Socialrådgiver/-formidler med særlig interesse for småbørnsområdet søges til Ringsted Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du uddannet socialrådgiver/-formidler og har du særlig interesse for og viden om småbørnsområdet, så kan det være at det er dig vi søger til en spændende kombinationsstilling i det tværfaglige projekt ”Småbørnsteamet” og vores Børneteam.

Børne- og familierådgivningen søger en dygtig socialrådgiver med et højt fagligt niveau, som har lyst til at arbejde i en kombineret projekt- og myndighedsstilling med 24 timer ugentligt i vores tværfaglige Småbørnsteam og den resterende tid i vores Børneteam.

Småbørnstemaet er oprettet med midler fra Socialstyrelsen under puljen Barnets første 1000 dage.
Småbørnsteamet er tværfagligt og består af familiebehandlere, sundhedsplejersker og myndighedssagsbehandler fra Børne- og familierådgivningen som i fællesskab løser og koordinerer indsatserne i og omkring den enkelte familie.
Projektets kerneindsats er at skabe en systematiseret, koordineret tværfaglig indsats som tilbyder kommende forældre og børn støtte i eget hjem i barnets første 1000 dage. Projektets målgruppe er således begrænset til gravide og børn fra 0-3 år.
I Småbørnsteamet arbejdes med en stærkt reduceret sagsstamme og myndighedsrådgiveren vil maksimalt varetage myndighedsansvaret for 12 børn tilknyttet fra Småbørnsteamet.

I børneteamet hvor 1/3 af stillingen er placeret arbejdes med klassisk myndighedsarbejde inden for Servicelovens børne- og unge bestemmelser (undtaget handicapkompenserende ydelser) og arbejdsopgaverne vil blandt andet bestå i at udarbejde børnefaglige undersøgelser i nye sager samt iværksætte og følge op på sager med forebyggende indsatser og i anbringelsessager.

Børne- og familierådgivningens opgave er at understøtte børn og unge, der har et særligt behov for støtte samt børn og unge med funktionsnedsættelser. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at disse børn og unge kan opnå de samme muligheder for personlig udvikling, sundhed og et selvstændigt voksenliv som deres jævnaldrende.
Det er Børne- og familierådgivningens vision at give alle børn og familier i Ringsted Kommune de bedste muligheder for at lære, trives og udvikle sig.
Vi har ligeledes en vision om at arbejde tværfagligt, helhedsorienteret og forebyggende.

Stillingen er på fuld tid, 37 timer om ugen og med tiltrædelse 1. august 2021.

Hvem er du?
Vi søger en uddannet socialrådgiver/-formidler med et højt fagligt niveau, som brænder for spæd- og småbørnsområdet.
Som den rette kandidat til stillingen er du optaget af at skabe løsninger for udsatte familier på tværs af fagområder og det falder dig derfor naturligt at sætte dig selv og din socialfaglighed i spil i tværfagligt regi. Ligesom du ser det som en spændende læring og udvikling, at modtage feedback på dine perspektiver fra andre faggrupper.

Du er god til at samarbejde med forældre og har et udtalt fokus på at inddrage børn og familier så meget som muligt i sagsbehandlingen og har lyst til og mod på at sætte dig selv i spil i familierne, på en mere utraditionel måde, end det typisk er tilfældet i en ”ren” myndighedsfunktion.

Du skal være i stand til at navigere i en arbejdssituation, hvor du dels indgår i et projekt på tværs af afdelinger og dels bliver kollega til alle vores dygtige medarbejdere i driftsorganisationen.
Du kan derfor både arbejde selvstændigt og være en god teamplayer, der understøtter at hele afdelingen ”spiller hinanden gode” både fagligt og socialt.
Du er positiv af natur og møder udfordringer på en konstruktiv og løsningsorienteret måde.

Vi lægger derudover vægt på at:
  • Du kan skabe og bevare overblik samt handle i komplicerede sager.
  • Du arbejder med inddragende metoder med primært fokus på børn og familiers kompetencer og ressourcer og vægter dialog højt.
  • Du har erfaring med ICS og DUBU.
  • Du er fagligt, skriftligt og juridisk velfunderet, herunder erfaring med at skrive afgørelse og udarbejde børnefaglige undersøgelser
  • Du har stærke administrative kompetencer samt er en tydelig og kompetent formidler.
  • Du arbejder systematisk og har evnen til sagsorganisering og fokus på næste sagsskridt.
  • Du trives med at arbejde inden for de politisk vedtagne og lovbestemte tidsfrister.
  • Du bidrager til at styrke og vedligeholde et godt tværfagligt samarbejde både med interne og eksterne samarbejdspartnere


Hvorfor skal du vælge os?
Vi tilbyder en spændende kombinationsstilling på en arbejdsplads med engagerede og dygtige kollegaer, hvor du får mulighed for at arbejde tæt med familier og sætte din socialfaglighed i spil både tværfagligt og ikke mindst relationelt.
Du kommer til at arbejde med reduceret sagstal.
Du kommer til at arbejde i en organisation, hvor ledelse og politisk niveau er ambitiøse og udviklingsorienterede.
Du får endvidere mulighed for at sætte dit præg på opbygningen af en relativ ny afdeling og mulighed for at præge udviklingen af Ringsted Kommunes specialiserede børneområde for de 0-16-årige.

Vi sørger for at tage godt i mod dig – bl.a. ved at tilbyde mentorordning den første del af din ansættelse. Herudover vil du løbende modtage supervision sammen med dine kollegaer.
Vi har flekstid, og du får i høj grad mulighed for selv at tilrettelægge din opgaveløsning.

Har du brug for at høre mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mia Bak på tlf. 29 10 13 43.

Ansættelsesforløb:
Første samtale finder sted den 22. juni 2021 og eventuelt anden samtale den 29. juni 2021.

Der vil blive indhentet referencer fra en tidligere arbejdsplads.

Når du sender din ansøgning bedes du medsende dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring samt kopi af anbefalinger.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Ringsted
  • Torsdag den 17. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1