Socialrådgiver med særlig interesse for de rehabiliterende indsatser på et åbent retspsykiatrisk afsnit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Kunne du være interesseret i at have ansvar for de socialfaglige indsatser i komplekse retspsykiatriske behandlingsforløb, så hører vi meget gerne fra dig!

Psykiatrisk Center Sct. Hans’ afdeling R er landets største retspsykiatriske afdeling og varetager regionsfunktionen for retspsykiatrisk behandling.

Lige nu søger vi en dygtig kollega til at varetage socialrådgiverfunktionen på et vores åbne afsnit; R4, der varetager behandling af patienter, der efter indlæggelse i lukket afsnit, vurderes parate til at tage del i ansvaret for eget liv og fremtid.

Hverdag og arbejdsopgaver

R4 er et roligt afsnit, hvor patienterne er stabile, når de kommer til afsnittet, og fokus er på den lange bane. Du ansættes i socialrådgivergruppen på Sct. Hans, men bliver som socialrådgiver på R4, en del af patienternes tværfaglige kontaktteam, der sammen har ansvaret for at sammensætte og udvikle patienternes behandlings- og rehabiliteringsforløb.

Sammen med teamet støtter du patienterne i at reetablere en hverdag og forberede sig på et selvstændigt liv efter langvarig indlæggelse. I den forbindelse får du ansvaret for at koordinere den sociale indsats overfor den enkelte patient i forhold til kommuner, kriminalforsorg, socialpsykiatriske bosteder og andre relevante samarbejdspartnere under hele indlæggelsen og i udskrivningsfasen.

Dine opgaver kommer bl.a. til at omfatte:

  • Udredning af økonomiske og sociale forhold, herunder ansøgning om forsørgelse samt afklaring af boligforhold og netværk
  • Varetage socialfaglige opgaver, således patienten bliver i stand til at modtage behandling og komme godt videre til en bedre hverdag
  • Rådgive og vejlede patienter og pårørende om socialfaglige problemstillinger samt afholde samtaler med familier og pårørende.
  • Agere tovholder for patienten i sektorovergangene
  • Socialfaglig sparring og vejledning til kollegaer, herunder faglig kvalificering af statusattester og erklæringer.

Afsnittes sub-speciale er at modtage patienter med en udvisningsdom. Vi har dermed et flerkulturelt og flersprogligt miljø, hvor du også kommer til at arbejde med rehabilitering, i forhold til at kunne give den bedste støtte til et nyt liv i et hjemland.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Grundig introduktion til retspsykiatrien. Du bliver en del af en faglig stærk socialrådgivergruppe, hvor der er mulighed for udvikling, monofaglig sparring, og selvstændighed.

Vi tilbyder et spændende og udviklende miljø, hvor vi arbejder recoveryorienteret og tværfagligt ud fra den kognitive referenceramme, og hvor de enkelte patienter følges hele vejen gennem indlæggelsen.

Vi prioriterer samarbejde højt, og vi bruger hinanden til at udvikle praksis og egne kompetencer.

Vores forventninger til dig

Vi søger enkollega, der:

  • arbejder selvstændigt og struktureret og kan prioritere sine opgaver
  • er god til at bevare overblikket i pressede situationer
  • er en dygtig formidler og kan kommunikere tydeligt, fordomsfrit og respektfuldt skriftligt og mundtligt
  • hviler i sin monofaglighed, har gode samarbejdsevner på tværs af faggrupper og sektorer, og som ser muligheder og fordele i det tværfaglige samarbejde

For at blive taget i betragtning til stillingen, skal du være uddannet socialrådgiver eller socialformidler med et godt kendskab til Serviceloven, Aktivloven og Pensionsloven. Vi ser gerne, at du har kendskab til arbejdet med psykisk syge kriminelle samt erfaring med lignende arbejdsopgaver.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er til besættelse 1. november 2022.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, afsnittet eller timesammensætning, er du velkommen til at kontakte ledende socialrådgiver Stine Wissing Olsen på 21 66 94 19.

Du søger ved at uploade CV, ansøgning og dokumentation for faglige kompetencer via linket her på siden senest d. 15. september 2022.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og forventer at afholde samtaler d. 20. september 2022.

Du kan læse mere om retspsykiatrien på www.psykiatri-regionh.dk/nyt-job-retspsykiatri, eller følge med i hverdagen på vores instagram: retspsykiatri.scthans.udsigten. Du kan også læse og høre mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Roskilde
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Har du fokus på socialfaglig udvikling, og ønsker du at være med til at hæve standarden for sagsbehandling i [xxxxx]? Så har vi en spændende mulighed til dig. Vi søger .
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet I forbindelse med implementeringen af Barnets lov opnormerer vi i vores tidlige indsats og søger derfor en ekstra børne- og ungerådgiver til vores skoleteam. Målet er at familier, børn .
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Køge

    Om stillingen: Gennem de seneste år har vi indført F-ACT teams i behandlingsarbejdet i Distriktspsykiatrien Køge, og vi er nu godt i gang. Som socialrådgiver hos os vil du derfor komme til at d..
    • Socialrådgiver
    • Køge
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Specialteamet søger en ny kollega 37 timer om ugen til vores skønne arbejdsplads, med tiltrædelse d. 1. september 2024 eller snarest muligt derefter. Børn og ungeafdelingen er indde..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
10. juli 2024 8
9. juli 2024 7
8. juli 2024 6
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 4
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 4
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4