Rødovre Jobcenter søger socialrådgiver til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

Koordinerende ungesagsbehandler til unge psykisk sårbare og kriminalitetstruede unge

Sammen med dine meget kompetente kolleger skal du, ud fra en empowerment-tankegang, motiverer den unge til at fokusere på ressourcer samt afklare og udvikle den unges arbejdsevne hen imod ordinært arbejde/ uddannelse eller fleksjob.

Vi søger en sagsbehandler til unge aktivitetsparate i alderen 16-29 år.

Koordinering af tværfaglige indsatser samt støtte til opstart og fastholdelse af uddannelse eller arbejde er det primære i ungesagsbehandler funktionen.

Udvikling og afklaring af arbejdsevne med henblik på tilknytning til arbejdsmarkedet på ordinære eller særlige vilkår.

Målgruppen består primært af unge med svære sociale og helbredsmæssige udfordringer, som vanskeliggør mål om uddannelse og fremtidigt arbejde. De unge er ofte udfordret af diagnoser som autisme, skizofreni og personlighedsforstyrrelse. Flere er kriminalitetstruede unge, der kan have misbrug og aggressiv fremtoning. De unge er ofte udfordret af deres adfærd og har brug for støtte til at takle den.

Rehabiliteringsgruppen arbejder systematisk med de unge så iværksættes en individuel tværfaglig plan. Planen skal være afgørende for, at den unge på sigt bliver selvforsørgende på ordinære eller særlige vilkår, eksempelvis i et fleksjob.

Der er tæt samarbejde med sagsbehandler kolleger, tilknyttede mentorer, Ungeenhedens egne tilbud, kriminalforsorgen, psykiatrien og den unges netværk.

Din profil

Du skal have en uddannelsesbaggrund som socialrådgiver eller lignende og være god til løbende at holde dig ajour med afgørelser og lovgivning.

Det er vigtigt at du har et indgående kendskab til målgruppen LAB aktivitetsparat og at du har forståelse for og trives med de længerevarende sagsforløb.

Du arbejder tæt med den unge, hvorfor det er vigtigt, at du som person er god til at skabe kontakt og har en høj grad af troværdighed. Du har gode samarbejdsevner og er fleksibel i forhold til en omskiftelig arbejdsdag.

IT-mæssigt har du erfaring med MOMENTUM, Netforvaltning Sundhed, Mediconnect, SBSYS og NIS.

Derfor skal du vælge os

Jobcentrets Ungeenhed er en velfungerende afdeling hvor du oplever god støtte og sparring fra ledelse og 25 kompetente kolleger. Rehabiliteringsteamet består af fem sagsbehandlere og en studentermedhjælper. Alle i teamet har en høj grad af faglighed og elsker at nørde med jura og faglighed til den rigtige løsning er fundet.

Vi arbejder systematisk og tværfagligt, med stor fokus på metodeudvikling og fælles energi, hermed opnår vi de gode resultater.

Afdelingen lægger vægt på det gode arbejdsmiljø herunder stor indflydelse på eget arbejde, en dialogbaseret arbejdsform, humor og uhøjtidelig ledelsesstil.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer om ugen med flekstid. Løn- og ansættelsesforhold ifølge gældende overenskomst, efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er med opstart snarest.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte teamchef Vigga Hassing Pedersen 36 37 70 33, sagsbehandler Christine Lagoni 30 76 93 65 eller Heidi Lind Jensen 36 37 73 86.

Arbejdssted:Rødovre Jobcenter, Egegårdsvej 66.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 17. marts 2020. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler: uge 13.

Om os

Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivselsordning med kaffe og the, samt en sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Rødovre
  • Tirsdag den 17. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 4
20. august 2024 4