Fagligt dygtige socialrådgivere til Nordfyns Kommunale Ungeindsats (KUI) - Team Job- og Uddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søndersø

Har du mod på at arbejde i en organisation, hvor vi tror på, at alle unge har styrker og ønsker at bidrage til og indgå aktivt i samfundet. Er du helhedsorienteret, og tror du tror på at hyppige samtaler, en virksomhedsvendt indsats og at de bedste løsninger skabes i et fællesskab, så er det måske dig, vi søger til at hjælpe de unge i uddannelse eller job.

I Nordfyns Kommunale Ungeindsats søger vi Job- og uddannelsesrådgivere til myndighedsarbejdet med de uddannelses- og aktivitetsparate unge. Der er tale om faste stillinger på 37 timer pr. uge.

Om jobbet
Du skal som udgangspunkt arbejde inden for Beskæftigelseslovens område med uddannelsesparate og aktivitetsparate borgere mellem 18 og 29 år. Du kommer til at indgå i et team med 6 engagerede kolleger, som alle arbejder med opgaver i forhold til målgruppen. Den Kommunale Ungeindsats målgruppe på beskæftigelsesområdet er unge uden en erhvervskompetencegivende uddannelse. Det primære fokus i forhold til de unge er at vejlede og støtte dem, så de påbegynder uddannelse og job og opnår mulighed for varig selvforsørgelse.

Da vi løbende udvikler og optimerer vores samlede ungeindsats - så flest mulige kommer i job og uddannelse - er det vigtigt, at du er villig til også at indgå i andre arbejdsopgaver.

Du skal have lyst til at indgå i en feedback kultur. Vi bidrager til at udvikle hinanden fagligt og personligt med det formål altid at agere professionelt i vores tilgang til kerneopgaven: at hjælpe de unge i uddannelse og job.

De unge, du kommer til at arbejde med, er unge, der er ofte har få eller ingen positive erfaringer fra tidligere skolegang eller arbejdsmarked. Det er en forskelligartet gruppe af unge med komplekse problemer, der gerne vil og gør deres bedste med de forudsætninger, de har. Det er derfor vigtigt, at du kan italesætte og fastholde den unges styrker uanset deres udgangspunkt.

I arbejdet som job- og uddannelsesrådgiver kan nævnes:
  • Du skal indgå i Visitationen, hvor du 1-2 gange om ugen vil du varetage visitationssamtaler for nye henvendelser. Du skal her foretage en målgruppevurdering samt varetage visitationsperioden uddannelseshjælpsmodtager, hvor den endelige målgruppevisitering foretages efter 3 måneder.
  • Du vil få ansvar for en sagsstamme for åbenlysuddannelsesparate, uddannelsesparate og aktivitetsparate unge.
  • De primære arbejdsopgaver vil være afholdelse af opfølgningssamtaler med de unge, afgivelse af beskæftigelsesrettede tilbud, udfærdigelse af "Min plan" samt udarbejdelse af uddannelsespålæg.
  • Du skal kunne tilrettelægge en helhedsorienteret og sammenhængende beskæftigelsesindsats på tværs I KUI med kommunens øvrige forvaltninger og eksterne samarbejdspartner.
  • En stor del af dine daglige arbejdsopgaver er administrative i fagsystemet Momentum, og der forventes god datadiciplin.
  • Du skal have et godt overblik og en vedholdenhed i den ofte længerevarende indsats særligt med de aktivitetsparate unge.
  • Du skal være i stand til at navigere som myndighedsperson i feltet mellem den unges muligheder og ønsker, arbejdsmarkedets behov samt den lovgivningsmæssige ramme.
  • Derudover skal du klargøre sager til Kommunens Rehabiliteringsteam i forhold til ressourceforløb, fleksjob og førtidspension.

