Erfarne socialrådgivere til Ungerådgivningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du lyst og mod til at samarbejde med unge om at blive herre i eget liv i forhold til uddannelse, job m.m. eller gøre en forskel for familier med unge som har alvorlige lidelser eller funktionsnedsættelser? Kan du arbejde systematisk, sætte mål og følge op? Vil du være en del af et dynamisk og energisk team? Har du erfaring med myndighedsarbejde med unge inden for Servicelovens rammer? Brænder du for arbejdet med unge, som er eller skal i gang med uddannelse og videre i job, har alvorlige lidelser eller funktionsnedsættelser, og som kan være udfordret i livet af forskellige grunde? Kan du have mange bolde i luften? Har du evnen til at forene faglighed, myndighedsudøvelse, udvikling og tværfaglighed?
Så er det måske dig, vi søger!


Ungerådgivningen i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen søger 3 erfarne socialrådgivere til ungeområdet, 2 fuldtidsstillinger indenfor specialområdet i UR3 og en fuldtidsstilling på ungeområdet 15 – 18 årige i UR2.

Om Ungerådgivningen
Ungerådgivningen er en afdeling med vokseværk.

I forbindelse med vedtagelsen af budget 2021 i Odense Kommune har Beskæftigelses- og Socialforvaltningen fået tildelt midler til implementering af nyt sagsflow på Ungeområdet (18-29 år) under overskriften ”Investering i udvikling af den kommunale service”. Sagsflowet skal optrappe den tidlige indsats til unge borgere ved at iværksætte tilbud om tidsbegrænset individuel hjælp, omsorg, støtte eller individuel optræning og hjælp til udvikling af færdigheder. Den forebyggende indsats på 18-29 års området varetages af myndighedsrådgiverne, som også får udførefunktionen. Sagsflowet omfatter alle nye sager, hvor den unge er i aldersgruppen 18-29 år, og hvor sagen ved opstart ikke åbenlyst kræver en anden indsats end den forebyggende.

Endvidere er det besluttet, at unge fra 15 år fremadrettet skal forankres i Ungerådgivningen, hvilket betyder at vi fra 1. juni 2021 arbejder med målgruppen 15 - 29 år.

Vi arbejder dagligt sammen med de unge i forhold til at bidrage ind i forvaltningens kerneopgave ved at motivere unge til uddannelse, så de får et stærkt afsæt til et liv med uddannelse, job og selvforsørgelse.

Ungerådgivningens målgruppe er borgere, 15- 29 år, som har et særligt behov for støtte jf. Serviceloven. Målgruppen omhandler blandt andet unge med alvorlige lidelser eller indgribende fysisk/psykisk funktionsnedsættelser, sårbare unge, utilpassede unge, unge med forbrug af rusmidler og kriminalitetstruede m. fl.

Ungerådgivningen er en del af Uddannelse 2, som endvidere består af Uddannelsesrådgivningen 1, 2 & 3, Kontaktperson- og bostøtte for unge og Beskæftigelsesindsats for unge og CFU. Fælles for alle afsnit er at støtte de unge til at opnå selvstændig forsørgelse via uddannelse/job.

I Ungerådgivningen er der pr. 1. juni 2021 ansat 60 socialrådgivere, 2 ungerådgivere med særlig funktion, 1 projektgruppe (Housing First for unge), et kontraktteam samt 3 ledere. Endvidere er der praktikanter i afdelingen.

Der er løbende fokus på ungeledigheden i Odense, og de politiske ambitioner er fortsat høje. De unge skal møde kommunen som én sammenhængende indsats. Vi vil noget, og vi vil lykkes, og vi lykkes ikke alene.

Vores organisation gennemgår mange forandringer der medfører, at vi løbende har befhov for at udvikle os og se nye måder at løse opgaverne på. Ungerådgivningen er en arbejdsplads med mange forskellige arbejdsopgaver og faglige udfordringer og er beliggende i Vindegade, 5000 Odense C. I Ungerådgivningen er vi opdelte i teams, så der er en ungegruppe, der arbejder med unge fra 15-18 år(23) år, en Specialgruppe, der arbejder med unge med alvorlige lidelser, funktionsnedsættelser og kompenserende ydelser, samt en gruppe med unge fra 18-29 år.

Om jobbet
Arbejdsopgaverne er følgende på Specialområdet:
Vi yder råd og vejledning til børn og familier i vores målgruppe. Vi varetager sagsbehandlingen i forhold til udarbejdelse af BF- undersøgelser, iværksættelse af særlige indsatser, der kan være behov for til den unge eller familien. Vi laver handleplaner og følger op. Vi behandler ansøgninger om merudgifter ved forsørgelsen, tabt arbejdsfortjeneste og andre kompenserende ydelser. Vi har en ergoterapeut i afdelingen, der hjælper de unge og deres forældre med hjælpemidler, hvis det er nødvendigt af hensyn til den unges funktionsevne.

Vi lægger vægt på de unge skal have et aktivt ungdomsliv, og vi i et tværfagligt samarbejde på bedste måde kan guide de unge ind i et voksenliv Vores afsnit er nyt, og vi ønsker, at vi sammen kan opbygge et stærkt team, der i samarbejde med øvrige fagprofessionelle, kan samarbejde og udvikle nye metoder til glæde og gavn for målgruppen.

Arbejdsopgaverne er følgende på ungeområdet 15-18 år(23 år):
  • Udarbejdelse af ICS §50 undersøgelser
  • Udarbejdelse og opfølgning af handleplaner
  • Koordinering af indsatser omkring den unge med relevante parter, herunder tværfagligt samarbejde

Om dig
Vi søger kollegaer, der:
  • Har konstant fokus på den unges udviklingspotentiale fremfor begrænsningerne
  • Har indgående erfaring og kendskab til samarbejde med unge i et myndighedsperspektiv
  • Kan arbejde struktureret, systematisk, helhedsorienteret og har sans for selvstændigt at prioritere i en travl hverdag
  • Har gode kommunikative evner - både i skrift og tale
  • Har kendskab til Housing First og rehabilitering
  • Har en bred viden inden for lovgivningen på området
  • Er fysisk og psykisk robust
  • Har humor og lyst til at bruge den sammen med dygtige kollegaer
  • Har en relevant faglig baggrund som socialrådgiver og erfaring som myndighedssocialrådgiver
  • Kan trives med at have travlt og kan bevare overblikket

Vi tilbyder
  • En spændende arbejdsplads med et godt fagligt miljø og med engagerede og dygtige kollegaer
  • Vi har en uhøjtidelig omgangstone med respekt for hinandens arbejde og forskelligheder
  • En arbejdsplads i udvikling og bevægelse

I Beskæftigelses- og Socialforvaltningen arbejder vi hele tiden på at udvikle og forbedre en dynamisk feedback-kultur og styrke vores fælles læring og organisationens implementeringsevne. Vi tilbyder således et engageret, tværfagligt miljø, hvor vi sammen tænker i helheder, finder nye veje og til stadighed udvikler vores metoder og kompetencer.

Du bedes markerer i din ansøgning, hvilken stilling/er du søger.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. september 2021.
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte:

Afdelingsleder UR3 - Ruth Bäckström Jensen på 21 17 37 62 - uge 27.
Afdelingsleder UR2 - Rasmus Freimann Gattrup på 23 99 65 86 - uge 29.
Socialrådgiver Heidi Skovgård på 61398108 - uge 27 og 28.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er søndag, den 25. juli 2021. Samtaler afholdes torsdag, den 29. juli 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Odense C
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1