Ungerådgiver til myndighedsindsats for de unge 15 – 17-årige

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

En af vores ungerådgivere har søgt nye veje. Vi søger derfor en ny kollega til myndighedsindsatsen for de 15 – 17-årige.

"Vi skal styrke borgerens mulighed for at mestre egen tilværelse og i samarbejde med borgeren sikre, at alle kan indgå i relevante fælleskaber" sådan formuleres kerneopgaven i Guldborgsund Kommune.

Har du lyst til at arbejde med Guldborgsund Kommunes kerneopgave, og kunne du samtidig tænke dig at blive en del af en afdeling med et godt sammenhold, hvor vi løfter i fælles flok på tværs af teams, præget af en uformel tone, teambaseret tilgang til opgaveløsning og ikke mindst et stort engagement for de unge vi arbejder med - så er det dig vi søger.

Unge & Uddannelse er forankret under Center for Arbejdsmarked i Guldborgsund Kommune. Unge & Uddannelses målgrupper er unge i alderen 15 – 29 år, som enten har behov for en midlertidig forsørgelse og indsats efter beskæftigelsesloven eller unge, som har behov for en indsats jf. serviceloven.</pDu vil blive tilknyttet den del af afdelingen, der varetager indsatsen jf. serviceloven. Afdelingen består af ungerådgivere, 2 faglige koordinatorer, 4 ungekonsulenter, 1 SPP konsulent/exitkoordinator, 2 visitatorer, 1 familiepleje-/anbringelseskonsulent og 3 administrative medarbejdere, som dagligt udfører opgaver i relation til støtte til børn & unge i alderen 15 – 17 år, efterværn og støtte efter SEL voksen område.</pDen ledige stilling er som ungerådgiver i det team, der varetager myndighedsarbejdet for aldersgruppen 15-17 år jf. serviceloven. Alle sager vedrørende de 15 – 17-årige behandles i samme team, og er opgaveopdelt i en "modtagelse og tidlig indsats", et "opfølgnings- og indsatsteam" samt en "handicap indsats".

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i rådgivning og vejledning af unge i alderen 15 – 17 år og deres forældre, udarbejdelse af handleplaner og børnefaglige undersøgelser, iværksættelse og opfølgning af forebyggende foranstaltninger samt anbringelser, opfølgning og samarbejde omkring skole/uddannelse/job, deltagelse i retsmøder/afhøringer, opfølgning og behandling af underretninger, samt tæt samarbejde med relevante aktører.

Du kommer til at jonglere i et mangfoldigt netværk af samarbejdsrelationer dette både internt, eksternt, tværfagligt og tværsektorielt. Det kan være med blandt andet, psykologer, kontaktpersoner, familiekonsulenter, anbringelsessteder, skoler, UU, misbrugsbehandling, psykiatri, SSP mv.

Der er er en høj grad af ansvarlighed for målgruppen, hvor faglighed og økonomisk bevidsthed går hånd i hånd.

Vi har ikke ene kontorer, og du skal derfor kunne trives i delekontorer og den fleksibilitet det fordrer i forbindelse med møder/samtaler.

Det er vigtigt for os:

  • at du har lyst til at arbejde inddragende og anerkendende i en fordomsfri dialog med de unge, deres netværk og samarbejdspartnere
  • at du møder de unge og deres netværk som den vigtigste samarbejdspartner
  • at du motiveres af at understøtte den unges muligheder for livsmestring ud fra et helhedsorienteret perspektiv med afsæt i den enkeltes unges potentialer
  • at du besidder modenhed og styrke til at indgå i svære sociale problemstillinger og samme modenhed til at søge støtte/sparring blandt dine kollegaer og/eller leder når en problemstilling bliver for svær at håndtere både praktisk og følelsesmæssigt – jo bedre vi passer på hinanden jo bedre forudsætninger har vi for at løse vores kerneopgave
  • at du medvirker til at de unge og deres netværk oplever en "en rød tråd" i indsatsen i forbindelse med overgange fra såvel børn og familieområdet til voksenområdet
  • at du er positiv og lægger vægt på at bidrage til god trivsel og et godt arbejdsklima
  • at du kan arbejde systematisk og er omstillingsparat
  • at du har lyst til personlig kontakt med mange mennesker og er i stand til at "oversætte" lovgivningen til de unge, netværk og samarbejdspartnere vi har med at gøre.

Vi forventer du er:

  • uddannet socialrådgiver/socialformidler
  • gerne besidder dokumenteret erfaring inden for børn og ungeområdet
  • har kørekort til bil og villig til ved behov at anvende egen bil
  • har gode IT-kompetencer og god datadisciplin og gerne kendskab til DUBU
  • at du vil kunne indgå i opgaveløsningen på tværs af fagområder og opgaver ud fra en behovsbestemt betragtning.

Det vi kan tilbyde dig er:

  • et udfordrende og afvekslende job
  • en arbejdsplads med fokus på udvikling og nytænkning
  • en arbejdsplads med et uformelt arbejdsmiljø og fokus på rummelighed
  • et fagligt stærkt og omsorgsfuldt kollegialt fællesskab
  • tydelige mål og prioriterede indsatser som en del af vores arbejdshverdag
  • buddy i opstarten
  • supervision
  • flekstidsordning
  • mulighed for hjemmearbejde jf. afdelingsaftale


Har du spørgsmål eller ønsker flere oplysninger er du velkommen til at kontakte ungerådgiver Tenna Rømer tlf. nr. 5473 1394, ungerådgiver Michael Brozek på tlf. nr. 2518 0852 eller leder Brit Lydersen 2518 0330.

Løn og ansættelse: Efter gældende overenskomst.

Fastansættelse 37 timer ugentligt

Ansøgningsfrist: 14. september 2022

Samtaler forventes afholdt mandag den 19. september 2022

Hvis der vurderes behov for en 2. samtale runde forventes denne afholdt 20. september 2022

Tiltrædelse 1. november 2022

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Nykøbing Falster
  • Onsdag den 14. september 2022

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1