RandersBolig søger boligsocial medarbejder til økonomisk rådgivning for beboere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers SØ

RandersBolig har besluttet at styrke indsatsen omkring forebyggelse af udsættelser for alle lejemål der administreres af RandersBolig. Udsættelser har store menneskelige og økonomiske konsekvenser for dem det rammer. Derfor søger vi en medarbejder der har erfaring med økonomisk rådgivning og som samtidig formår at skabe en god relation til beboerne. For beboerne handler det ofte om andet end kun økonomi, du skal derfor arbejde ud fra en helhedsorienteret tilgang til den enkelte beboer eller familie og afhjælpe eventuelle sociale problemstillinger. Stillingen er indtil videre omfattet af et projekt, derfor er det vigtigt at du har fokus på at skabe resultater og er indstillet på at projektet bliver fulgt tæt gennem målinger. Du vil få en kollega, der arbejder 20 timer om ugen i projektet.

Dine arbejdsopgaver bliver at være opsøgende for at skabe kontakt og en god relation til den enkelte beboer, der har behov for økonomisk rådgivning for at forebygge en evt. udsættelse.

  • I samarbejde med beboeren foretages en vurdering af den økonomiske situation, budgetlægning, etablering af aftaler med betalingsservice, hjælp med ansøgning om offentlige ydelser, kontakt til kreditorer og ansøgning om gældssanering mv.

Herudover er du også – i samarbejde med din kollega - tovholder for hele projektet og skal kunne reflektere over anvendte metoder og kunne beskrive disse. Dette knyttes i øvrigt an til følgende arbejdsopgaver:

  • Opsamling af viden og registreringer af indsatsens resultater
  • Formidle disse resultater i status- og årsrapporter
  • Fortsætte og udbygge samarbejdet med de involverede kommuner

Dine kvalifikationer

  • Du er uddannet socialrådgiver eller tilsvarende, og har økonomisk forståelse

  • Du kan være opsøgende og skabe kontakt til beboerne – måske hjemme hos beboeren

  • Du har erfaring med vejledning/rådgivning af gældsspørgsmål mv.

  • Du er i stand til at sætte dig ind i lovgivningen, særligt omkring offentlige tilskud mv.

  • Du kan veksle mellem de beboerrettede relations-opbyggende aktiviteter og de mere strukturelle og strategiske aktiviteter i projektet

Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse pr. 1. september eller snarest herefter. Der er tale om en tidsbegrænset stilling i 1 år, med mulighed for forlængelse. Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem HK og BL. Aftenarbejde må påregnes. Du ansættes i RandersBolig men tilknyttes den boligsociale indsats i Bysekretariatet.

Ansøgningen sendes pr. e-mail til [email protected] senest søndag den 11. august 2019. Ansættelsessamtalerne forventes at afholdes i uge 34. For eventuelle yderligere om stillingen kontaktes Sekretariatsleder Louise Hou Kragh tlf. 4214 8600 (kan kontaktes i uge 27-28) eller Direktør for RandersBolig Kenneth Hansen (kan kontaktes i uge 31-32) tlf. 7026 0076.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Randers SØ
  • Søndag den 11. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Randers SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Randers SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Randers SØ over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
21. august 2024 1