Socialfaglig medarbejder med koordinerende funktion til behandlingsafdelingerne i Nyborg Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Kan du se dig selv i en koordinerende funktion, hvor du iværksætter og understøtter beskæftigelse og aktiviteter for de indsatte? Så er det måske dig, vi søger til en fuldtidsstilling, der er ledig til besættelse snarest muligt.


Behandlingsafdelingerne fungerer som en miljøterapeutisk ramme, hvor de forskellige faggrupper samarbejder om de indsattes dagligdag. Du vil som socialfaglig medarbejder vil have din daglige gang på afdelingerne, og indgå i aktiviteter og pligter med en vejledende og støttende rolle.

Stillingen rummer blandt andet følgende arbejdsopgaver:

  • En koordineret og struktureret planlægning af beskæftigelsen på afdelingerne. Her skal de indsattes kompetencer og interesser matches inden for de allerede eksisterende beskæftigelses- og uddannelsestilbud. Der samarbejdes med fængslets skole, værkmestre og håndværkere ansat i fængslet.
  • Kreative og meningsfulde aktiviteter ud fra et brugerperspektiv. Her vil det være en fordel at du har mod på at iværksætte og deltage i aktiviteter sammen med de indsatte.
  • Et væsentligt fokus på at støtte de indsatte i overgange mellem de 3 behandlingsfaser, ligesom der kan være behov for at følge indsatte i overgange, som er en del af afsoningsplanen.

Intentionen er, ud fra ovenstående, at udvikle de indsattes prosociale kompetencer under afsoning og efter løsladelse.

Vi forventer at du:

  • Kan arbejde både selvstændigt og i lige så høj grad tværfagligt, samt er indstillet på at bidrage til et positivt arbejdsmiljø for indsatte og ansatte
  • Har overblik, besidder god situationsfornemmelse og forstår balancen mellem
  • Har tålmodighed og konsekvens som grundlag for arbejdet i et fængsel
  • Er struktureret og har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner
  • Har kørekort, da der kan være udegående funktioner forbundet med stillingen

Vi tilbyder:

  • En spændende stilling med mulighed for direkte indflydelse, hvor der er plads til kreative ideer
  • Et uhøjtideligt miljø med plads til humor, men med en respektfuld tone
  • Et miljø med høj faglighed og ordentlighed
  • Tværfaglig supervision

Arbejdstiden foregår i dagtimerne med mulighed for fleksibilitet.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund, alternativt på individuel kontrakt afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund sammenholdt med stillingsindholdet.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Tjenestestedet er Institution Nyborg, Nyborg Fængsel, Vindingevej 36, 5800 Nyborg.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og er til besættelse snarest muligt. Der er tale om en fast stilling, som er satspuljefinansieret.

Hvem er vi?

Nyborg Fængsel er et lukket fængsel med plads til 330 indsatte og vi er ca. 220 medarbejdere. Fængslet består af flere selvstændige specialafdelinger, flere almindelige belægsafdelinger og en arrestafdeling.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 6. april 2022. Der forventes at afholde samtaler den 21. april.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe billedidentifikation f.eks. pas eller kørekort.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedschef Cathrine Andersen, tlf. 72559575 eller mail: [email protected].

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Nyborg
  • Onsdag den 06. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Nyborg over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1