Vi søger en kollega, som
  • har en uddannelsesbaggrund som socialrådgiver
  • kan arbejde struktureret og systematisk, så du når dine frister
  • har en god datadisciplin, administrativ flair og ved at registrering og journalisering er vigtig
  • er psykisk robust og i stand til at påtage sig myndighedsfunktionen
  • kan bevare roen og overblikket i travl hverdag med en bred opgave portefølje og mange bolde i luften
  • har myndighedserfaring, gerne indenfor beskæftigelsesområdet, samt kendskab til beskæftigelseslovgivningen og arbejdsmarkedsforhold, gerne både lokalt og på landsplan
  • har erfaring med brugen af Momentum, KMD-NOVA, NOVA LINK, Netforvaltning Sundhed, Mediconnect
  • har viden og lyst til tværgående samarbejde, og hvordan det kan bruges i hele løsninger for de unge
  • tror på inddragende og styrkefokuseret tilgang til de unge
  • kan indsamle relevant lægelig- og socialfaglig dokumentation
  • har gode kommunikative og skriftlige kompetencer
  • er kreativ i forhold til opgaveløsning og har økonomisk forståelse
  • er god til at tilbyde din hjælp til kollegaer og yde faglig sparring
  • har en positiv, anerkendende og respektfuld tilgang til mennesker og bidrager til et godt arbejdsmiljø, hvor vi taler til hinanden og ikke om hinanden.

Hvem er vi
Nordfyns Kommunale Ungeindsats er en del af Børn og Familie i Nordfyns kommune. Vi er samlet på Ungeposten, Vesterled 7 i Søndersø, og er indgangen for alle unge mellem 15 og 29 år. I KUI er vi tværfagligt samlet med myndighedssagsbehandlere i børn og unge og beskæftigelse, jobkonsulenter, uddannelsesvejledere, unge – og uddannelseskoordinatorer, SSP, Voksenhandikap – og psykiatri og psykologer fra CLT.

Kendetegnende for afdelingen er høj faglig kvalitet i arbejdet, ordentlighed, engagerede kollegaer, uformel ledelse og masser af energi og godt humør.

Vi har ambitiøse målsætninger om, at de unge ledige kommer hurtigt i uddannelse eller beskæftigelse. Vi har fokus på systematik og faglighed i sagsbehandlingen, så vi sammen med de unge er skarpe på den individuelle gode indsats på vej mod målet.

Vi har forskellige opgaver, men arbejder målrettet med en bidrags- og samarbejdskultur, hvor vi bringer hinandens fagligheder og kompetencer i spil ud fra et fælles mål om, at vores unge skal i uddannelse eller beskæftigelse.

Vores kerneopgave er at understøtte de unges trivsel, så de bliver de bedste udgave af sig selv, og bliver i stand til at tage en uddannelse eller et job. Det er vores mål, at alle unge oplever sig lyttet til og inddraget i beslutninger vedrørende deres udvikling og liv.

Vi kan tilbyde:

Nordfyns Kommunale Ungeindsats er en velfungerende afdeling, hvor du oplever god støtte og sparring fra ledelse og kompetente kolleger.
  • en hverdag præget af stor selvstændighed i tilrettelæggelse og løsningen af dit daglige arbejde
  • ugentlige sagsmøder med kollegaer og leder
  • sagssupervision, faglig sparring, sagsgennemgang og dialog om prioritering af opgaver
  • en arbejdsplads hvor vi arbejder systematisk og tværfagligt, med stor fokus på metodeudvikling og fælles energi mhp. at opnå gode resultater
  • højt til loftet og mulighed for nytænkning og kreativitet i opgaveløsning
  • engagerede kolleger og et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på ordentlighed
  • flekstid.

Praktisk information:
Vi har til huse på Ungeposten, Vesterled 7, 5471 Søndersø.

Ansøgningsfristen er den 24. april 2022.
Ansættelsessamtalerne forventes afholdt den 26. april 2022.

Stillingerne ønskes besat den 1. maj 2022 eller snarest muligt.


Yderligere oplysninger om stillingerne, kan fås ved teamleder Mette Kjølby tlf. nr. 26 17 27 53 eller afdelingsleder Mads Korsgaard tlf. nr. 41 41 95 99.

Løn og ansættelsesvilkår:
Der er tale om fuldtidsstillinger med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d3d0f93a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søndersø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Søndersø
  • Søndag den 24. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Søndersø

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Søndersø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Søndersø over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0