To socialrådgivere/socialformidlere til Børne- og Ungeteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

Vi mangler to erfarne og dygtige socialrådgivere/socialformidlere der brænder for arbejdet med udsatte børn, unge og deres familier til vores Børne- og Ungeteam i Børne- og Familieafdelingen

Vi søger dig, der ønsker at gøre en forskel for udsatte børn, unge og deres familier

Da to af vores dygtige socialrådgivere har fået mulighed for at prøve nye udfordringer, henholdsvis i psykiatrien og som faglig koordinator, søger vi to nye faste socialrådgivere/socialformidlere til vores Børne- og Ungeteam. Stillingerne er på 37 timer om ugen med opstart 1. juli 2020 eller snarest derefter.

Du vil komme til at arbejde med børn i alderen fra 0 til 22 år; udarbejde børnefaglige undersøgelser, handleplaner og iværksætte foranstaltninger med dertil hørende opfølgninger.

I Børne- og Familieafdelingen er der gode muligheder for sparring med kollegaer på tværs af faggrupper og vi arbejder ud fra den løsningsfokuserede tilgang, herunder er vi inspireret af tankerne bag Signs of Safety, som et kommunikationsredskab i mødet med familierne, og under drøftelser på teammøderne. Vi bruger SBSYS som sagsbehandlingssystem.

Der er ugentlige teammøder med deltagelse af en socialfaglig leder og vi har ekstern supervision hver 6. uge. Vi tilbyder et introforløb med mentorordning i opstartsfasen.

Din profil

Vi søger efter en kollega, som vigtigst af alt, brænder for arbejdet med udsatte børn, unge, og deres familier. Desuden forventer vi, at du opfylder følgende kriterier:

  • At du har relevant faglig baggrund som socialrådgiver eller socialformidler.
  • At du har erfaring inden for myndighedsområdet på børne- og ungeområdet.
  • Du må gerne have erfaring med SBSYS.
  • At du kan bevare overblikket i en forudsigelig hverdag med pressede situationer.
  • Er god kommunikativt i mødet med det enkelte barn og familie.
  • Kan arbejde selvstændigt, men evner samtidigt det tværfaglige samarbejde.
  • Er positiv og engageret både fagligt og socialt.
  • Bidrager til det gode arbejdsmiljø vi har, og den løbende faglige sparring i afdelingen.

Derfor skal du vælge os

Børne- og Familieafdelingen består af et Børne- og Ungeteam med 11 rådgivere, et Specialteam med fire rådgivere og et Visitationsteam med fire rådgivere, som vurderer alle nye henvendelser. Derudover har vi Familieplejeteamet med tre medarbejdere, som hjælper myndighedsrådgiveren i anbringelsessager. Til en række af de administrative opgaver i afdelingen, har vi et Administrativt team på tre.

Vi har vores eget Familiehus med psykologer og familiebehandlere, fødselssamarbejde, støttekontaktpersoner, ungdomsboliger med støtte, skole-socialbehandlingstilbud og et børnehus. Vi samarbejder tæt med PPR, sundhedspleje, skoler og daginstitutioner.

I ledelsen er der en afdelingschef, to socialfaglige ledere, en administrativ leder og tre decentrale ledere.

Rødovre Kommune er kendetegnet ved en relativ flad struktur, hvilket gør, at det tværfaglige samarbejde er ligeværdigt og smidigt.

Vi tillægger det sociale samvær udenfor arbejdstiden stor værdi, både i teamet/afdelingen, og vi har flere gode traditioner for at styrke det kollegiale sammenhold.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte socialfaglig leder Jeanne Skat Sørensen på tlf. 36 37 73 64.

Arbejdssted: Børne- og Familieafdelingen, Egegårdsvej 48-50.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 19. maj 2020. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Om os

Rødovre Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Rødovre
  • Tirsdag den 19. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 4
20. august 2024 4