Socialfaglig leder til Børne- og Familieafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet
Har du et skarpt blik på vedvarende kvalitet i myndighedsarbejdet samt et stærkt fokus på trivsel og udvikling, så er du måske vores nye socialfaglige leder.

Du vil blive socialfaglig leder med personaleansvar for foranstaltningsgruppen som består af 10 socialrådgivere. Deres kerneopgave er udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser efter lov om social service § 50, iværksættelse og opfølgning på foranstaltninger efter lov om social service § 52 og § 58 samt psykosociale sager under kapitel 11 i lov om social service.

Din profil
Dine kerneopgaver

  • nærværende ledelse i parløb med medarbejderne
  • yde faglig sparring til medarbejdere og sikre, at hele organisationen arbejder i samme retning
  • skabe rammer der understøtter trivsel, godt og sundt arbejdsmiljø i grupperne
  • sparring og tæt ledelsessamarbejde med den øvrige ledelsesgruppe
  • fokus på kvalitet og ressourcer, effektivitet og udvikling i opgaveløsningen med blik for balancen mellem systematik, kvalitet, faglig indsats og effekt.

Der er ligeledes også en socialfaglig leder for visitationsgruppen som har fokus på en tidlig forebyggelse, opsporing og indsats til udsatte børn/unge og deres familier, jf. lov om social service § 11 samt handicapgruppen som arbejder med børn og unge og deres familier indenfor handicapkompenserende ydelser.

Du vil i den daglige drift indgå i et tæt samarbejde med den øvrige ledelsesgruppe, som ud over lederen for visitations- og handicapgruppen består af en administrativ leder og børne- og familiechefen.

Du får en høj grad af ledelsesrum og mulighed for at sætte dit præg på dine fagområder i tæt samarbejde med den øvrige ledelsesgruppe.

Vi har de sidste tre år brugt den løsningsfokuserede tilgang i arbejdet med børn, unge og deres familier, idet vi ønsker, at borgerne er mest muligt inddraget i egen sag.

Vi bruger SBSYS og AS2007. Det vil derfor være en fordel hvis du har flair og interesse for udvikling og vedligeholdelse af IT systemer.

Det er vigtigt, at du

  • har en socialfaglig baggrund, som matcher det område du skal være faglig leder for
  • har ledelseserfaring eller erfaring der gør, at du har ledelses potentiale
  • har erfaring med arbejdet indenfor det psykosociale børneområde
  • er juridisk kompetent og løbende opdateret
  • evner at gå i metaperspektiv, da helhedstænkning er vigtig i opgaveløsningen i Børne- og Familieafdelingen
  • er en stærk holdspiller og er indstillet på, at løse opgaver på tværs af organisationen
  • er loyal, troværdig og tillidsvækkende i samarbejdet med både interne og eksterne samarbejdspartnere
  • er systematisk og struktureret.

Derfor skal du vælge os
Du vil blive en del af en ledelsesgruppe på Gunnekær og den udvidede ledergruppe med decentrale enheder under Børne- og Familieafdelingen.

Børne- og Familieafdelingen har ud over myndighedsdelen egne familieplejekonsulenter, familiebehandlingstilbud med psykologer og familiebehandlere, fødselssamarbejde, støttekontaktpersoner, ungdomsboliger, skole/-socialbehandlingstilbud og vores eget Børnehus. Vi samarbejder tæt med PPR, Sundhedsplejen, skoler og daginstitutioner.

Kendetegnet for hele Børne- og Familieafdelingen er, at vi er mange erfarne og engagerede medarbejdere, hvor faglighed i arbejdet sættes højt. Det er en afdeling hvor den sociale omgangstone er afslappet, og hvor der er let til grin.

Vi skal i fælleskab realisere Rødovres vision for velfærdsfornyelse ’Sammen om Rødovre’. Visionen viser nye veje for indsatserne ved at styrke den offentlige samtale, samskabe velfærd med borgerne, løse opgaverne i fællesskab og hjælpe dem, der har behov. Forebyggende og tidlige indsatser står højt på dagsordenen. Hele organisationen arbejder desuden med social kapital.

Rødovre Kommune er med ca. 39.400 borgere en kommune i vækst, og særlig børnefamilier flytter til. Kommunen er kendetegnet ved en stærk fællesskabsfølelse og et stort civilsamfundsengagement. Der er højt til loftet, udstrakt tillid og et stort ledelsesrum.

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte børne- og familiechef Sara Claces på 36 37 74 12.

Arbejdssted: Børne- og Familieafdelingen, Gunnekær 64.

Ansøgning
Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 28. juni 2019. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.

Om os
Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivselsordning med kaffe og the, samt en sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Rødovre
  • Fredag den 28. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 4