Børne- og Ungeteamet søger 3 socialrådgiver/formidler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

Har du lyst til at gøre en forskel for udsatte børn, unge og deres familier - så vil vi rigtig gerne have dig med på holdet.

Vi i Børne- og Familieafdelingen er i gang med at videreudvikle myn-dighedsområdets møde med borgerne, inspireret af tankegangen i "Barnet først" og Rødovre Kommunes "Sammen med Borgeren".

Dette med udgangspunkt i "Sammen med Borgeren's" ledetråde:

  • Mød mig
  • Hjælp mig med at finde vej
  • Husk min verden skal med

I forbindelse med en omorganisering, har 3 af vores dygtige socialråd-givere fået mulighed for at afprøve nye udfordringer internt i afdelingen. Så nu søger vi tre nye socialrådgivere/socialformidlere til vores Børne- og Ungeteam. Stillingerne er på 37 timer om ugen med opstart hhv. 1. september og 1. oktober 2021, eller snarest derefter.

Børne- og Familieafdelingen er meget optaget af, hvordan vi får det gode tværfaglige afsæt i vores løsninger til familierne. Derfor er der også flere fælles projekter i gang, mellem bl.a. Skoleområdet, Daginstitutionsområdet og Børne- og Familieafdelingen.

Du vil komme til at arbejde med børn og unge i alderen 0-22 år; udarbejde børnefaglige undersøgelser og handleplaner, samt iværksætte foranstaltninger med dertil hørende opfølgninger.

I Børne- og Familieafdelingen er der gode muligheder for sparring med kolleger på tværs af faggrupper og vi arbejder ud fra den løsningsfokuseret tilgang. I den forbindelse er vi inspireret af tankerne bag Signs of Safety. Det er et kommunikationsredskab vi bruger i mødet med familierne og blandt kollegerne på teammøderne.

Vi bruger SBSYS som sagsbehandlingssystem.

Der er ugentlige teammøder med deltagelse af en faglig koordinator og vi har ekstern supervision hver 6. uge. Vi tilbyder et introforløb med mentorordning i opstartsfasen.

Din profil

Vi søger en kollega, som vigtigst af alt, brænder for arbejdet med ud-satte børn, unge, og deres familier. Vi lægger vægt på, at du:

  • har relevant uddannelse som socialrådgiver eller socialformidler
  • har erfaring inden for myndighedsområdet på børne- og ungeområdet.
  • kan overskue og håndtere en til tider hektisk og alsidig hverdag.
  • har gode kommunikationsevner i mødet med det enkelte barn og familien.
  • kan arbejde selvstændigt, men evner samtidigt det tværfaglige samarbejde.
  • er aktivt deltagende og gerne byder nysgerrigt og udfordrende ind, både i faglige drøftelser, og i supervisionsrummet
  • er udviklingsorienteret og har lyst til at arbejde i en organisation, som er i udvikling
  • bidrager med et godt humør, og en aktiv indstilling til at fremme det gode sociale arbejdsmiljø.

Derfor skal du vælge os

Børne- og Familieafdelingen, myndighedsområdet, består af to faglige koordinatorer til henholdsvis Visitationsteamet/Børne- og Ungeteamet og Specialteamet. Børne- og Ungeteam med 12 rådgivere, Specialteam og Visitationsteam med hver fire rådgivere, Familieplejeteam og Administrationsteam med hver tre medarbejdere.

Herudover har vi et familiehus med familiebehandlingstilbud med psykologer og familiebehandlere, fødselssamarbejde, støtte- og kontaktpersoner, et skole-socialbehandlingstilbud, samt et børnehus. Vi samarbejder tæt med PPR, sundhedsplejen, skoler og daginstitutioner.

Ledelsen består af en Børne- og Familiechef, en leder af myndighedsområdet, en administrativ leder og 3 decentrale ledere.

Rødovre Kommune er kendetegnet ved en relativ flad struktur. Det betyder, at det tværfaglige samarbejde både er ligeværdigt og smidigt.

For os er det sociale samvær i og uden for arbejdstiden meget vigtigt, både i teamet/afdelingen. Her er flere gode traditioner for at styrke det kollegiale sammenhold.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere

Børne- og Familieafdelingen, myndighedsområdet, består Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte leder af myndighedsområdet Jeanne Skat Sørensen på tlf. 36 37 73 64.

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 16. august 2021. Klik på knappen "søg job" for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 20. august 2021.

Om os

Rødovre Kommune har fra 1. januar 2021 indført røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vores medarbejdere tilbydes en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Rødovre
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 5
18. august 2024 7
17. august 2024 7
16. august 2024 7
15. august 2024 7
14. august 2024 7
13. august 2024 7
12. august 2024 7
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 7
8. august 2024 5
7. august 2024 5