Socialrådgiver til dynamisk ungeteam i Den Kommunale Ungeindsats i Nordfyns Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søndersø

Vi søger en kollega til en 37 timers stilling som myndighedssagsbehandler i Børn- og Familieafdelingens Ungeteam.

Nordfyns Ungeenhed søger en kollega, der ligesom os, brænder for at arbejde med socialt udsatte unge og deres familier. Målgruppen er unge i aldersgruppen 15-18 år samt unge, der er bevilliget efterværn fra alderen 18 til 23 år.

Du vil have base i Den Kommunale Ungeindsats, der er fysisk placeret på Ungeposten i Søndersø.

Vi leder efter en energisk holdspiller, som formår at arbejde selvstændigt og har lyst til at være en del af en ambitiøs organisation baseret på lærende og udviklende principper.

Det bliver din opgave:
Vi arbejder ud fra Servicelovens kapitel 11. Du skal i sagsbehandlingen afklare den unges og familiens ressourcer og udfordringer samt vurdere om den unge er i målgruppen for støtte.

Formålet med støtten er at styrke den unges egne muligheder for at udvikle sig og udnytte egne potentialer. Indsatserne skal understøtte den unges muligheder for at fastholde og udvikle egne ressourcer og opnå en uddannelse eller tilknytning til arbejdsmarkedet.

Du skal være med til at sikre at de rette indsatser iværksættes og følge tæt op på indsatserne og sørge for, at der skabes progression i forløbet. Herudover sørge for at inkludere alternative muligheder inden for Ungeenhedens rammer, gennem andre samarbejdspartnere eller frivillige tilbud.

Vi arbejder ud fra den socialfaglige metode ICS til afdækning af børn og unges vanskeligheder, herunder systematik i sagsbehandlingen, samt Fælles Sprog.
Vi er optaget af inddragelse og dermed også inddragende metoder.
Vi er bevidste om vigtigheden af, at der sker en systematisk inddragelse gennem hele sagsbehandlingen, der vil bidrage til at nuancere beslutningsgrundlaget og medvirke til en god dialog og et konstruktivt samarbejde mellem familierne og myndighed.

Hvad forventer vi af dig
Du skal afholde samtaler, netværksmøder og være tovholder mellem mange forskellige aktører såsom psykiatrien, beskæftigelsesindsatsen, skoletilbud og uddannelsesvejledning.

Du skal derfor kunne skabe overblik sammen med borgeren og fastholde den unge i de fastsatte mål og delmål, som de er inddraget i og kan relatere til. Du skal kunne motivere den unge til at tage imod den rette form for støtte. Herunder skift af tilbud, hvis det vurderes, at der ikke skabes progression i det nuværende tilbud. Du skal derfor være skarp i forhold til, hvornår og hvordan den unge kan udfordres så formålet med støtten opnås.

Vi forventer, at du:

  • har socialrådgiveruddannelse og gerne erfaring indenfor børn og ungeområdet
  • har lysten og evnen til samarbejde med og inddrage børn, unge, familier og samarbejdspartnere
  • har erfaring med kurset "systematik i sagsbehandlingen", brugen af ICS i sagsbehandlingen og fagsystemet DUBU
  • har gode skriftlige og kommunikative kompetencer og gerne erfaring med, at afholde møder
  • er opfindsom og tør være i udviklende processer sammen med andre samtidig med, at du trives med at arbejde struktureret og systematisk
  • skal være villig til at modtage guidning og sparring, have lyst til at være i en bidragende kultur der fokuserer på vidensdeling og udvikling
  • har godt humør og vil bidrag til at skabe en positiv samarbejdskultur i og udenfor afdelingen
  • har kørekort til almindelig bil.


Vi tilbyder:

Vi er en afdeling, der lægger stor vægt på udviklende processer, både hvad angår det faglige arbejde og med arbejdet i at have et godt arbejdsmiljø. Vi vægter faglige sparringer, anerkendelse og respekt for hinandens forskelligheder.

Vi tilbyder et spændende job med engagerede og dygtige kollegaer samt ekstern supervision og flekstidsordning.

Organisationen har en værdibaseret ledelse med værdierne troværdighed, ordentlighed, synlighed og åbenhed.

Sundheds-, kantine- og frugtordning samt personaleforening.

Hvem er vi:

Den Kommunale Ungeindsats er en del af Familieafdelingen og hører organisatorisk til under direktørområdet Børn og Unge.

Du vil blive en del af Ungeenheden, hvor vi er 25 medarbejdere. Vi arbejder udelukkende med unge og alle med et fælles mål – at få unge i uddannelse/arbejde samt at de kan blive i stand til at leve en selvstændig tilværelse.

Som ansat i Ungeenheden, får du fagligt udfordrende og afvekslende opgaver. Vi har høje forventninger til dig og hinanden, og der er højt til loftet og let til grin. Du bliver en del af en arbejdsplads med stort fokus på udvikling af det gode arbejdsmiljø.

Børn og Familieafdelingen er delt op i flere teams og projekter: Modtagelsen, Børneteam, Handicapteam og Familieplejekonsulenter, som alle er fysisk placeret på Otterup Rådhus. Den Kommunale Ungeindsats er fysisk placeret på Ungeposten i Søndersø.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Ansøgning:
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest torsdag den 24. november 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 28. november 2022.

Oplysninger om stillingen kan fås hos leder, Mads Korsgaard på tlf. 41 41 95 99.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3484b11b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søndersø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Søndersø
  • Torsdag den 24. november 2022

Lignende jobs

  • Socialrådgiver på Fyn

    Vi opnormere med 2 stillinger!Kan du lide at arbejde med det specialiserede børnehandicapområde? Trives du med udfordringer på både det handicapfaglige, socialfaglige og juridiske område, så er det..
    • Socialrådgiver
    • Fyn
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Fyn

    Gyldenhuset, beliggende i Langeskov, søger nyuddannede eller erfarne pædagoger og pædagogiske assistenter på 37 timer i skiftende dag- og aftenvagter og hver 2. weekend. Dette med start senest den .
    • Socialrådgiver
    • Fyn
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Odense

    Vi søger en familiebehandler til en stilling á 37 timer ugentligt i nyoprettet tværfagligt team til varetagelse af lettere behandlingstilbud målrettet børn og unge i psykisk mistrivsel. Stillingen .
    • Socialrådgiver
    • Odense
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Odense

    Vi søger to socialrådgivere, som vil være med på rejsen til at arbejde med Relationel rådgivning. Vi er en fleksibel arbejdsplads med ambitioner, høj faglighed og et godt arbejdsmiljø, som du nu ha..
    • Socialrådgiver
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Søndersø

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Søndersø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Søndersø over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0