Socialrådgiver til Institution Sdr. Omme, Lyng Udslusningsfængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Stakroge

Er du et fagligt fyrtårn, og trives du med, igennem sparring og tværfagligt samarbejde, at levere resultater af høj kvalitet?
Hvis svaret er ja, har du nu chancen for at søge en stilling som socialrådgiver i Institution Sdr. Omme, Lyng Udslusningsfængsel og Sdr. Omme Fængsel.


Institution Sdr. Omme henhører organisatorisk til Kriminalforsorgen Syddanmark og består af Sdr. Omme Fængsel og Lyng Udslusningsfængsel.
Der er ca. 140 ansatte i Institution Sdr. Omme, heraf ca. 20 medarbejdere på Lyng Udslusningsfængsel både socialrådgivere, socialpædagoger og fængselsbetjente, som arbejder i døgntjenesten. Desuden værkmestre og administrativ medarbejder, som arbejder i dagstjeneste.

Lyng Udslusningsfængsel er en del af den samlede strafferetskæde der, ud over de socialpædagogiske tiltag der arbejdes med, tillige medvirke til at fuldbyrde de straffe, der idømmes ved domstolene.

Som socialrådgiver i dagtjeneste vil dine primære ansvarsområder være at understøtte og bidrage til kvalitetssikringen i sagsbehandlingen blandt andet gennem vejledning og sparring til dine kollegaer.
Derudover vil du skulle indgå i et tæt samarbejde med enhedschef og enhedsleder om udvikling og kvalitetssikring af indsatserne, så der til alle tider kan leveres resultater rettidigt og af høj faglig kvalitet.

Som socialrådgiver i Institution Sdr. Omme vil du ud over din primære placering på Lyng Udslusningsfængsel tillige indgå i socialrådgivergruppen i Sdr. Omme Fængsel blandt andet i forhold til sagsbehandling og LS/RNR screeninger.

Vi søger en medarbejder, der:

  • Er uddannet socialrådgiver og har solid socialfaglig erfaring, gerne inden for Kriminalforsorgen
  • Er indstillet på at arbejde på flere matrikler, idet du vil skulle have din gang både i Lyng Udslusningsfængsel og i Sdr. Omme Fængsel
  • Kan arbejde systematisk og struktureret og med høj faglig kvalitet i leverancerne
  • Kan yde faglig sparring og kvalitetssikring i sagsbehandlingen på en måde så dine kollegaer følger dit gode eksempel
  • Bibringer enhedschef og enhedsleder relevant faglig viden så I fælles kan sikre implementering af tiltag til sikring af rettidig og korrekt sagsbehandling
  • Bringer din høje faglige viden i spil til den fortsatte udvikling af dine kollegaer i et tæt samarbejde med enhedschef og enhedsleder
  • Er robust og i stand til at fastholde fokus på mål – og resultatlevering igennem faglighed – også når du måtte møder modstand
  • Er i stand til at skabe et tillidsfuldt og involverende samarbejde – også når du måtte møde modstand
  • Har lyst til – og er i stand til – at være bindeled mellem dags – og døgnmedarbejdere og ledelsen
  • Har et ønske om fortsat at udvikle og dygtiggøre dig - blandt andet vil du skulle uddannes i scree-ningsværktøjet LS/RNR, såfremt du ikke allerede besidder denne kompetence


Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • At kvalitetssikre den sagsbehandling, der foretages på Lyng Udslusningsfængsel
  • At yde faglig sparring af høj kvalitet til kollegaer inden for sagsbehandling, herunder sikre kendskab til – og overholdelse af regler
  • I samarbejde med enhedschef og enhedsleder at sikre nye reglers implementering, herunder sikre den fornødne sparring til – og udvikling af kollegaerne
  • Visitation af nye beboere med særligt fokus på optimal kapacitetsudnyttelse og fordeling af kontaktper-soner
  • Deltage i intern såvel som ekstern mødeaktivitet, herunder i et tæt samarbejde med kontaktpersonerne, være ansvarlig for koordineringen af mødeaktivitet omkring den enkelte beboer
  • Koordinering af samarbejde med eksterne samarbejdspartnere
  • Indgå i gruppen af socialrådgivere i Institution Sdr. Omme og derigennem medvirke til rettidige leveran-cer af høj kvalitet inden for det samlede socialfaglige område


Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for socialrådgivere i staten og er omfattet af aftale om Ny løn.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.
Arbejdsstedet er Institution Sdr. Omme: Lyng Udslusningsfængsel, Timlundvej 44A, 7270 Stakroge samt Sdr. Omme Fængsel, Holdgaardsvej 142, 7260 Sdr. Omme.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt og stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Institutionschef Anne Therkelsen på tlf. 7255 3512 eller enhedschef Margit Dam Schmidt på tlf. 7255 7847.

Lyng Udslusningsfængsel
Lyng Udslusningsfængsel har plads til 36 beboere. Beboersammensætningen er afsonere, kvinder og mænd, som har begået alle former for kriminalitet.

Beboerne kan være udstationeret fra åbent eller lukket fængsel, være betinget dømt eller anbragt i henhold til straffuldbyrdelseslovens §78. Lyng Udslusningsfængsels beboere udgør dermed et meget bredt udsnit af Kriminalforsorgens klienter.

Der er beskæftigelsespligt i udslusningsfængslet. Det betyder, at nogle af beboerne arbejder i udslusningsfængslet, mens andre går frigang til arbejde eller uddannelse uden for udslusningsfængslet.

Derudover tilbyder udslusningsfængslet efterbehandling for misbrug. Nogle beboere følger desuden et behandlingsforløb i psykiatrien eller på andre behandlingsinstitutioner uden for udslusningsfængslet.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 9. januar 2023 i Sdr. Omme Fængsel.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for dit CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Stakroge.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Stakroge
  • Søndag den 01. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Stakroge

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Stakroge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Stakroge over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0