Erfaren socialrådgiver søges til Retspsykiatrisk afdeling på Psykiatrisk Center Sct. Hans

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Psykiatrisk Center Sct. Hans søger en socialrådgiver eller socialformidler til et 11 måneders fuldtidsvikariat med tiltrædelse 1. juli 2021. Så hvis du interesserer dig for retspsykiatriens komplekse behandlingsforløb, så vil vi meget gerne høre fra dig!

Psykiatrisk Center Sct. Hans’ afdeling R er landets største retspsykiatriske afdeling og varetager regionsfunktionen for retspsykiatrisk behandling. Afdelingen er smukt beliggende ud til Roskilde Fjord og Boserupskov og varetager behandling og pleje af den gruppe retspsykiatriske patienter, som har et særligt behov for retspsykiatrisk ekspertise, og som kræver høj grad af sikkerhed i forhold til sig selv og det omgivende samfund.

Afdeling R består af 10 afsnit med i alt 110 patienter, der alle har en alvorlig psykisk lidelse, primært skizofrenidiagnose og ofte også et misbrug af euforiserende stoffer. Alle patienter har en retslig foranstaltning.

Lidt om jobbet og hvad vi kan tilbyde
Som socialrådgiver på retspsykiatrisk afdeling bliver du en del af en organisation i forandring og udvikling, hvor høj faglighed, samarbejdsvillighed og foranderlighed kendetegner en normal hverdag. Du skal trives med at yde høj service og navigere i en hverdag, hvor du aldrig ved, hvad dagen bringer.

Vi tilbyder et spændende og udviklende miljø, hvor vi arbejder recoveryorienteret og tværfagligt ud fra den kognitive referenceramme, og hvor de enkelte patienter følges hele vejen gennem indlæggelsen. Du skal, udover patienterne, samarbejde internt med: Læger, psykologer, socialrådgivere, sekretærer, sygeplejersker, sosu-assistenter, plejere, pædagoger, ergoterapeuter og aktivitetsmedarbejdere.

Din funktion er at koordinere den sociale indsats overfor den enkelte patient i forhold til kommuner, kriminalforsorg, socialpsykiatriske bosteder og andre relevante samarbejdspartnere under hele indlæggelsen og i udskrivningsfasen.

Du bliver tilknyttet to lukkede afsnit, med hver 10 patienter, og kommer til at indgå i en faglig stærk gruppe af socialrådgivere, hvor der er mulighed for udvikling, faglig sparring og samarbejde.

Dine opgaver kommer bl.a. til at omfatte:

  • Udredning af økonomiske og sociale forhold, herunder ansøgning om forsørgelse samt afklaring af boligforhold og netværk
  • Varetage socialfaglige opgaver, således patienten bliver i stand til at modtage behandling og komme godt videre til en bedre hverdag
  • Rådgive og vejlede patienter og pårørende om socialfaglige problemstillinger samt afholde samtaler med familier og pårørende.
  • Agere tovholder for patienten i sektorovergangene
  • Socialfaglig sparring og vejledning til kollegaer, herunder faglig kvalificering af statusattester og erklæringer.

Helt nye faciliteter i 2021 – Vær med i forberedelsesfasen
Afdeling R er i rivende udvikling og i efteråret 2021 flytter alle de lukkede afdelinger ind i en stor nybygget sengeenhed kaldet Udsigten, med bedre fysiske rammer for patienter og personale.

I Udsigten bliver der større mulighed for flere gruppeterapeutiske forløb, samt flere individuelle tilrettelagte aktiviteter som understøtter en målrettet rehabiliteringsindsats.

Vi glæder os til de nye muligheder i nybyggeriet og er allerede nu i gang med at forberede denne spændende forandrings- og udviklingsproces. Et forberedelsesarbejde du også får mulighed for at blive en del af.

Vores forventninger til dig
Vi søger enkollega, der:

  • arbejder selvstændigt og struktureret og kan prioritere sine opgaver
  • er psykisk robust og god til at bevare overblikket i pressede situationer
  • er en dygtig formidler og kan kommunikere tydeligt, fordomsfrit og respektfuldt skriftligt og mundtligt
  • har humor, et godt humør og en positiv tilgang til livet
  • hviler i sin monofaglighed, har gode samarbejdsevner på tværs af faggrupper og sektorer, og som ser muligheder og fordele i det tværfaglige samarbejde

For at blive taget i betragtning til stillingen, skal du være uddannet socialrådgiver eller socialformidler med et godt kendskab til Serviceloven, Aktivloven og Pensionsloven. Vi ser gerne, at du har kendskab til arbejdet med psykisk syge kriminelle samt erfaring med lignende arbejdsopgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er et fuldtidsbarselsvikariat, der løber fra d. 1. juli 2021 til den 31. maj 2022.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Ansøgningsproces
Søg via linket her på siden. Ansøgning skal være os i hænde senest den 9. maj 2021. Du bedes uploade CV og uddannelsespapirer sammen med din ansøgning. Ansættelsessamtaler afholdes den 17. og 18. maj 2021

For spørgsmål eller yderligere information om stillingen kan du kontakte ledende socialrådgiver Lene Westergaard Birk på telefon 51 42 36 81.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Roskilde
  • Søndag den 09. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 8
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 5