VISO søger en socialfaglig konsulent inden for det specialiserede socialområde for voksne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vi tilbyder
En stilling som VISO konsulent i et stærkt tværfagligt miljø, hvor der er fokus på at tilbyde og tilrettelægge udrednings og rådgivningsopgaver. Vi har det fælles mål, at VISOs viden kommer til gavn dér, hvor behovet er. Du vil blive en del af et team, som arbejder med en helhedsorienteret forståelse af specialiserede socialområde og med fokus på tværfaglige rådgivningsforløb. I samarbejde med dine kolleger i VISOs centrale enhed i Odense og vores specialister rundt om i landet, skal du være med til at kvalificere udrednings og rådgivningsforløb til gavn for borgere, pårørende og fagpersonale i kommunen og i bo- og dagtilbud.

VISO har kontrakter med knap 90 landsdækkende leverandører i kommunalt, regionalt og privat regi. VISO rådgiver og formidler viden til kommuner og tilbud om børn, unge og voksne med handicap, med psykiatri eller komplekse sociale og adfærdsmæssige problemer. Vi håndterer henved 10.000 henvendelser og igangsætter 3.500 rådgivningsforløb om året. VISO er en del af Socialstyrelsen og er kendetegnet af en hverdag der kræver, at du som medarbejder er omstillingsparat, ambitiøs og fleksibel.

Om stillingen
Som socialfaglig konsulent i VISO vil dine opgaver bestå i, at:

  • behandle og forestå visitation af henvendelser til VISO om rådgivningsforløb på voksen-området
  • i samarbejde med vores specialister at tilrettelægge disse forløb gennem dialog med henvendere samt kvalitetssikre disse forløb
  • yde rådgivning og konsultativ bistand via vores telefonrådgivning
  • tilrettelægge og deltage i møder med kommuner, sociale tilbud og borgere i hele landet
  • deltage i udviklings- og vidensarbejde i VISO og i Socialstyrelsens øvrige kontorer.

Dine arbejdsopgaver vil være fordelt imellem administrativt arbejde og udgående aktiviteter fx møder og undervisning i landets kommunerne. Du har meget selvstændigt arbejde, men bliver også en del af et stærkt faglig team.

For øjeblikket er VISO team Voksen en del af et projekt, som har til formål at udvikle og tilbyde en Task Force målrettet hjemløse-området til landets kommuner. Ud over udvikling af projektet er der brug for at du, som projektmedarbejder, kan indgå i analyse- og udviklingsopgaver direkte målrettet myndighedsniveauet på udsatte området. Herunder formidle god socialfagligpraksis på myndighedsområdet til ledere og medarbejdere på området i forbindelse med temadage og i udviklingsforløb i kommunerne.

Din profil
Du har en socialfaglig grunduddannelse - gerne suppleret med relevant efteruddannelse og bred erfaring i at arbejde med det specialiserede socialområde. Vi lægger vægt på at du har bred erfaring fra myndighedsområdet i forhold til voksne borgere, der er socialt udsatte, og at du kan trives i en rådgivende rolle. Det er en fordel, hvis du har erfaring med hjemløseområdet. Du kan arbejde metodisk og kan anvende din faglige dømmekraft og erfaring på en samarbejdsorienteret måde. Det er væsentligt, at du er i stand til at skabe overblik i komplicerede problemstillinger og samarbejdsrelationer og kan arbejde med at understøtte positiv forandring i forhold til dette.

Vi forventer, at du:

  • har solid erhvervserfaring og faglig viden om det specialiserede socialområde for voksne – gerne med interesse for målgruppen med komplekse sociale problemstillinger og hjemløshed
  • har erfaring med myndigheds arbejdet og sagsbehandlingsværktøjer
  • kan varetage rollen som mødeleder i komplicerede og konfliktfyldte sager, kan kommunikere klart og samtidig være opmærksom på modtagerperspektivet og borgerinddragelse
  • du skal kunne dele viden og samarbejde dialogbaseret internt og eksternt
  • kan have dialogen med specialisterne om faglige, administrative og økonomiske forhold
  • er vant til at arbejde analytisk og kan udarbejde skriftlige produkter af høj kvalitet.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • udviser engagement og motivation både fagligt og socialt
  • kan arbejde selvstændigt, effektivt og målrettet
  • bidrager til egen læring og udvikling
  • kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik.

Om VISO og CMM
VISO og Center mod Menneskehandel er samlet i ét center og består af ca. 70 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde.
VISO er en forkortelse for ”Den nationale videns- og specialrådgivningsorganisation” og yder som sagt rådgivning til landets kommuner. Center mod Menneskehandel har til opgave at koordinere og udvikle den landsdækkende sociale indsats for ofre for menneskehandel og for opkvalificering af de relevante aktører. Socialstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. august .2022. Du ansættes som socialfaglig konsulent. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Stillingens ansættelsesområde er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Socialstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C. Styrelsen tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for efter aftale at have hjemmearbejdsdag(e).

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.Socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist den 7 juni 2022.

Vi afholder 1. samtale fredag d. 10 juni og 2. samtale mandag d. 20 juni. Ansøgere, der går videre til anden runde, skal forholde sig til en case og indgå i et testforløb.

Du kan høre mere om stillingen hos leder af Voksne Karen Margrethe Korsholm på telefon 41 73 08 12 eller via [email protected] og læse mere om Socialstyrelsen, herunder VISO, på www.Socialstyrelsen.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Odense
  • Tirsdag den 07. juni 2022

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Odense C

    Faglig konsulent med jobfokus søges til spændende fondsprojekter Vil du være en del af Marselisborg fantastiske indsats, hvor vi hjælper borgere på sygedagpenge i overgangen til job og med særl..
    • Socialrådgiver
    • Odense C
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Odense

    [xxxxx] søger to uddannelses- og erhvervsvejledere på erhvervsuddannelserne i campus Odense C. Her uddanner vi elever og lærlinge inden for robot, teknologi, automatik og byggeriet..
    • Socialrådgiver
    • Odense
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Odense C

    Syddansk Erhvervsskole søger to uddannelses- og erhvervsvejledere på erhvervsuddannelserne i campus Odense C. Her uddanner vi elever og lærlinge inden for robot, teknologi, automatik og byggeriets .
    • Socialrådgiver
    • Odense C
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Odense

    Vi søger en familiebehandler til en stilling á 37 timer ugentligt i nyoprettet tværfagligt team til varetagelse af lettere behandlingstilbud målrettet børn og unge i psykisk mistrivsel. Stillingen .
    • Socialrådgiver
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Odense over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 4
19. juni 2024 6
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 8
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 8
4. juni 2024 6
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7

Værd at vide når du søger job som socialrådgiver i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.