Vikarstilling: Fagkoordinator til barselsvikariat i Børn og ungerådgivningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Midt-og Vestsjælland

Fagkoordinator til barselsvikariat i Børn og Ungerådgivningen, Lejre


Har du et solidt fagligt fundament i forhold til at arbejde med børn og unge med særligt behov for støtte og får du god energi af at udvikle faglighed og give god sparring til dygtige kollegaer?

Om jobbet

Børn og Ungerådgivningen i Lejre er en god arbejdsplads i rivende udvikling. Vi har et suverænt hold af dygtige medarbejdere, som vil samarbejdet med familierne, hinanden og ledelsen. Vi ved, at vi har en fælles kerneopgave i arbejdet med udsatte børn og unge og deres familier, og vi tror på at både faglige og økonomiske kompetencer skal rykkes så tæt på disse familier som muligt.

Da vores dygtige teamleder er gået på barsel, søger vi i hendes fravær en barselsvikar til at dække den del af stillingen, der vedrører faglig sparring og koordinering for særligt børn og ungeteamet.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i faglig ledelse af vores børn og ungeteam. Teamet består af 7 medarbejdere, der primært arbejder med børnefaglige undersøgelser, iværksættelse af indsatser og opfølgning herpå i henhold til SEL kap. 11. Teamet har brug for, at du kender området indgående og kan være en relevant sparringspartner i konkrete sager, men også i forhold til den løbende udvikling på området.

Afhængigt af din profil og erfaring vil du også kunne få øvrige opgaver på tværs af afdelingen.

Om dig
Vi har brug for dig, der kan

  • understøtte flow og kvalitet i medarbejdernes samarbejde med familierne.
  • være tæt på opgaverne i teamet og give faglig sparring og sætte retning.
  • være opdateret på lovgivning, principmeddelelser og generelt seneste nyt og være i dialog med medarbejderne om dette
  • understøtte medarbejderne i opgaveløsningen og give plads til kreativitet
  • understøtte medarbejderne i planlægning af opgaver, så de har størst mulig effekt for familierne
  • understøtte medarbejderne i, at faglighed og økonomi går hånd i hånd.

Et af midlerne til ovenstående er løbende sagsgennemgange med medarbejderne samt sikre relevante og opdaterede arbejdsgange mv.

VI har høje forventninger – det ved vi. Du vil derfor også selv opleve tæt ledelsesmæssig sparring med afdelingsleder og anden teamleder. Vi løfter i flok, kender hinandens områder og opgaver og supplerer hinanden, når der er brug for det.

Du har solid indsigt i det socialfaglige område. Som person er du synlig og inddragende i din tilgang, samtidig med at du besidder en høj personlig og faglig integritet. Du kommer som erfaren rådgiver og har enten erfaring som fagkoordinator eller ser dette som en oplagt muligthed for at prøve funktionen af.

Du er tydelig og tillidsskabende i dit samarbejde, samtidig med at du sætter klare mål og er skarp på de løbende prioriteringer. Vores hverdag er travl, så det er vigtigt, at du kan bevare overblikket men også tør fortælle, hvis noget glipper.

Om os
På tværs af hele kommunen er vi i gang med flere forskellige udviklingstiltag, der alle har to centrale formål; at gøre samarbejdet med den enkelte borger og den samlede familie til det vigtigste udgangspunkt, og at gøre det mere gennemskueligt at være borger i Lejre Kommune. Dette arbejde udspringer af den fælles kerneopgave, defineret i ”Vores Sted” . Konkret betyder det, at de fleste rådgivere i frontteamet og børn- og ungeteamet er en del af et koordinerende team i hvert skoledistrikt sammen med skole- og daginstitutionsledelse og PPR. Rammerne for dette arbejde defineres i vores fælles faglige værktøjskasse, således vi alle har det samme udgangspunkt, når der opstår bekymring for børn og unge.

Børn og ungerådgivningen består ud over et børn og ungeteam, af et anbringelsesteam på 5 medarbejdere, et handicapteam på 5 medarbejdere, et frontteam på 4 medarbejdere, en administrativ medarbejder, en teamleder for handicap og front samt en afdelingsleder. I hele afdelingen kan du forvente godt humør, stærkt fællesskab og kollegial omsorg.

Vi er forankret i Center for Job & Social og har Hvalsø Rådhus, som vores daglige arbejdsplads. Lejre er en lille kommune, hvilket betyder, at du hurtigt lærer mange samarbejdspartnere at kende. Skole- og daginstitutionsledere bliver hurtigt kendte ansigter, medarbejderne fra Familiehuset og PPR kommer tit forbi dig, og SSP og Ungdomsskolen er ofte med på at finde kreative løsninger for den enkelte unge.

Covid-19 har inspireret os til at arbejde mere fleksibelt. Der vil være en fast kontorplads på Hvalsø Rådhus til dig, men når det giver bedre mening at arbejde et andet sted fra, aftaler vi det. Du vil derfor generelt opleve en arbejdsplads, der vægter fleksibilitet og kreativitet. Som ny vil du få en mentor i afdelingen, som kan hjælpe dig godt i gang.

Fra København når du Hvalsø på ca. 45 minutter, uanset om du er i bil eller med tog. Er du med tog, har vi biler til rådighed. Kørekort er en fordel.

Løn og ansættelse

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og aflønnet efter kvalifikationer. Vi tilbyder ansættelse på mellem 20-37 timer ugentligt. Skriv gerne i din ansøgning hvilket timetal, du ønsker. Stillingen forventes besat snarest muligt og gerne senest den 1. marts 2022. Ansættelsen løber frem til 31. januar 2023 med mulighed for forlængelse. Du vil referere til afdelingslederen.

Vi indkalder til samtale løbende. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Pia Fussing Nielsen på tlf. 29 37 36 16.

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Pia Fussing Nielsen på tlf. nr. 2937 3516.

Send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende indkalder til samtale.

Arbejdssted vil være Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. september 2024 22
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 22
11. september 2024 22
10. september 2024 21
9. september 2024 21
8. september 2024 22
7. september 2024 22
6. september 2024 22
5. september 2024 22
4. september 2024 24
3. september 2024 23
2. september 2024 18
1. september 2024 18
31. august 2024 18
30. august 2024 17
29. august 2024 15
28. august 2024 13
27. august 2024 12
26. august 2024 10
25. august 2024 13
24. august 2024 13
23. august 2024 15
22. august 2024 16
21. august 2024 18
20. august 2024 18
19. august 2024 24
18. august 2024 28
17. august 2024 29
16. august 2024 29