Arbejdsmarkedskonsulent med baggrund som socialrådgiver - genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Faglig stærk arbejdsmarkedskonsulent med erfaring inden for beskæftigelsesloven søges

Har du lyst til at arbejde i en ambitiøs afdeling med en uformel tone, høj faglighed og en positiv tilgang til opgaveløsningen?
Vi søger en nye kollega med bred erfaring inden for beskæftigelsesloven og med lyst til, at være med til at udvikle den beskæftigelsesrettede indsats i en travl og spændende stilling, hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø med let til smil og plads til at grine højt.

Som Integrationsafdeling varetager vi på nuværende tidspunkt opgaver indenfor bl.a. integrationsloven, hvor flygtninge og familiesammenførte de første 5 år i Danmark er omfattet af den særlige integrationsrettede indsats.

Vi ser ind i en spændende tid, hvor det er planen, at indsatsen for aktivitetsparate flygtninge og familiesammenførte borgere over 30 år omfattet af den almindelige beskæftigelseslovgivning, skal varetages i integrationsafdelingen. Vi søger derfor en faglig stærk og nysgerrige arbejdsmarkedskonsulent med erfaring inden for beskæftigelseslovgivningen, da vi i afdelingen ikke tidligere har varetaget netop denne målgruppe.

Om jobbet
Som arbejdsmarkedskonsulent i Integrationsafdelingen er det en forudsætning, at du kan favne flere forskellige målgrupper, at du er rummelig over for alle typer af mennesker, kulturer og opgaver samt at du kan arbejde selvstændigt og helhedsorienteret.
Du vil blive en del af en afdeling med mange forskelligartede opgaver, som rummer borgerens vej fra ankomst til selvforsørgelse – i tråd med kommunens kerneopgave ”Vi skal styrke borgerens mulighed for at mestre egen tilværelse og i samarbejde med borgerne, sikre, at alle kan indgå i relevante fællesskaber”.

Du vil indgå i et team, hvor målgruppen er borgere med meget forskellige behov, forudsætninger og kulturer, og hvor din primære opgave vil være, at varetage den beskæftigelsesrettede indsats inden for beskæftigelsesloven (LAB). Du skal derudover også forvente opgaver inden for Integrationsloven (INL).
Teamet består på nuværende tidspunkt af to arbejdsmarkedskonsulenter, som har ansvaret for integrationsindsatsen i integrationsloven, herunder kontrakter, planer, danskuddannelse og den beskæftigelsesrettede integrationsindsats. Hertil kommer den stilling som er beskrevet i dette stillingsopslag samt den øvrige integrationsafdeling, som består af i alt 14 kollegaer med meget forskelligartede opgaver indenfor bl.a. den brede integrationsindsats.

Du vil komme til, at arbejde med en gruppe borgere, hvor kompleksiteten i den enkelte borgers livssituation kan være bred. Det forventes, at du har fokus og tro på, at du sammen med borgeren og med det rette fokus og den rette indsats kan lykkes med, at udvikle og optimere borgerens arbejdsevne, så borgeren kan opnå beskæftigelse på ordinære eller særlige vilkår.
Du skal i samarbejdet med borgeren og ud fra dennes forudsætninger sætte klare mål for progression og følge tæt op på borgerens udvikling gennem samtaler og indsatser.

Stillingens nøgleopgaver:
  • Fokus på at hjælpe flygtninge- & familiesammenførte i job eller uddannelse
  • Afholdelse af motiverende jobsamtaler - ofte ved brug af tolk – og med udgangspunkt i ABC-metoden, som metodisk udspringer af empowerment tankegangen.
  • Iværksættelse og opfølgning af aktiviteter & tilbud
  • Udarbejdelse og opfølgning på borgernes planer og forløb
  • Udarbejdelse og forelæggelse af rehabiliteringsplaner for kommunens rehabiliteringsteam
  • Vejledning om repatriering

Faglige kompetencer:
Vi forventer, at du:
  • er uddannet socialrådgiver/-formidler med erfaring inden for arbejdsmarkedsområdet og/eller at du har relevant myndigheds erfaring inden for beskæftigelsesområdet
  • har gode kommunikationsevner – såvel skriftligt som mundtligt
  • har god registreringspraksis samt flair for det administrative arbejde
  • har en motiverende og positiv tilgang til opgaveløsningen

Personlige kompetencer:
Vi forventer, at du:
  • har gode IT tekniske kompetencer og mod på at arbejde i mange forskellige IT systemer. Vi benytter hovedsageligt Fasit og e-Doc.
  • er positiv og lægger vægt på god trivsel og et godt arbejdsklima
  • har modenhed og styrke til at arbejde med svære sociale problemstillinger
  • kan strukturere og prioritere i arbejdsopgaverne
  • kan arbejde selvstændigt, systematisk og er omstillingsparat
  • er en positiv og nysgerrig teamplayer, som kan give og modtage relevant faglig sparring
  • er nysgerrig og opsøgende i tilgangen til løsningen af arbejdsopgaver
  • er god til at skabe en åben og fordomsfri dialog
  • kan indgå i tværfagligt samarbejde såvel internt som eksternt, med mange forskellige faggrupper og frivillige organisationer.

Integrationsafdelingen er en del af Center for Arbejdsmarked i Guldborgsund Kommune og er fysisk placeret centralt i Nykøbing F. på Sprog & Integrationscentret, Thorsensvej 11, Bygning E.

Ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst 37 timer pr. uge med flekstid og mulighed for, at arbejde hjemmefra.
Stillingen er tidsubegrænset.

Mere information: Har du spørgsmål eller ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte leder Susie Willander på tlf. 2518 0746, konstitueret faglig gruppeleder Betina Andersen tlf. 2518 0144, arbejdsmarkedskonsulent Xhenita Tahiri tlf. 2518 0135 eller arbejdsmarkedskonsulent Mette Steen tlf. 2518 0141.
Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børne- og straffeattest.

Ansøgningsfrist: Søndag den 6. februar 2022.

Samtaler: Forventes afholdt torsdag den 10. februar 2022, og evt. 2 samtale i uge 8.

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på send ansøgning og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 06. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1