Leder for Beskæftigelsesrådgiversektionen i Veterancentret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du lyst til at stå i spidsen for en sektion, der yder kvalificeret beskæftigelsesfaglig rådgivning og støtte til veteraner, der har svært ved at finde og/eller bevare fodfæste på arbejdsmarkedet? Er du en faglig, empatisk og løsningsorienteret leder, så er du måske den rette leder for Beskæftigelsesrådgiversektionen ved Veterancentret. Du får ansvar for den daglige indsats over for veteraner, og for udvikling af nye initiativer for en styrket beskæftigelsesindsats over hele landet.

Om os

Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og har i alt 140 medarbejdere fordelt på 3 afdelinger og en stab. Beskæftigelsesrådgiversektionen hører under Rådgivnings- & Rehabiliteringsafdelingen, der løfter Veterancentrets socialfaglige opgaver i et tværfagligt samarbejde med Militærpsykologisk Afdeling, Videncentret og staben i Veterancentret.

Beskæftigelsesrådgiversektionen er Veterancentrets faglige kapacitet inden for beskæftigelse. Beskæftigelsesrådgiverne rådgiver og støtter veteraner med henblik på varig forsørgelse herunder afklaring af arbejdsevnen, jobsøgning og oversættelse af militær erfaring til civile kompetencer. Beskæftigelsesrådgiverne rådgiver og støtter veteraner (og i nogle tilfælde pårørende), der har svært ved at finde og bevare fodfæste på arbejdsmarkedet og som eksempelvis er på overførselsindkomst. Beskæftigelsesrådgiverne sammensætter et individuelt og helhedsorienteret forløb. Beskæftigelsesrådgiverne samarbejder tæt med Veterancentrets andre fagligheder, Forsvaret, kommunale veterankoordinatorer og Jobcentre, civile virksomheder, frivillige tilbud og andre, der har indvirkning på, om veteranen kan komme i job/varig forsørgelse.

En mindre del af opgaveløsningen er beskæftigelsesrettet rehabiliteringsforløb til ansatte soldater, der er i et beskæftigelsesrettet rehabiliteringsforløb på grund af tilskadekomst i international tjeneste.

Beskæftigelsesrådgiverne yder desuden orienteringer og individuel vejledning til soldater i Forsvaret, der skal på civiluddannelse (CU).

Vi har hovedsæde i Ringsted, som også vil være din faste arbejdsplads, men de fleste af medarbejderne er placeret på Forsvarets tjenestesteder rundt om i Danmark.

Om stillingen

Som leder af Beskæftigelsesrådgiversektionen står du i spidsen for 17 medarbejdere fordelt med 14 beskæftigelsesrådgivere placeret på fem af Forsvarets tjenestesteder i landet samt tre medarbejdere placeret i Ringsted. Den ene medarbejder har funktionen som din ledelsesstøtte og faglige koordinator. Den anden medarbejder har funktion som frivillighedskoordinator med drift af frivilliguddannelsen, udvikling og implementering af initiativ ”veteraner støtter veteraner” samt en virksomhedsmentoruddannelse. Den tredje medarbejder arbejder med administrativ understøttelse af beskæftigelsesrådgivernes opgaveløsning. Du skal være indstillet på distanceledelse og på at gøre distancen kortere ved synlighed, lydhørhed og tydelighed. Du kan forvente ca. 3-5 rejsedage om måneden.

Du får ligeledes chefansvaret for de skadede veteraner, der er ansat i Veterancentrets Pulje (VEP), som er i et rehabiliteringsforløb. Der er aktuelt 68 skadede veteraner i VEP. Det er beskæftigelsesrådgiverne, der har den primære kontakt til disse.

Som leder af sektionen har du ansvaret for både driften og udviklingen af sektionen. Medarbejderne løser deres opgaver med stor selvstændighed og høj faglighed, hvilket kalder på, at du er fagligt velfunderet, bevarer overblikket, har blik for nuancerne og kan sparre og træffe beslutninger i komplekse sager.

Du vil som leder af Beskæftigelsesrådgiversektionen være del af en tværgående sektionsledergruppe og vil være med til at udvikle og koordinere Veterancentrets tværgående opgaveløsning.

Om dig

Du har en lang eller mellemlang videregående uddannelse med passende efteruddannelse. Vi ser gerne, at du har erfaring inden for beskæftigelsesområdet.

Vi lægger vægt på, at du kan lede stærke fagligheder med blik for det tværfaglige arbejdsfællesskab.

Du er vant til at have fagligt ansvar for kompleks opgaveløsning, og du har erfaring med forvaltning og lovgivning inden for beskæftigelsesområdet.

Vi lægger endvidere vægt på, at du har gode samarbejdsevner. Du møder andre mennesker med respekt og empati og kan i sparringen med dine medarbejdere stå stille og finde vej til løsninger, som alle kan være i.

Vi lægger vægt på din evne til at motivere andre, skabe følgeskab, ligesom du evner at lytte og kommunikere klart.

Endelig skal du have et helhedssyn, hvor du har blik for, at din enhed indgår som en del af den tværfaglige veteranindsats internt og eksternt, ligesom du er bevidst om, at du arbejder i en politisk styret organisation med fokus på veteranindsatsen.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning knyttet til stillingen.

Stillingen er på 37 timer ugentlig inkl. frokostpause. Fast arbejdssted er på Ringsted Kaserne.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning:
Hvis stillingen har vakt din interesse, så opfordres du til at kontakte chef for Rådgivnings-og Rehabiliteringsafdelingen, Jimmi Andreasen på telefon 3266 5367.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Birgit Jepsen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 3266 5811.

Ansøgningsfristen er den 13. marts 2023. Samtaler forventes afholdt i uge 12 og 13. Hvis du går videre til anden samtale, skal du forvente at skulle gennemføre en ledertest.

Vi ønsker stillingen besat fra den 1. maj eller efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket og vedhæfte CV, ansøgning og uddannelsesbevis. Vi gør opmærksom på, at filerne skal være i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Veterancentret (VETC)
Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og står for en systematisk indsats rettet mod alle veteraner og pårørende før, under og efter udsendelse. Ud over de proaktive indsatser kan alle veteraner og pårørende få støtte fra psykologer og socialrådgivere, hvis behovet er relateret til udsendelse. Vi koordinerer indsatser med interne og eksterne aktører på området. Opgaverne omfatter bl.a. produktion og formidling af viden om veteraner og deres forhold, socialområdet, rehabiliteringsområdet, det militærpsykologiske område, klinisk behandling og koordination af veteranområdets initiativer.

Du kan læse mere om Veterancentrets arbejde på vores hjemmeside, Veterancentret.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Ringsted
  • Mandag den 13. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1