Specialiseret børnerådgiver til ny Familieenhed i Veterancentret i Ringsted (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du socialrådgiver, familievejleder, socialpædagog eller har du en anden relevant uddannelse? Har du erfaring med støtte til sårbare familier og samarbejde på tværs af fagligheder og sektorer? Så får du her muligheden for at være med til at skabe og udvikle en ny Familieenhed, der støtter børn, unge og andre pårørende til veteraner.

Om os

Veterancentret har det samlede overblik på veteranområdet. Vi yder støtte til soldater, veteraner og deres pårørende før – under– efter mission. En støtte der varetages af socialrådgivere, beskæftigelsesrådgivere, opsøgende rådgivere og psykologer i et tæt tværfagligt samarbejde.

Familieenheden er det nyeste store initiativ, som skal sikre, at veteranens pårørende får den nødvendige faglige støtte og hjælp til de udfordringer, der kan være ved at leve med følgevirkninger efter udsendelse.

Det bliver også enhedens opgave at sikre smidige overgange mellem forskellige offentlige systemer, således at børn, unge og voksne pårørende bliver støttet i at få den rigtige hjælp.

Du bliver en del af en arbejdsplads med højt kvalificerede og specialiserede medarbejdere, der byder ind og tager initiativ. Her er et stort engagement, men samtidig en virksomhedskultur, hvor relationer er lige så vigtige som præstationer. Vi udfordrer vanetænkning, og her er luft og opbakning til at eksperimentere. Forsvaret er måske kendt for lineære systemer og høj kommandoføring, men i virkelighedens verden fylder samarbejde og kreativ opgaveløsning mere. Her er plads til mangfoldighed, og vi værdsætter også din unikke baggrund og faglighed.

Veterancentret har hovedkontor i Ringsted med lokale centre rundt i landet. Denne stilling er placeret enten på Ringsted kasserne. Dine kolleger i Familieenheden er fordelt i Ålborg, Holstebro, Fredericia og Høvelte. Din nærmeste leder sidder ligeledes i Ringsted.

Stillingen er placeret i Militærpsykologisk Afdeling, men der vil være tæt samarbejde med kollegaerne i Rådgivnings- & Rehabiliteringsafdelingen.

Om stillingen

Du er med til at skabe en Familieenhed, der vil have betydelig politisk bevågenhed.

Sammen med det øvrige Veterancenter, er du med til at styrke indsatsen yderligere for de pårørende, herunder børnene. Enheden vil udgøre en vigtig kerne indenfor Veterancentrets samlede opgaveløsning, og du skal være med til at udvikle det bedste tilbud og støtte til målgruppen.

Dit primære ansvar er at yde kvalificeret rådgivning til særligt udsatte veteranfamilier og at koordinere indsats og samarbejde med andre offentlige instanser og frivillige organisationer.

Du indgår i tæt kontakt med de enkelte familier og bidrager til en stabil overgang til andre relevante instanser. Du vil som udgangspunkt ikke arbejde med familierne i længere forløb, men primært være tilknyttet i kortere perioder.

Det vil endvidere være en vigtig arbejdsopgave at formidle viden om børn og pårørende, så professionelle og frivillige, som er i kontakt med veteraners børn og pårørende får en øget forståelse for denne gruppes situation og behov. Der vil også være fokus på at styrke opmærksomheden i lokalsamfundet.

Herudover støtter du ind i eksisterende tiltag som samtalegrupper for børn og unge samt parforholdskurset PREP. Du vil i den forbindelse blive uddannet børnegruppeleder til vores børnegrupper.

Du skal forvente nogen rejseaktivitet, ligesom der kan forekomme aften og weekendarbejde.

Om dig

Du kan have faglig baggrund som f.eks. socialrådgiver, familievejleder eller familiebehandler. Uanset din baggrund, er det dog vigtigt, at du har erfaring indenfor børn- og ungeområdet. Din erfaring kan stamme fra kommuner, Familieretshuse eller Børne- og ungdomspsykiatri, og du er vant til at arbejde tværfagligt og ser styrken i at samarbejde.

Du er god til at rådgive og støtte sårbare familier og til at koordinere indsatser. Derudover trives du med at arbejde på tværs af fagligheder og sektorer.

Du har mod på at undervise og holde oplæg for samarbejdspartnere.

Som person er du nysgerrig, iderig og går til dine opgaver med en positiv tilgang. Du er psykisk robust, så du er i stand til at beskæftige dig med sårbare individer.

Vi forventer, at du kan agere fleksibelt og selvstændigt. Det er også vigtigt, at du motiveres af at være med til løbende at udvikle og skabe rammerne for enheden. Du trives i en uforudsigelig hverdag og har mod på de mange uforudsete udfordringer og opgaver, der kan opstå, når vi skaber og udvikler den nye sektion.

Ansættelsesvilkår

Afhængig af din baggrund, vil du enten blive ansat og aflønnet efter gældende overenskomst for ansatte i staten eller på individuel kontrakt. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Dertil kommer en fuld arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Stillingen ønskes besat fra den 1. maj 2020. Ansøgningsfristen er den 18. marts 2020, og vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler den 24. og 25. marts.

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder af Familieenheden Stine Gran Hansen på 7216 3370.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Rikke Vishart på 7281 9648.

Vi beder dig søge stillingen via linket og vedhæfte CV, ansøgning og uddannelsesbevis som PDF-filer.

Du kan læse mere om Veterancentrets arbejde på vores hjemmeside http://veteran.forsvaret.dk.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM VETERANCENTRET
Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og står for en systematisk indsats rettet mod alle veteraner og pårørende før, under og efter udsendelse. Udover de proaktive indsatser kan alle veteraner og pårørende få støtte fra psykologer og socialrådgivere, hvis behovet er relateret til udsendelse. Vi koordinerer indsatser med interne og eksterne aktører på området. Opgaverne omfatter bl.a. produktion og formidling af viden om veteraner og deres forhold, socialområdet, rehabiliteringsområdet, det militærpsykologiske område, klinisk behandling og koordination af veteranområdets initiativer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Ringsted
  • Onsdag den 18. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1