[xxxxx]en i Ringsted går nye veje i beskæftigelsesindsatsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Ambitiøs og udviklingsorienteret Jobformidler/sagsbehandler til nytænkende indsats på beskæftigelsesområdet for unge under 30 år. Stillingen er på 32 timer om ugen.

Er du ambitiøs og har mod på at afprøve nye veje for at få unge i job eller uddannelse?

Ungeenheden i Ringsted Kommune har et ønske om, at iværksætte en mere håndholdt indsats for vores mest udsatte unge ledige. Som en del af en langsigtet og sammenhængende Ungestrategi har vi brug for en kollega, som har energi og lyst til at medvirke til at videreudvikle indsatser, der hjælper unge tættere på uddannelse eller job.

Om jobbet
Der er tale om et attraktivt job, hvor du får tid, plads og ressourcer til at afprøve nye metoder for at støtte borgere, der har længere tids ledighed bag sig, sådan at de kan komme i job eller uddannelse. Du vil få mulighed for at bidrage til den løbende videreudvikling af Ungeenhedens metoder. Som sagsbehandler får du myndighedsansvaret for mellem 30–35 borgere. Den primære målgruppe for dig er aktivitetsparate eller uddannelsesparate uddannelseshjælpsmodtagere under 30 år. Borgerne skal mødes med en job- og uddannelsesorienteret tilgang og med en tro på, at den enkelte kan lykkes med at nå de mål, der bliver sat. Nøgleord i kontakten med borgerne er:
  • Relations dannelse gennem hyppige samtaler
  • Én gennemgående sagsbehandler frem til selvforsørgelse
  • Helhedsorienteret tilgang, hvor du varetager alle opgaver inden for beskæftigelsesområdet – med undtagelse af ydelser
  • Du skal være til rådighed, så borgere, virksomheder og samarbejdspartnere har nem adgang til at få kontakt

Hvem er du
Du er først og fremmest en god kollega. Du er god til at sætte dig ind i ny viden, og du kan omsætte denne til en indsats, der virker for den enkelte borger. Du har en veludviklet forståelse for borgerne og den situation, de befinder sig i. Du forstår derfor, hvordan du både kan stille krav og støtte dem i vejen til job eller uddannelse. Du er en ildsjæl, og du har lysten til at udfordre vanetænkningen og måden, hvorpå myndighedsrollen udøves. Du er samtidig målrettet og god til at strukturere dit arbejde, så de gode idéer bliver ført ud i livet. Du har en socialfaglig uddannelse og erfaring fra arbejdet i et jobcenter, samt eventuel erfaring med virksomhedsindsats. Du har erfaring med målgruppen af uddannelseshjælpsmodtagere, som har brug for afklaring i forhold til uddannelse og udvikling af arbejdsevnen. Du skal være indstillet på, ud over myndighedsrollen, også at skulle have støttende opgaver.

Lyder det attraktivt for dig?

Vi forventer, at du har kørekort B.

Afdeling
Det samlede beskæftigelsesteam på 6 rådgivere og 1 virksomhedskonsulent indgår i Ungeenheden som desuden indeholder KUI (den kommunale ungeindsats), Uddannelsesvejledning og servicelovens område for de 15-25 årige. Vi er i alt ca. 35 medarbejdere som arbejder helhedsorienteret i et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsfællesskab.

Vi tilbyder
  • Gode muligheder for at udvikle og præge området
  • Ambitiøse kolleger der sætter faglig sparring og fagligt niveau højt
  • Personalebiler, der kan bookes ved kørselsbehov
  • Personalegoder som massagestol, attraktiv motionsklub, personaleforening, kaffe og frugt, da vi vægterarbejdsmiljø højt
  • Flextid og Fleksibel fredag

Der afholdes ansættelsessamtaler uge 8 2022.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Ringsted
  • Mandag den 21. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1