Socialrådgiver med handlekraft og blik for potentialer - barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Kan du bidrage til gode resultater og spille os bedre i forhold til integration og kontanthjælp? Så hører vi gerne fra dig.

Jobbet
Din primære opgave er, at sikre vores borgere bringes hurtigst muligt ud i job. Vejen dertil kan være unik og den skal du lægge sammen med borgeren. Sammen med den øvrige afdeling skal du kunne facilitere udviklingsforløb med borgerne i grupper og i det samarbejde skabe en klar jobstrategi for den enkelte. Dette vil du modtage oplæring i. Du skal ligeledes kunne varetage den fulde myndighed i forhold til at gøre sager klar til rehabiliteringsteamet og øvrig almindelig sagsbehandling. Målgruppen er primært aktivitetsparate borgere under integrationsprogram, samt overgangsydelse og kontanthjælp, men du skal være omstillingsparat i forhold til andre målgrupper.

Om dig
Du er uddannet socialrådgiver og har dokumenteret erfaring med udsatte voksne. Du har blik for at se muligheder og tror på kærlige krav til borgerne, så alle bidrager til sagen. Du tror på potentialer i mennesker, herunder at alle kan bidrage med noget på arbejdsmarkedet. Du er god til at motivere andre og få dem til at se potentialer i sig selv. Du besidder handlekraft og er gerne udstyret med en portion Tefal - forstået på den måde, at du kan arbejde efter mål og resultater og ikke lader dig vælte af udfordringer undervejs. Du er god til at tage ansvar for opgaveløsningen og er troværdig i din sagsbehandling.

Jobmiljø
Hvis du matcher ovenstående kan vi til gengæld garantere at du bliver tilknyttet en meget innovativ arbejdsplads i Social Service, hvor vi udfordrer vores egen faglighed og tør gå planken ud. Vi står af 'de døde heste' og går gerne nye veje.

Job- og Socialcentret består af en god og velfungerende ledergruppe på 5 og ca. 100 dygtige og engagerede kollegaer. Vi har en god uformel tone, kort vej fra idé til handling, og fokus på at spille hinanden bedre. Vi drives af gode resultater og ser et kæmpe ansvar i at sætte vores borgere i stand til at opnå selvforsørgelse igen. Selve afdelingen løser en meget bred vifte af opgaver i alt fra det sociale område til det virksomhedsrettede, så du får en række engagerede og glade kollegaer som går en ekstra mil hver dag for borgerne.

Det skal du lykkes med
  • Du skal skabe flest mulige job for flest mulige borgere
  • Sikre, at du overholder lovgivning og administrative funktioner
  • Sikre fastholdelse af det gode samarbejde såvel i afdelingen, som med andre afdelinger og eksternt
  • Sikre at vores borgeren opnår optimale betingelser for at kunne gøre sig gældende i jobsøgningsprocesserne, herunder have et skarpt CV
  • Turde være præcis, konkret og stille kærlige krav.


Løn og ansættelse
Stillingen er til besættelse 1. april 2020 og er på fuld tid - 37 timer. Lønnen forhandles individuelt med udgangspunkt i gældende overenskomst med Dansk Socialrådgiverforening.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder Christina Hedlund på telefon 20436921 eller sagsbehandler Christina Schmidt - 26745678

Ansøgning
Der er ansøgningsfrist fredag den 21. februar 2020 kl. 08.00.

Ansættelsesudvalget udvælger derefter kandidater til første samtale, der finder sted tirsdag den 25. februar 2020.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Solrød Strand
  • Fredag den 21. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1