Vi ”babyboomer” i Sygedagpengeteamet. Det er din mulighed for at få nye udfordringer i vores team.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Vi har i teamet flere kollegaer i lykkelige omstændigheder og der kommer derfor flere og flere medlemmer til vores "sygedagpenge-barselsnetværk" – hvor vores barslende kolleger kommer på besøg med de små nye verdensborgere i et fast interval - så kan vi alle følge med, og vores kolleger kan følge med i, hvad der sker hos os.

Derfor er vi netop nu gået i gang med at finde vores nye kolleger til flere barselsvikariater i løbet af efteråret samt en fast stilling. Er det DIG, der skal være én af vores nye kolleger, og blive en del af et af vore selvstyrende teams - fyldt med energi, engagement og kompetence?

Så er chancen der nu for at blive en del af vores Sygedagpengeteam.

Vores måde at arbejde på i Arbejdsmarkedsafdelingen er helt særlig, - her bliver du en del af et mindre, fast team af jobrådgivere og jobformidler. Sammen arbejder vi målrettet på at finde den bedste vej tilbage til arbejdsmarkedet eller ind på uddannelsesstien for den enkelte sygemeldte. Vi kalder det selvstyrende teams, og det er netop kernen i måden vi arbejder på.

Vores selvstyrende teams består af 4-5 dedikerede jobrådgivere samt 1 jobformidler, der arbejder tæt sammen om sygemeldte borgere, der ud over sygdom også kan have komplekse udfordringer. Vi sætter faglig refleksiv praksis højt, hvor vi søger de innovative løsninger og tværfaglige perspektiver. Det selvstyrende team er en central del af den aktive indsats for borgeren, og sammen finder teamet den bedste og mest bæredygtige løsning – altid indenfor gældende lovgivning.

Du skal være indstillet på at vi har mange kontaktflader og mange møder ude af huset, for at understøtte fastholdelse af, eller vejen retur, til arbejdsmarkedet. Vi er således ude på arbejdspladsen for at bidrage til den gode fastholdelsesplan og den delvise raskmelding, -for at etablere den bæredygtige praktik eller for at følge op på lønnede timer. Vi arbejder tværfagligt, og har således mange kontaktflader med sundhedsvæsnet og andre, der kunne være relevante at inddrage for den sygemeldte.

Vi forventer af dig, at du:

  • Har relevant uddannelse og erfaring med beskæftigelsesområdet – gerne sygedagpenge- og jobafklaringsområdet og meget gerne erfaring med at skrive gode afgørelser. Vi sikrer at du får en grundig introduktion til vores team og arbejde via vores mentorforløb internt i afdelingen.
  • Evner at sætte dig ind i lovgivningen og de muligheder, der findes for at kunne tilrettelægge en individuel og målrettet indsats mod selvforsørgelse. Du evner at kunne påtage dig myndighedsrollen hvor dette er påkrævet
  • Forstår at arbejde formålsstyret efter mål og delmål i samarbejde med borger, dit team og øvrige professionelle samarbejdspartnere
  • Kan møde den sygemeldte med respekt og evner at inspirere og motivere, herunder at du har blik for potentialer og ressourcer frem for begrænsninger
  • Har en god social forståelse og særdeles skarpe kommunikationsevner både i tale og på skrift
  • Er indstillet på, at IT-værktøjer indgår som en naturlig del af arbejdet
  • Evner at arbejde i en politisk styret organisation, hvor ny lovgivning ofte stiller krav til omstillingsparathed og ny læring
  • Kan have mange bolde i luften og samtidig arbejde systematisk og metodisk
  • Gerne tysk på samtale niveau
  • Kørekort B

Hvem er vi?

I Arbejdsmarkedsafdelingen varetager vi beskæftigelses- og integrationsindsatsen i Sønderborg Kommune.

Vores fokus er at gøre mere af det, der virker! Vi arbejder kontinuerligt med at udvikle og styrke det tværfaglige samarbejde og opbygge stærke samarbejdsrelationer med det lokale erhvervsliv. Vi lægger samtidig vægt på at forbinde gældende lovgivning med høj faglighed, udvikling og gode resultater.

Hos os får du et spændende job, hvor ikke to dage er ens. Du bliver en del af et godt samarbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og hele tiden lærer og dygtiggør os. Du får erfarne og metodestærke kollegaer – og dermed de bedste betingelser for faglig sparring. Og så får du ikke mindst et stærkt kolleganetværk, hvor humor og fællesskab sættes højt, hvor der er travlt, -men hvor vi trækker på samme hammel.

Vi hjælper dig godt på vej i dit nye job, og du bliver koblet med en erfaren kollega fra vores mentorteam, som skal bistå dig de første måneder. Vi står klar med et struktureret introduktionsprogram for både vores Sygedagpengeteam og for hele huset, så du bliver klædt grundigt på.

Lyder det alt sammen spændende for dig og er du klar til at gøre en forskel? Så glæder vi os til at læse din ansøgning.

Nysgerrig?

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Teamleder Daniela Klitgaard Jensen 27 90 53 94 eller én af dine måske kommende kolleger, jobrådgiver Corinna Hansen 40 16 87 42

Løn og ansættelsesvilkår

Ansøgningsfrist den 20. september 2024. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 39.

Der er tale om en fast stilling med start hurtigst muligt og flere vikariater hen over efteråret.

Tiltrædelse: hurtigst muligt og løbende

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge, uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund. Stillingen er omfattet af lokal løn. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og HK/DS

Send din ansøgning elektronisk ved hjælp af "Send ansøgning".

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e2d7fb95)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 07.09.2024
  • Socialrådgiver
  • Sønderborg
  • Fredag den 20. september 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2