedsafdelingen snarest muligt og senest pr. den 1. december 2024. Om jobbet Bliv en drivkraft i vores arbejde med at..
    • Socialrådgiver
    • Nykøbing Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Maribo over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2