Socialrådgiver med indflydelse og frihed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du have et tillidsfuldt job med gode muligheder for at gøre en forskel for børn og Familier i udsatte positioner – endda med udgangspunkt i dine egne ideer?
I Børne- og Familierådgivningen er der højt til loftet, plads til at tænke nyt og plads til dig, der kan forvalte den tillid, vi viser.

Børne- og Familierådgivningen varetager opgaven inden for servicelovens kapitel 11. Vores primære opgave er at understøtte børn og unge, der har et særligt behov for støtte samt børn og unge med funktionsnedsættelser og sikre at disse børn og unge kan opnå de samme muligheder for personlig udvikling, sundhed og et selvstændigt voksenliv som deres jævnaldrende.
Børne- og Familierådgivningen består af 21 medarbejdere, fordelt på både erfarne og nyuddannede socialrådgivere, familieplejekonsulenter og en administrativ medarbejder, der alle er klar til at byde dig velkommen. Som en del af afdelingen får du ikke bare mulighed for at sætte præg på dine egne opgaver – vi sætter også stor pris på, at man som medarbejder er med til at definere, hvordan vi løser udfordringer sammen.
”Vi udøver tillidsbaseret ledelse i afdelingen, hvor vi giver så meget ansvar som muligt til den enkelte socialrådgiver og tilstræber en struktur, hvor vi undgår flaskehalse. Det giver os mulighed for at handle, når vi har brug for det, og på den måde skabe de bedste forudsætninger for at hjælpe børn og Familier” siger leder af Børne- og Familierådgivningen Mia Bak.
Udover den tillidsbaserede tankegang er samarbejde og tryghed også værdier, vi lægger stor vægt på.
”Personligt har jeg følt rigtig meget anerkendelse fra både kolleger og ledere, og jeg har haft en oplevelse af, at alle har noget at byde ind med i et miljø, hvor der er højt til loftet,” siger socialrådgiver i Børneteamet Roze Egholm.

Du kan arbejde i ét af to stærke teams
Lige nu søger vi socialrådgivere til to forskellige teams; Modtagelsen og Børneteamet.
I Modtagelsen foretager du vurdering og handler på underretninger og henvendelser samt afholder akutte børnesamtaler. Derudover giver du rådgivning til både børn, unge og Familier. Det er endvidere dig, der deltager i partshøringer og afklarer videre sagsforløb samt træffer afgørelser om børnefaglige undersøgelser og sideløbende foranstaltninger. Du arbejder tæt sammen med relevante fagpersoner, deltager i netværksmøder og iværksætter forebyggende indsatser.
I Børneteamet arbejder du bredt med klassisk myndighedsarbejde inden for servicelovens børne- og ungebestemmelser. Det er blandt andet dig, der laver børnefaglige undersøgelser i nye sager og følger op på forebyggende indsatser samt anbringelsessager. Du deltager ligeledes i afhøringer og arbejder med tvangsanbringelser og indstillinger til Ungdomskriminalitetsnævnet.

Du er indstillet på samarbejde og nye vaner
Du har et stærkt øje for dine kolleger og dit team. Vi ser vores afdeling og indsats som en helhed, og det er vigtigt, at du formår at være med til at gøre dine kolleger bedre, ligesom de vil støtte op om dig og dine opgaver. Vi tror på, at du kommer længst, hvis du er åben, er proaktiv i din tænkning og måde at angribe udfordringer samt indstillet på at modtage feedback på din faglighed, således at vi sammen kan yde den bedste rådgivning.
Det er afgørende for os, at du er god til at samarbejde med børn og forældre og har et udtalt fokus på at inddrage dem mest muligt i sagsbehandlingen. Dit menneskesyn, som baserer sig på tillid, respekt og empati, afspejler sig i din faglige praksis omkring Familierne og i dine relationer til kolleger og samarbejdspartnere.
I og med at vi tilstræber at udvikle os både fagligt og kollegialt som afdeling, er det vigtigt, at du er omstillingsparat og kender betydningen af at arbejde i en politisk ledet organisation.
Derudover ser vi gerne at du:
  • er uddannet socialrådgiver eller socialformidler
  • har arbejdserfaring fra en myndighedsfunktion inden for børne- og ungeområdet. Alternativt har du stor interesse for børne- og ungeområdet og erfaring fra en anden myndighedsfunktion
  • har erfaring i at arbejde med DUBU og ICS
  • er fagligt, skriftligt og juridisk velfunderet
  • udviser handlekraft og formår at arbejde struktureret
  • har benene plantet solidt på jorden og hviler i dig selv.


Den 1. september 2021 udrullede Ringsted Kommune en ny tværfaglig organisering på tværs af Skole- og Børnecenter, med henblik på at styrke det interne tværfaglige samarbejde og sikre tidlige, forebyggende indsatser over for kommunens børn og unge.
Dette indbefatter, at du som myndighedsrådgiver sammen med bl.a. sundhedsplejersker og psykologer vil have arbejdsplads på en skole 2 faste dage om ugen.
Som den rette kandidat til stillingen er du derfor bevidst om styrkerne ved af at skabe løsninger for udsatte Familier på tværs af fagområder og tænke i kreative, sammenhængende løsninger med Familierne som omdrejningspunkt.

Vi tilbyder faglig kompetenceudvikling i tråd med kerneopgaven samt et introduktionsprogram med tilknyttet mentor.
Herudover vil du løbende modtage ekstern supervision sammen med dine kollegaer.
Vi har flekstid, og du får i høj grad mulighed for selv at tilrettelægge din opgaveløsning. Ligeledes er hjemmearbejdsdage en mulighed under hensyn til driften.
Lyder det som noget for dig?
Så tøv ikke med at sende ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 22. september.
Vi ser gerne, at du i ansøgningen aktivt forholder dig til, hvordan du kan indgå i vores afdeling ud fra det ovenfor beskrevne samt tydeligt forholder dig til hvem du er og hvad du står for, personligt og professionelt.
Ligeledes bedes du anføre, om du søger stillingen i Modtagelsen eller i Børneteamet.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 27. og 28. september.

Har du spørgsmål til stillingerne kan du kontakte teamleder i Modtagelsen Lina Nawfal på tlf: 21 18 61 03 eller teamleder i Børneteamet Christa Lægteskov på tlf.: 21 18 61 03.
Når du sender din ansøgning, bedes du medsende dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring samt kopi af anbefalinger.
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Ringsted
  • Onsdag den 22. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0