Koordinerende Socialrådgivere til Ungeenheden i Skanderborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Ungeenheden - en del af KUI i Skanderborg Kommune søger to nye kollegaer

Vi søger to dygtige og engagerede Koordinerende Socialrådgivere, der, særligt, brænder for arbejdet med unge med psykiske, kognitive og sociale udfordringer. Der er tale om et længerevarende vikariat på 37 timer løbende resten af 2024 og hele 2025 og en fast stilling på 33 timer. Det er vigtigt, du i ansøgningen angiver, hvis du kun er interesseret i en af stillingerne.

Stillingerne indeholder varetagelse af myndighedsopgaver ift. unge mellem 18 og 30 år, der modtager uddannelseshjælp. Gruppen af unge er primært vurderet aktivitetsparate og vurderes dermed ikke at kunne varetage et job eller uddannelse indenfor 1 år. Derudover skal du varetage opgaver i forbindelse med vores Ungevisitation.

Vores fælles opgave i Ungeindsatsen er, at unge hjælpes til et liv med uddannelse eller job og samtidig har stærke relationer i deres netværk og handlekompetencer til at agere. Vi er en del af en organisation, hvor der kan være mange professionelle i den unges liv. Vores samarbejde med andre aktører har en meget høj prioritet hos os, og vi ønsker, at der via dette kommer én fælles plan for den unge.

Vi har en forpligtelse til at bidrage til indfrielsen af de lovgivningssatte mål og Skanderborg Kommunes værdier og vision.

Vi tror på, at de unge kan og vil noget, og at alle ønsker at være en del af et fællesskab. Vi møder de unge med nysgerrighed, forståelse og med forventninger. Tillid er en grundlæggende kerneværdi hos os, fordi vi tror på, at det er grundlaget for at skabe forandring sammen.

Du vil blive en del af Ungeenheden, som består af et myndighedsteam og et team bestående af målrettede indsatser for unge i alderen 15-30 år. Vi sidder på flere adresser i Skanderborg, men arbejder sammen i planer og indsatser omkring de unge samt i praksis- og kompetenceudviklingsfællesskaber.

Opgaver
De primære arbejdsopgaver vil være afholdelse af samtaler med de unge, afgivelse af beskæftigelsesrettede tilbud, udfærdigelse af 'Min plan', sagsbehandlingsopgaver i forbindelse med udvikling af arbejdsevne, endvidere give råd og vejledning i forhold til en tilbagevenden til uddannelse eller arbejdsmarkedet. Der vil forekomme administrative opgaver i forbindelse med udarbejdelse af Rehabiliteringsplanens forberedende del. Denne beskriver og dokumenterer den unges situation, og planen udgør en forberedelse til rehabiliteringsteamets behandling af sagen, hvor der bl.a. tages stilling til fleksjob, ressourceforløb og førtidspension.

Videre vil du komme til at arbejde med servicelovens § 82 a & b samt §85, da vi i Skanderborg Kommune arbejder med helhedsindsatser, der understøtter de unge i at komme i uddannelse eller beskæftigelse og at mestre eget liv.

Du skal koordinere og samarbejde på tværs af fagsekretariater og sikre en helhedsorienteret indsats, hvor den unge er i fokus. Her spiller den sammenhængende kommunale ungeindsats (KUI) en stor rolle i opgaveløsningen. Koordineringsarbejdet er ligeledes ift. eksterne samarbejdspartnere f.eks. uddannelsestilbud, regionspsykiatrien, kriminalforsorgen m.fl.

Vi søger kollegaer som
  • evner at møde de unge med en tro på, at de unge både kan og vil - og du kan hjælpe de unge med at stille de rammer op, som gør, at målet nås
  • har lyst til at arbejde med mangeartede opgaver. Herunder dele af Serviceloven som en del af den helhedsorienterede indsats for at hjælpe unge mod uddannelse eller beskæftigelse
  • har lyst til at arbejde med målgruppen og kan stille krav til den unge omkring afklaring af uddannelses- og arbejdsmarkedsmuligheder
  • har relevant uddannelse som f.eks. socialrådgiver
  • har kendskab til relevant lovgivning og arbejdsmarkedsforhold, gerne både lokalt og på landsplan
  • er robust og kan have travlt uden at miste overblikket
  • har en god datadisciplin, en god skriftlighed (vi anvender Fasit) og gode kommunikations- og formidlingsevner såvel skriftligt som mundtligt
  • er gode til at samarbejde på tværs med både interne og eksterne kollegaer fra forskellige faglige områder


Vi tilbyder
  • en fremsynet og målrettet organisation med masser af udviklingspotentiale
  • gode engagerede kollegaer med en positiv tilgang til arbejdet
  • et spændende og udfordrende arbejdsområde med fokus på faglighed og mulighed for løbende sparring
  • et arbejdsmiljø, der lægger vægt på samarbejde, udvikling og faglig sparring
  • en god og respektfuld omgangstone og en dagligdag, hvor humor og godt humør spiller en stor rolle


Organisering
Ungeenheden udgør sammen med Ungdommens Uddannelsesvejledning Ungeindsatsen i Skanderborg Kommune og er organiseret i Arbejdsmarked og Social. Vi er en del af den kommunale ungeindsats, med tæt samarbejde med Børn og Unge og Social, Omsorg og Handicap.

Løn og arbejdstid
To stillinger.

Et vikariat i 2024 og hele 2025 på 37 timer.

En fast stilling på 33 timer.

Ansættelsesdato: 1. maj eller snarest muligt.

Arbejdsstedets adresse: Skanderborg Kommune, Ungeenheden, Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg. Her vil du primært have din daglige arbejdsdag.

Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny løn.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Ungeenheden, Stine Würtz på telefon 51 82 01 85 eller mail: [email protected]

Ansøgningsfrist
Onsdag den 13. marts 2024.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket.

Samtaler afholdes
Onsdag den 20. marts 2024.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Skanderborg
  • Onsdag den 13. marts 2024

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Århus

    Om jobbet:Trives du i et tæt tværfagligt samarbejde, og er du god til at arbejde relationelt? Vil du være med til at skabe nye veje, hvor skellet mellem familie og system bliver mindre, og hvor v..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Århus

    Om jobbet:Bofællesskabet Myrholmsvej søger en socialfaglig medarbejder i en 37 timers stilling til Bofællesskabet Myrholmsvej pr. 1/9-2024 eller snarest muligt. Bofællesskabet Myrholmsvej er et lil..
    • Socialrådgiver
    • Århus
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Østjylland

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Socialrådgiver
    • Østjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Grenaa

    Socialrådgiver med dedikation til ungeområdet til Børne- & Ungecenter Norddjurs (BUCN)ER DU VORES NYE KOLLEGA…Vil du være med til at bidrage ind i skabelsen af et trygt og omsorgsfuldt miljø for a..
    • Socialrådgiver
    • Grenaa
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2