[xxxxx]srådgivere til Psykiatri & Handicap

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Savner du fagligt stærke, humørfyldte og top-engagerede kollegaer? Så skal du læse videre!

Vi søger 2 engagerede Myndighedsrådgivere til sagsbehandling/visitationsopgaver i Myndighedsafdelingen.

Aktuelt pågår der et udviklingsarbejde med ”Fremtidens Ungesagsbehandling i Bornholms Regionskommune”, hvilket betyder, at vi tager afsæt i børn, unge og familiers egne ønsker og forhåbninger til det gode liv, for at flere unge gives de bedste muligheder for at mestre deres liv med uddannelse og job.

Dette betyder helt konkret, at nogle unge fremadrettet skal have deres sagsbehandler i Center for Psykiatri & Handicap i stedet for, som tidligere i vores børne- og familieafdeling. Dermed er vores målgruppe unge og voksne, i aldersgruppen 15 år og opefter. Borgerne kan have handicap, sindslidelser, f.eks. spiseforstyrrelse, psykisk sårbarhed, misbrugsproblemer og social udsathed.

Organisatorisk har vi, som følge af ændringerne afledt af ”Fremtidens Ungesagsbehandling” valgt at organisere os i 2 grupper af sagsbehandlere. Dette er henholdsvis gruppen, der primært sagsbehandler for borgere mellem 15 og 30 år, og gruppen, der primært sagsbehandler for borgere over 30 år. Dette for at sikre en kontinuitet i sagsbehandlingen for alle vores borgere. Vi prioriterer, at vi fortsat er én afdeling, som løfter i flok.

Ligeledes betyder vores nye arbejdsområde indenfor unge-målgruppen, at vi lægger stor vægt på relevant kompetenceudvikling, da vi har et stort ønske om at sikre bl.a. en god implementering af Barnets Lov for vores unge.

Der er tale om 2 faste stillinger.

Hvem er vi?

Vi mener det, når vi siger, at ”vi vil borgeren”. Derfor er vores Myndighedsrolle også under rivende udvikling, hvor vi kommer endnu tættere på borgeren, når vi sammen med dem skal finde de gode kreative løsninger, som kan medvirke til at borgeren bliver mere selvstændig og selvhjulpen og får en bedre livskvalitet.

Vi er en afdeling med gode udviklingsmuligheder, fleksibel arbejdstid og gode kolleger. Vi er en afdeling der vægter ledelsesmæssig og kollegial støtte til opgaveløsningen, når ting bliver svære. Vi prioriterer også at alle medarbejdere får løbende supervision.

Afdelingen har igennem de seneste mange år præsteret flotte trivselsundersøgelser, og vi vægter at vores trivsel også hænger sammen med vores evner og muligheder for at løfte vores faglige kerneopgaver.

Vi har stort fokus på at holde sagsmængden inden for socialrådgiverforeningens vejledende sagstal for området, og vi prioriterer, at vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde.

Organisatorisk set er vi 23 fagligt ambitiøse medarbejdere og en Myndighedsleder, der står og mangler dig som vores fremtidige kollega.

Dine arbejdsopgaver

Afdelingens opgaver består af helhedsorienteret råd og vejledning samt visitation og løbende opfølgning på iværksatte foranstaltninger. Du vil have en koordinerende funktion i forhold til at skabe en ramme for borgernes hverdagsliv. Du vil have samarbejde med kommunens øvrige centre med henblik på at understøtte borgerens vej mod uddannelse og beskæftigelse. Det er vigtigt, at du vil medvirke til at bevare og udvikle dette ud fra et fagligt og økonomisk perspektiv.

Vi arbejder ud fra pointerne i recoveryorienteret rehabilitering. Det betyder helt konkret, at vi arbejder ud fra borgerens ønsker og håb, ved at stille skarpt på, hvad borgeren ønsker at arbejde med, og hvilke mål borgeren har for sit eget liv. Det er borgerens behov, der er i centrum, og ud fra dette tilrettelægger vi tilbud til den enkelte borger og udarbejder indsatsmål og planer.

Du møder en organisation med højt til loftet, en stor grad af medindflydelse på opgaveløsningen og fleksibilitet i hverdagen. Du vil kunne præge dit eget job og indhold, og samtidig er vi en afdeling hvor vi står sammen, også når opgaverne bliver svære.

Hvem er du?

Så - er du nysgerrig på mennesker og på hvilken indsats der virker i forhold til den enkelte borger? Kan du lide at arbejde med fagligt udfordrende problemstillinger, som kræver høj grad af koordinering med borgeren i centrum? Kan du se mening i fælles mål med kommunens øvrige centre og understøtte borgerens uddannelses- og jobmæssige perspektiv via servicelovens bestemmelser? Vil du være med til at sikre rette indsats i rette tid til borgere i sårbare og udsatte positioner? Synes du det er spændende, når rette indsats til rette tid også skal balancere med den rette takst? - Så er du vores kommende kollega!

Vi har forventninger til, at du:

  • er socialrådgiver/socialformidler
  • er fagligt velfunderet og hele tiden er villig til at blive bedre
  • vil arbejde seriøst og målrettet med vores metoder
  • har gode evner inden for IT og er i stand til at sætte dig ind i nye fagsystemer
  • har forståelse og engagement i forhold til det at arbejde med borgernes selvstændiggørelse, selvbestemmelse og recoveryorienterede rehabilitering
  • har gode tværfaglige evner, da vi samarbejder og koordinerer på tværs med mange forskellige samarbejdspartnere, både med private, regionale og lokale tilbud. Det fordrer gode kommunikationsevner, skriftlige såvel som mundtlige.

Ved ansættelse vil der være planlagt introduktionsprogram til vores arbejdsområder og vores borgernære tilbud. Ligeledes vil der være mentorordning de første 6 måneder til at varetage sidemandsoplæring og daglig sparring. Derudover er vi kendt for at være en afdeling, hvor der altid er vilje til at hjælpe hinanden.

Stillingerne er med ansættelse pr. 1. maj 2024. Tiltrædelse tidligere eller senere vil kunne aftales. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Det kan aftales at ansættelsen bliver på deltid med mulighed for ned til 32 timer om ugen. Der er flekstid. Derudover har vi en aftale om fleksibel arbejdstid som gør det muligt at lave individuelle aftaler, så en mere fleksibel arbejdsuge kan imødekommes.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.
Kørekort til personbil er et krav.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen.

Ansøgningsfrist

21-03-2024

Samtaletidspunkt

19-03-2024

Ansættelsesdato

01-05-2024

Kontaktperson

leder af Myndighed
Karina Holmberg
56927815 / 30182155
eller

socialrådgiver

Sine Rud

56927811 / 21229501

Arbejdssted

Myndighed
Ullasvej 17, 3700 Rønne

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads.

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

Center for Psykiatri og Handicap
I Center for Psykiatri og Handicap yder vi kompetent støtte og vejledning. Vi ser faglighed som nøglen til at løfte vores opgaver og nå vores mål om at borgerne lykkes i livet, på egne præmisser. Vi arbejder med borgernes medborgerskab og indflydelse på eget liv, så borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, eller særlige sociale udfordringer har mulighed for at tage del i samfundslivet på lige fod med andre borgere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Rønne
  • Torsdag den 21. marts 2024

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Rønne over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0